iPhone X kijelzővédő fólia

5 000 Ft13 000 Ft

A nálunk vásárolt védőfóliát pormentesen felhelyezzük készülékedre!

Fóliáinkról itt olvashatsz.

Fólia típusa

A nálunk vásárolt védőfóliát pormentesen felhelyezzük készülékedre!

Modern eszközparkunknak köszönhetően a fólia garantáltan buborékmentesen és pormentesen fog felkerülni iPhone X készülékedre. Az iPhone kijelzője sajnos csak elméletileg karcálló, a gyakorlatban nem teljesen az. Egy minőségi kijelzővédő fóliával viszont megóvhatod készülékedet.

A fóliázást üzletünkbe betérve is kérheted, de az itteni rendelésed felgyorsítja a munka folyamatát, hiszen mire bejössz hozzánk, a választott fólia már elő is van készítve. Természetesen, ha közben meggondoltad magad, a boltunkban még lehetőséged van a fólia típusának (matt, fényes, üveg, előlap, hátlap, stb.) változtatására: minden egyedi igényeidre igyekszünk odafigyelni.

Homokszemcsék, ékszerek, kulcscsomó illetve bármi, ami a közelébe kerülhet könnyen megkarcolhatja a kijelzőt, tehát érdemes lefóliáztatni mielőbb iPhone X-ed kijelzőjét. Az általunk kínált kijelzővédő fólia precízen felhelyezve nem látszik és nem befolyásolja a használatot.

Ha nálunk vásárolsz akár matt, akár fényes felületű kijelzővédő fóliát és van 5-10 szabad perced, helyben fel is helyezzük azt készülékedre, díjmentesen. Modern eszközparkunknak köszönhetően a fólia felhelyezése garantáltan buborék- és pormentes lesz. Tapasztalatból tudjuk, hogy aki nem fóliáz gyakran, az könnyen elronthatja a dolgot: elég, ha egy picit buborékos, poros lesz a fólia alatt a kijelző, máris zavaróvá válik a használata. Mi csak kifogástalanul fóliázott iPhone-okat adunk át.

Fontos: ahogy az összes több fólia, úgy az iPhone X fólia sem véd üvegtörés ellen, kizárólag a felületet védi a karcolásoktól. A fólia természetesen könnyebben karcolódik, mint az üveg, erre is kell vigyázni, de a szerepe a könnyű pótolhatóságban van, elég lehet félévente-évente cserélni átlagos használat mellett.

Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999