GoPro kölcsönzés egyszerűen

A GoPro a legismertebb és legelterjedtebb sportkamera, amely bármilyen sporthoz vagy szabadidős tevékenységhez sokoldalúan használható. A GoPro kamera a legkisebb helyeken is elfér, és sokféle kiegészítővel szinte bármire rögzíthető.

Válassz egyet GoPro kameráink közül!

GoPro alpok

Mölltal gleccser, Ausztria

Mikor érdemes GoPro-t bérelned?

Ha még nem használtál GoPro-t, a vásárlás előtt érdemes pár alkalommal kibérelni egyet, hogy alaposan megismerhesd a képességeit. Ha végül a vásárlás mellett döntenél is, nem kidobott pénz a kölcsönzésre elköltött összeg: a termék árának csekély részéért egy biztos döntést tudtál hozni a termék alapos kipróbálásával.

Ha évi 1-2 síelésen vagy tengerparti nyaraláson használnád csak a GoPro kamerádat, akkor Számodra sokkal jobban megéri a kölcsönzés. Egy új kamera árából körülbelül 8-10 heti nyaralásra vagy síelésre tudod kikölcsönözni kameránkat számos tartozékkal és plusz akkumulátorokkal.

Ha szeretnél GoPro kamerát bérelni, válaszd ki a Neked tetsző modellt, és megismerheted a kölcsönzési tudnivalókat. Nemcsak a honlapunkon keresztül foglalhatod le a kamerát, szívesen állíunk rendelkezésre telefonon is a +36 20 3 666 999 számunkon.

Online időpontfoglalás

GoPro-kiegészítők

Megannyi kiegészítő – díjmentesen!

Bármely bérlés esetén díjmentesen biztosítunk két darab extra akkumulátort, külső USB-s akkutöltőt, egy darab sisakra ragasztható alaptartót (igény esetén akár többet is), vízhatlan házat, vízen lebegő kézi tartót, tapadókorongos tartót, kerékpáros tartót, szelfibotot és számos rögzítőszemet.

Ha a felsorolásból bármi kimaradt volna, de szerepel webshopunk katalógusában, természetesen szívesen rendelkezésedre bocsátjuk a kölcsönzés időtartamára, bármiféle felár nélkül.

Számos kiegészítőnk mind azt a célt szolgálja, hogy a GoPro-t a lehető legkönnyebben rögzíthesd bárhova, biztonságosan szállíthasd, és persze mindig készenlétben tarthasd a feltöltött extra akkuknak köszönhetően.

Kiegészítőinket webshopunkban is megtalálod, és saját példányt is vásárolhatsz magadnak belőlük. Ha olyan kiegészítőt szeretnél használni, amit nem látsz katalógusunkban, kérjük jelezd számunkra, és beszerezzük!

Kiegészítők böngészése

GoPro erdei út

Csíki-hegyek, Budaörs


Kapcsolat

Várjuk érdeklődésedet GoPro-kölcsönzéssel kapcsolatban!

Összes elérhetőségünk

Üzenetküldés

Ha az alábbi űrlapunkat kitöltöd, rövidesen felvesszük Veled a kapcsolatot!

Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket!

    Postacímünk

    1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

    Találj el hozzánk

    Egyeztetés telefonon

    Egyeztetés e-mailen