iPhone 6/6s kijelzővédő fólia

3 500 Ft9 000 Ft

Ha nálunk vásárolsz kijelzővédő vagy hátlapvédő fóliát iPhone 6 vagy iPhone 6s készülékedhez, szívesen feltesszük azt por- és buborékmentesen!

Előlapi fólia

Hátlapi fólia

Homokszemcsék, ékszerek, kulcscsomó illetve bármi, ami a közelébe kerülhet könnyen megkarcolhatja iPhone 6s készüléked kijelzőjét, tehát érdemes gondoskodni a jó minőségű fóliázásról. Az általunk kínált kijelzővédő és hátlapvédő fólia precízen felhelyezve nem látszik, nem befolyásolja a használatot.

Díjmentes fóliázás

Ha betérsz hozzánk és személyesen vásárolsz nálunk kijelzővédő vagy hátlapvédő fóliát iPhone 6s készülékedhez, szívesen feltesszük azt, természetesen díjmentesen!

Tapasztalatból tudjuk, hogy aki nem gyakran fóliáz iPhone-t, nagyon könnyen elronthatja a dolgot, buborékos, poros lesz a fólia alatt a kijelző, amitől zavaróvá válik a használata, ráadásul egy hibás felhelyezés után új fóliát kell vásárolni, ha újra szeretnénk próbálkozni.

Ha mi fóliázzuk a készüléket, garantáljuk a pormentes és buborékmentes felhelyezést. Ha nekünk sem sikerülne elsőre (ez néha velünk is előfordul!), akkor saját költségünkön újrafóliázzuk a készülékedet, mert csak hibátlanul lefóliázott készüléket adhatunk át Számodra!

Üvegfólia vagy műanyag? Fényes vagy matt?

Mindenkinek más és más védőfólia tetszik, ezért fóliázás előtt szívesen megmutatjuk a lehetséges változatokat, melyeket megszemlélhetsz és megtapinthatsz.

A műanyag alapú előlapi fóliánk selyemfényű (matt) és fényes felülettel érhetőek el. A selyemfényű felületű védőfólia kevésbé csillog, erős fényben csökkenti a tükröződést. A fényes felületű védőfólia nem is látszik a kijelzőre helyezve, így az eredeti üvegfelület tükröződése jellemző rá, viszont a selyemfényűnél kontrasztosabb képet ad.

Az edzett üvegből készült előlapi fólia csak teljesen átlátszó, fényes felületben érhető el. Előnye a keménységében rejlik: egy szerencsétlen ejtést követően ha szerencsénk van, akkor felfogja az ütést és megvédheti a kijelzőnket a töréstől.

A műanyag alapú fólia természetesen könnyebben karcolódik, mint az üveg. Erre is érdemes vigyázni, de a szerepe a könnyű pótolhatóságban van, elég félévente cserélni átlagos használat mellett.

Hátlapi védőfóliáinkat egyedileg terveztük az iPhone modellekhez a 3M által gyártott autófólia alapanyagból. Kellemes a tapintásuk, nem csúsznak és lehetetlen maradandó karcot ejteni a felületükön öngyógyuló képességük miatt. Akár tokok használata esetén is ajánljuk a hátlap fóliázását, így ugyanis megóvhatjuk a készülékünk burkolatát a tokba került homokszemek karcolásaitól.

Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999