iPhone 8 kijelzővédő fólia

4 000 Ft10 000 Ft

Az iPhone kijelzője elméletileg karcálló. Gyakorlatban sajnos nem mondhatjuk teljesen karcállónak, ezért ajánljuk kijelzővédő fóliánkat iPhone 8 készüléked megóvására.

Fóliáinkról itt olvashatsz

A helyszínen még lehetőséged van a fólia típusának változtatására és egyedi igényeidre is odafigyelünk.

Fólia típusa

A nálunk vásárolt védőfóliát pormentesen felhelyezzük készülékedre!

Homokszemcsék, ékszerek, kulcscsomó illetve bármi, ami a közelébe kerülhet könnyen megkarcolhatja a kijelzőt, tehát érdemes lefóliáztatni mielőbb iPhone-unk kijelzőjét. Az általunk kínált kijelzővédő fólia precízen felhelyezve nem látszik, nem befolyásolja a használatot.

Ha nálunk vásárolsz akár matt, akár fényes felületű kijelzővédő fóliát és van 5-10 szabad perced, díjmentesen felhelyezzük azt készülékedre, buborék- és pormentesen. Tapasztalatból tudjuk, hogy aki nem gyakran helyez fel fóliát iPad-re vagy iPhone-ra, nagyon könnyen elronthatja a dolgot, buborékos, poros lesz a fólia alatt a kijelző, amitől zavaróvá válik a használata. Mi csak kifogástalanul fóliázott iPhone-et adunk át.

Fontos: a fólia nem véd üvegtörés ellen, kizárólag a felületet védi a karcolásoktól. A fólia természetesen könnyebben karcolódik, mint az üveg, erre is kell vigyázni, de a szerepe a könnyű pótolhatóságban van, elég félévente cserélni átlagos használat mellett.

Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999