APPSolute szervizfutár

APPSolute Szervizfutár

Házhoz megyünk meghibásodott Apple készülékedért!

Futárrendelés most


Díjszabásunk

Átlátható és kedvező díjszabásunk a lehető legegyszerűbb ügymenetet szolgálja. Mindössze ennyi:

Budapest

Budapesten
díjmentes!

Magyarország

Országosan
2 990 Ft

Kedvező ár – Budapesti futárszolgáltatásunk díjmentes! Országos futárszolgáltatásunk díja oda-vissza útra, biztosítva mindössze 2 990 Ft. Ilyen kedvező ár mellett érdemes kétszer is átgondolnod, hogy autóba ülsz-e azért, hogy elhozd hozzánk készülékedet.

Drágább az időd – Gondolj bele, mennyi időbe (és mennyi pénzbe!) telik eljutnod hozzánk, és ez alatt az idő alatt mennyi minden más hasznos dolgot csinálhatnál! Nem beszélve arról, hogy a megjavított készülékért majd ismét el kell jönnöd, ha nem lehet helyben megjavítani.

Dugó és parkolási nehézségek – Ha mi megyünk el hibás készülékedért, az azt is jelenti, hogy nem kell dugóban ülve várakoznod és a helyszínre megérkezve sem telik az időd parkolóhely-kereséssel. Ráadásul a parkolási költséget is megspórolod.

Tudatosan környezetkímélő - Budapesten belüli szállításokhoz a Hermes Express kerékpáros futárcéggel szerződtünk, tudatosan környezetbarát megoldást keresve. A megbízható kerékpáros futárok Budapest teljes területéről gyorsan eljuttatják hozzánk hibás készülékedet.

Hozzád igazítjuk óránkat - Rugalmasan igazítjuk időbeosztásodhoz a futár érkezését és minden esetben pontosan egyeztetünk az átadás és átvétel részleteiről.


Kérdezz - Felelek

Mennyibe kerül a szállítás?

Budapesti futárszolgáltatásunk díjmentes! Országos futárszolgáltatásunk díja oda-vissza útra, biztosítva mindössze 2 990 Ft. Ilyen kedvező ár mellett érdemes kétszer is átgondolnod, hogy autóba ülsz-e azért, hogy elhozd hozzánk készülékedet.

Ki hozza/viszi a készüléket?

Budapest belső kerületeibe saját munkatársunk vagy a Hermes Express kerékpáros futárcég munkatársa megy el a készülékekért, lehetőleg még a aznap. A távolabbi célpontok megközelítésében a GLS futárszolgálat a partnerünk, a beküldések/kiküldések átlagos átfutási ideje 1 munkanap irányonként.

Sürgős csomagküldésre is van mód?

Megpróbáljuk megoldani lehetőségeinkhez mérten. Ha sürgősen szeretnéd eljuttatni kszülékedet hozzánk, kérjük, egyeztess munkatársunkkal. (A sürgős csomagszállítás mindig egyedi díjszabású.)

Hogyan tudok fizetni a megjavított készülékért?

A futárnál lehet fizetni készpénzzel, vagy bankkártyával is. Természetesen az előreutalásos fizetés is megoldható a csomag kiküldése előtt. Előfordulhat, hogy személyesen egyik munkatársunk szállítja ki a megjavított készüléket, ezért ha bankkártyával fizetnél, kérjük, jelezd előre.

Biztosítva van a csomagom? Ugye nem fog megsérülni?

Eltűnt vagy sérült csomagunk a gondos csomagolásunknak köszönhetően még nem volt egyszer sem. Futárszolgálatunk 150 000 Ft-ig automatikusan biztosítja az összes csomagot. Ezen érték felett lehetőség van extra biztosítás kötésére.

Fontos információ

Annyira megnövekedett a telefonforgalmunk az utóbbi időben, hogy azt vettük észre, hogy a munkánk rovására kezd menni a sok telefonhívás kezelése. Ezért azt a döntést hoztuk, hogy – a sürgős esetektől eltekintve – elsősorban az email-es és személyes kommunikációt részesítjük előnyben.

Kérünk, hogy telefonhívás helyett írj üzenetet, vagy személyesen keress fel minket.

Ha sürgős ügyben keresnél minket, kattints ide.


Használt termékek, beszámítás, felvásárlás

+36 20 536 9716

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Hívj minket vagy írj!

Egy pillanat, és megszervezzük készüléked szállítását!

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Futárigénylés

Futárigényléshez az alábbi űrlapunkat is kitöltheted, és rövidesen felvesszük Veled a kapcsolatot. Ha sürgős javításról lenne szó, azt javasoljuk, hogy inkább telefonon rendelj minket házhoz.