iPhone 5s szerviz iPhone 5s javítás

Elégedettségedet eredeti alkatrészeink és sokéves tapasztalatunk biztosítják.

Eredeti alkatrészek, precizitás, tíz év tapasztalat - elengedhetetlenek számunkra, ha iPhone-okat javítunk. Ha véletlenül gond lenne a készülékeddel a javítás után, hosszútávú garanciánknak köszönhetően nem kell aggódnod. A cél számunkra az elégedett mosoly az arcodon, és, hogy ezt másokkal is megoszd. Reméljük, hogy a Te problémádra is megoldást találunk.

Egyeztessünk időpontot

Miért minket válassz?

iPhone javítás

iPhone 5s jellemző meghibásodásai

Legyen hardveres vagy szoftveres, az iPhone 5s legtöbb jellemző hibájára megoldást kínálunk. Kizárólag gyári cserealkatrészek találhatóak meg nálunk, és a legtöbb javításunkat 12 hónapos garanciával adjuk ki kezeink közül. A precíz, odafigyeléssel elvégzett javításaink és eredeti, minőségi alkatrészeink miatt készüléked megőrzi gyári garanciáját, ha nincs azt kizáró probléma vele.

Elrepedt vagy eltörött a telefonod kijelzője? Ne ijedj meg, hozd be hozzánk, és kicseréljük új, eredeti cserealkatrészeink egyikével, így, ha nincs egyéb sérülés a készülékeden, a garanciádat sem veszíted el a csere után.

Részletek

Beázás, vízbe ejtés

Víz, folyadék a készülékben

Ha víz, vagy egyéb folyadék szivárog a telefonodba, az első pár óra alatt még úgy tűnhet, hogy nem lesznek negatív következmények, de garantáljuk, hogy ez idő alatt megkezdődik az alaplapi áramkörök oxidációja.

Hozd be hozzánk a készüléked minél előbb, hogy azon segíthessünk! Minél hamarabb, annál jobb, ugyanis sok idő elteltével csökkennek a megmenthetőség esélyei.

Kapcsolatfelvétel

Gyenge akkumulátor

Gyenge akkumulátor

7-800 töltésciklus után telefonod olyan állapotba kerülhet, ahol már a napi többszöri töltés sem ritka. Ilyenkor hozd be hozzánk, és kicseréljük a gyengélkedő akkumulátort.

Átnézzük és teszteljük akkumulátorod, mielőtt azt kicserélnénk, így kizárhatjuk a szoftveres hibákat.

Kapcsolatfelvétel

Halk vagy recsegő hangszóró

Recsegő hangszóró

Sűrű fémrácsok védik a telefonod hangszóróját por és szennyeződések ellen, de ezek is eltömődhetnek. Ezeket legjobban belülről lehet kitisztítani, a készülék szétszedését követően.

Ritkább esetekben a hangszóró maga is tönkremehet, de természetesen ennek cseréje sem okoz gondot.

Kapcsolatfelvétel

Gyenge mikrofon

Halk mikrofon

Ha hívásaid közben egyre többen panaszkodnak, hogy nem hallanak, megeshet, hogy a eltömődött a mikrofonnyílás az iPhone 5s-eden. A telefonod nálunk szakértő kezekben szétszedésre kerül, majd belülről tisztítjuk ki alaposan. Természetesen a mikrofoncsere sem gond, ha szükséges.

Ritkábban egy alaplapi alkatrész meghibásodása lehet a gond forrása. (Audió-dekóder IC)

Kapcsolatfelvétel

Home-gomb hiba

Home gomb, Touch ID problémák

Hozd be hozzánk készüléked, ha többször, erősebben kell nyomnod a Home-gombod ahhoz, hogy érzékelje is, hogy lenyomtad.

Ha az ujjlenyomatod nem ismeri fel a készülék, gyere el hozzánk, kivizsgáljuk, és megoldást kínálunk rá.

Természetesen szoftveres hibákat keresünk először, így a szétszedés elkerülhető.

Kapcsolatfelvétel

Térerő problémák, hívásmegszakadás

Szakadozó hívások

Mind alaplapi, mind antennahibák okozhatnak megszakadó hívásokat. Elsőként megfigyeljük teszthívásokkal a térerő erősségét. Minden lehetséges hibát ki szeretnénk zárni, ezért a bevizsgálás több napig is eltarthat.

Tipp: Próbáld ki a telefonod egy másik SIM-kártyával is, mivel a kártyában lévő elektronika is meghibásodhat.

Kapcsolatfelvétel

Töltési problémák

Töltési hibák

Lightning-csatlakozód eltömődhet pár hónap után, ha a por és zsebszöszök összegyűlnek benne. Ha behozod hozzánk készüléked, mi azt gyorsan tisztítjuk.

Ha a telefonod nem játszik le hangokat, zenéket, lehet, hogy szintén a Lightning-csatlakozó eltömődése miatt lehet, mivel a készüléked ilyenkor azt hiszi, hogy egy kiegészítőhöz van csatlakoztatva.

