iPhone 13 előlapi fólia

7 000 Ft

Kérd egyedi, kedvezményes ajánlatunkat!

Általunk tervezett és ipari alapanyagból gyártott fólia készülékhez, amely megvédi sérülésektől készülékünket, és így segít megőrizni értékét. A fólia öngyógyuló anyagból készül, ami azt jelenti, hogy a kisebb karcok pár óra elteltével eltűnnek a felületéről.

Szervizünkben pormentes felhelyezést is vállalunk, megvárható időn belül.

Fólia felülete

Kollégáink sokéves tapasztalattal a hátuk mögött helyezik fel por és buborékmentesen védőfóliáinkat. Garanciát csak az általunk felhelyezett termékekre tudunk vállalni!


Mennyiség

Homokszemcsék, ékszerek, kulcscsomó illetve bármi, ami a közelébe kerülhet könnyen megkarcolhatja a kijelzőt, tehát érdemes lefóliáztatni mielőbb iPhone-unk kijelzőjét. Az általunk kínált kijelzővédő fólia precízen felhelyezve nem látszik, nem befolyásolja a használatot.

Ha nálunk vásárolsz akár matt, akár fényes felületű kijelzővédő fóliát és van 5-10 szabad perced, precízen helyezzük fel azt készülékedre, buborék- és pormentesen. Tapasztalatból tudjuk, hogy aki nem gyakran helyez fel fóliát iPhone-ra, nagyon könnyen elronthatja a dolgot, buborékos, poros lesz a fólia alatt a kijelző, amitől zavaróvá válik a használata. Mi csak kifogástalanul fóliázott iPhone-et adunk át :)

Fontos: a fólia nem véd üvegtörés ellen, kizárólag a felületet védi a karcolásoktól. A fólia természetesen karcolódik, erre is kell vigyázni, de a szerepe a könnyű pótolhatóságban van, elég félévente cserélni átlagos használat mellett.

Értékelések

Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

Még nincsenek értékelések.


Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999