APPSolute szervizfutár

APPSolute Szervizfutár

Házhoz megyünk meghibásodott Apple készülékedért!
Országszerte, oda-vissza 3 990 Ft-ért.

Futárrendelés 3 egyszerű lépésben

1. lépés

Ha futárt szeretnél rendelni, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot a futar@appsolute.hu e-mail címünkön, vagy űrlapunk segítségével.

Átlátható díjszabásunkat itt találod meg.

2. lépés

Kérjük, töltsd ki postai szelvényünket a lehető legpontosabban. A papíron megadott adataidat bizalmasan kezeljük és csak kapcsolattartási célokat szolgálnak.

PDF fájl Szervizbe küldési munkalap letöltése (2 921x letöltve)

3. lépés

Csomagold be alaposan a készüléket, lehetőleg kemény burkolatú, kibélelt dobozba vagy bélelt borítékba!

A készülék tartozékait kérjük, ne küldd el, csak ha szeretnéd, hogy azokat is átvizsgáljuk!


Ha mindent egyeztettél minkatársunkkal, kitöltötted szelvényünket és be is csomagoltad készülékedet, nincs más dolgod, csak várni futárunk érkezésére az előre egyeztetett időpontban.

Miután megérkezett hozzánk készüléked, munkatársunk átvizsgálja, majd egyeztet Veled a javítás várható átfutási idejéről, költségéről. Ezután el is kezdjük a javítást, és amint végeztünk, ismét jelentkezünk!


Válaszd futárszolgálatunkat!

Kedvező ár – Országos futárszolgáltatásunk díja oda-vissza útra, biztosítva mindössze 3 990 Ft. Ilyen kedvező ár mellett érdemes kétszer is átgondolnod, hogy autóba ülsz-e azért, hogy elhozd hozzánk készülékedet.

Drágább az időd – Gondolj bele, mennyi időbe (és mennyi pénzbe!) telik eljutnod hozzánk, és ez alatt az idő alatt mennyi minden más hasznos dolgot csinálhatnál! Nem beszélve arról, hogy a megjavított készülékért majd ismét el kell jönnöd, ha nem lehet helyben megjavítani.

Dugó és parkolási nehézségek – Ha mi megyünk el hibás készülékedért, az azt is jelenti, hogy nem kell dugóban ülve várakoznod és a helyszínre megérkezve sem telik az időd parkolóhely-kereséssel. Ráadásul a parkolási költséget is megspórolod.

Tudatosan környezetkímélő - Budapesten belüli szállításokhoz a Hermes Express kerékpáros futárcéggel szerződtünk, tudatosan környezetbarát megoldást keresve. A megbízható kerékpáros futárok Budapest teljes területéről gyorsan eljuttatják hozzánk hibás készülékedet.

Hozzád igazítjuk óránkat - Rugalmasan igazítjuk időbeosztásodhoz a futár érkezését és minden esetben pontosan egyeztetünk az átadás és átvétel részleteiről.


Díjszabásunk

Velünk könnyű számolni! Átlátható és kedvező árú díjszabásunk a lehető legegyszerűbb ügymenetet szolgálja.

Országos és budapesti szállítási díjunk oda-vissza irányba

mindössze 3 990 Ft

Szállítási díjunk akár több iMac számítógép (maximum 50 kg) oda-visszaszállítását is fedezi, természetesen biztosítva sérülések ellen.

Budapest területén a Hungária körúttól belülre eső részekről és a budai oldalról megoldható az aznapi oda- és visszaszállítás, legfeljebb laptop méretű és maximum 4 kg tömegű készülékek esetében. Ha csak odaútra vagy csak visszaútra kérnéd a szállítást, annak díja az egész ország területére egységesen 2 490 Ft.

Futárainknál van lehetőség utánvétes fizetésre, ennek költsége nincs. Természetesen előreutalás is megoldható a csomag kiküldése előtt. Bankkártyás fizetésre is van már mód partnercégünknél, a GLS-nél.

Budapesten belül a Hermes Express futárszolgálattal, Budapesten kívül pedig a GLS futárszolgálattal működünk együtt. Eltűnt vagy sérült csomagunk a gondos csomagolásunknak köszönhetően még nem volt egyszer sem. A futárszolgálat 150 000 Ft-ig automatikusan biztosítja az összes csomagot. Ezen érték felett lehetőség van extra biztosítás kötésére 1 500 Ft-os áron.


Elérhetőségeink

Várjuk érdeklődésedet futárszolgálatunkkal kapcsolatban!

Összes elérhetőségünk

Hívj minket!

Postacímünk

Postacímünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Küldj üzenetet!


E-mail címünk

Futárszolgálatunk e-mail címe: futar@appsolute.hu


Kapcsolat

Várjuk érdeklődésedet futárszolgálatunkkal kapcsolatban!

Összes elérhetőségünk

Üzenetküldés

Futárigényléshez az alábbi űrlapunkat is kitöltheted, és rövidesen felvesszük Veled a kapcsolatot. Ha sürgős javításról lenne szó, azt javasoljuk, hogy inkább telefonon rendelj minket házhoz.

Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket!

Postacímünk

1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Ha postán küldenéd el készülékedet, akkor a fenti címen tudjuk fogadni azt.

Futárrendelés telefonon

Futárrendelés e-mailen