Kapcsolatfelvétel

Hibás kamera

Kameraproblémák

A kamerádban felléphetnek hibák, problémák, amire a kameramodul cseréjét ajánljuk fel, mint megoldás. A cserét természetesen nyommentesen végezzük, gyári alkatrésszel, hogy a garanciád is megmaradjon.

Ha a kameraburkolat sérült, repedt vagy tört el esetleg, természetesen tudjuk cserélni, így hozd be nyugodtan.

Kapcsolatfelvétel


* Minden meghibásodás, és ebből adódóan minden javítási munkafolyamat egyedi, ezért a jelzett időktől a valós javítási idők eltérhetnek.

Bármilyen más iPhone 5s hibára is megoldást nyújtunk, hiszen tíz év alatt több, mint húszezer iPhone javítását végeztük el sikeresen, így valószínűleg már találkoztunk a tiédhez hasonló hibajelenséggel, és tudjuk a megoldást!

Nézz be műhelyünk titkaiba!

Mindig előkerül a fényképezőgépünk, ha egy számunkra új készüléket javítunk. A készült fotókat meg is osztjuk, tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan még sokakat érdekel az iPhone-ok belső lelkivilága. Bármi érdekeset tapasztalunk, azt is feljegyezzük!

További iPhone-os cikkeket olvashatsz blogunkban

iPhone 5s-hez ajánljuk

Tökéletesítsd a tökéletest.

HDD + SSD-bővítés

Szoftveres tanácsadás

Az iOS 10 funkciói ugyan rengeteget segítenek, viszont mellékhatásuk, hogy a készüléked gyorsabban lemerül.

Egyeztess időpontot munkatársunkkal, és segítünk megtalálni a helyes beálításokat.

Személyes tanácsadásunk oldala

Apple Mac védófólia

Kijelzővédelem

Senki sem szereti a pókhálómintát. Óvd meg készüléked speciális 3M műanyag vagy üvegfóliáinkkal. Hozd be készüléked, és munkatársaink felrakják az általad kiválasztott fóliát, por és buborékmentesen.

iPhone fóliázás oldala

Lightning kábel

iPhone 5s kiegészítők

Bár az 5s már egy kicsit idősebb telefon, de ettől függetlenül sok kiegészítőt találhatsz hozzá polcainkon. Ezeket mi is használjuk, így a termékek minősége garantált.

Tipp: Az iPhone SE-re tervezett tokok is tökéletesen illeszkednek az iPhone 5s-re!

iPhone kiegészítők vásárlása

HDD + SSD-bővítés

iPhone-flották

Szerződéses karbantartást és szervizelést is vállalunk iPhone-flották esetén, vállalatok és közintézmények számára. Egyedi, kedvezményes díjszabás alapján, igényeidhez alakítva az ügymenetet, szükség szerint oda-vissza szállítással.

Kapcsolatfelvétel

HDD + SSD-bővítés

Garanciális javítás

Ha még él a hivatalos garancia készülékeden, és az igénybevételére szükséged van, de nem akarsz a papírmunkával bajlódni, hozd el hozzánk. Átvállaljuk a terheid, és értesítünk minden fejleményről.

Kapcsolatfelvétel

HDD + SSD-bővítés

Személyes segítség

Ha vannak kérdéseid, vagy csak jobban meg szeretnéd ismerni az iPhone 5s készüléked, gyűjtsd össze kérdéseid, témáid, és egyeztess velünk időpontot, hogy egy kellemesebb környezetben beszélhessük meg Veled a kérdéses témákat.

Személyes tanácsadásunk oldala

Eredeti alkatrészek + Precíz munka = Megbízható működés.

Friss szemléletmódunkból adódóan azt a megoldást keressük mindig, ami két szempontnak is megfelel: a készüléked hosszú távon is megbízhatóan fog működni és a javítás költsége is ésszerű mértékű.

Független szervizként szerencsére nem kötnek minket az Apple sok esetben rugalmatlan irányelvei: Ha egy javítás megbízhatóan megoldható egy apró alkatrész cseréjével, akkor nem a költséges fődarabcserét fogjuk javasolni. Nálunk szerencsére nincsenek ilyen szabályok.

Tapasztalatunk szerint sokkal jobban megéri Neked is és nekünk is, ha kicsit több idő alatt, minőségi munkát végzünk, nem pedig a leggyorsabb, de rövidtávú eredményre vezető megoldást választjuk.

Emiatt kizárólag eredeti alkatrészeket használunk és nem sietjük el a javítási feladatokat, de ugyanakkor tartjuk az általunk vállalt, emberi léptékű határidőket. Csak olyan javítást fogunk javasolni, aminek mi is értelmét látjuk. Célunk, hogy ugyanazzal a hibával ne kelljen kétszer visszajönnöd hozzánk.

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Hívj minket!

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Küldj üzenetet!

Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre munkanapokon 4-8 órán belül igyekszünk válaszolni.


E-mail címünk

iPhone szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu