Az akku is lehet hunyó. Aki bújt, akku nem!

Átfutási idő

1-2 nap*

Garancia

6 hónap

Azonnali segítség

Hívj minket! Küldj üzenetet! Látogass meg minket személyesen!

Az iPhone 11 akumulátora sem örök

Egy iPhone 11 akku még 500 töltési ciklus után is megőrzi 80%-os kapacitását. Pár év elteltével azonban már könnyen érzékelhető a teljesítményromlás. Jellemzően 7-800 töltési ciklus után már érdemes kicserélni a telefon akkumulátorát.

De persze nemcsak emiatt lehet szükséges az akkumulátor cseréje. Ha valami oknál fogva meghibásodott a telep, de már nem garanciális, akkor is tudunk segíteni. A javítás minden esetben egy alapos bevizsgálással, teszteléssel, a szoftveres hibaokok kizárásával kezdődik.

iPhone 11-hez is mindig tartunk készleten eredeti, gyári alkatrészt, ezért a „gyengébb erejű” készülék beérkezése után egyből el is tudjuk kezdeni a javítást. Az iPhone 11 akkumulátor cseréje viszont – a korábbi iPhone modellekhez képest – körülményesebb lett, ezért az átfutási idő is megnyúlt. Jellemzően 1-2 nap alatt tudunk elkészülni a munkával. Fontos: az általunk elvégzett akkumulátorcsere után a készülék nem fog semmilyen hibaüzenetet kiírni!

iPhone 11 akkumulátor gyári adatok

Beépített lítiumionos akkumulátor

Videólejátszás:
Akár 17 óra
Videólejátszás (streamelés):
Akár 10 óra
Hanglejátszás:
Akár 65 óra
Gyorstöltés:
Akár 50%-os töltöttség 30 perc alatt9 20 wattos vagy nagyobb teljesítményű adapterrel (külön kapható)

Nézz be műhelyünk titkaiba!

Mindig előkerül a fényképezőgépünk, ha egy számunkra új készüléket javítunk. A készült fotókat meg is osztjuk, tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan még sokakat érdekel az iPhone-ok belső lelkivilága. Bármi érdekeset tapasztalunk, azt is feljegyezzük!

További iPhone-os cikkeket olvashatsz blogunkban

* A feltüntetett átfutási idő tájékoztató jellegű, az esetek többségében ennyi időre van szükség a javítás elvégzéséhez. Az átfutási időt befolyásolhatja szervizünk aktuális leterheltsége, a javítandó készülék állapota, további hibái, és más külső körülmények lassíthatják vagy gyorsíthatják munkafolyamatainkat.

További szolgáltatásaink

Az iPhone-on futó iOS szoftver rengeteg kényelmi funkcióval próbálja megkönnyíteni életünket, azonban ez a funkcióbőség az akkuidőnk rovására is mehet.

3D üvegfóliánk vagy karcálló műanyag védőfóliáink megvédik az iPhone sérülékeny kijelzőjét. A megvásárolt védőfóliát pormentesen felhelyezzük készülékedre.

Az általunk forgalmazott iPhone kiegészítőket mi is használjuk, így közvetlen tapasztalatainkra alapozva tudunk segíteni kiválasztani a Számodra legmegfelelőbb terméket.

Vállalatok és szervezetek iPhone-flottájának szerződéses karbantartását és szervizét is vállaljuk egyedi díjszabás alapján, rugalmas ügymenettel, akár futárszolgálattal.

Az iPhone-ok gördülékeny garanciaügyintézését is vállaljuk, így nem kell bajlódnod a hivatalos Apple szervizek sokszor nehézkes ügymenetével.

Ha szeretnéd jobban megismerni iPhone készüléked "lelkét", gyűjtsd össze kérdéseidet, hogy egy finom kávé mellett átbeszéljük Veled a kérdéses témaköröket.

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Szervizfutár

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Részletek

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Sürgős esetekre

Telefonszámainkat sürgős esetekre tartjuk fent, elsősorban az email-es vagy személyes kapcsolattartást részesítjük előnyben.

Küldj üzenetet!

    Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.


    E-mail címünk

    iPhone szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu