webshop menü

Garancia

Cégünk jó hírnevének egyik alappillére a az általunk vállalt hosszútávú garancia.

Beszállítóinktól kizárólag eredeti Apple alkatrészeket vásárolunk, amiket mi is ellenőrzünk, mielőtt beszerelnénk. Ilyen alkatrészekkel nemcsak pontosan és precízen tudunk dolgozni, hanem hosszú távú jótállást is tudunk biztosítani az általunk beszerelt alkatrészekre és az elvégzett munkáinkra.

Kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk munkáink minőségére, a “Javíts úgy, mintha a sajátodat javítanád!” elvet követjük minden javításnál. Így egyrészt elégedett ügyfeleink tábora nő, másrészt elenyésző a garanciális problémák száma, amelyek kezelése értékes időt emésztene fel.

Nagyon ritkán fordul elő olyan eset, hogy egy általunk beszerelt alkatrész meghibásodik. Sajnos nullára nem lehet redukálni ennek az esélyét, de azért mi nem adjuk fel :) Az általunk vállalt hosszú garanciális idő bőven elég arra, hogy egy esetleges lappangó hiba a felszínre kerülhessen. Természetesen a meghibásodott alkatrészt díjmentesen javítjuk vagy cseréljük.

Az általunk beszerelt eredeti iPhone, Mac és iPad alkatrészekre minimum 6, de a legtöbb javítás esetében (pl. iPhone kijelzőcsere) 12 hónap jótállást biztosítunk, mely tovább bővíthető akár 36 hónapra is.

Csak saját beszerzésű alkatrészeinkkel dolgozunk, ezekre tudunk garanciát vállalni. Hozott alkatrészek esetében nem tudnánk garanciát vállalni munkánkra, így azok beépítését nem vállaljuk az esetleges későbbi félreértések elkerülése végett. Kivételes esetben mégis előfordulhat, hogy úgy ítéljük meg, hogy a hozott alkatrész is megfelelő lehet a javításhoz. Ezt egy előzetes vizsgálatot követően akár be is tudjuk építeni.