webshop menü

Az iPhone 5s javításánál csak és kizárólag gyári alkatrészek kerülnek használatra, és tíz év tapasztalatát felhasználva precízen, gyorsan végezzük el a javítást. Természetesen javításainkra hosszú távú garanciát vállalunk. Célunk a pozitív tapasztalat a részedről, és örülünk, ha azt másokkal is megosztod. Reméljük, hogy a Te problémádra is megoldást találunk.

iPhone 5s szerviz

iPhone 5s meghibásodások

Legyen hardveres vagy szoftveres, az iPhone 5s legtöbb jellemző hibájára megoldást kínálunk. Kizárólag gyári cserealkatrészek találhatóak meg nálunk, és a legtöbb javításunkat 12 hónapos garanciával adjuk ki kezeink közül. A precíz, odafigyeléssel elvégzett javításaink és eredeti, minőségi alkatrészeink miatt készüléked megőrzi gyári garanciáját, ha nincs azt kizáró probléma vele.

Elrepedt vagy eltörött a telefonod kijelzője? Ne ijedj meg! Hozd be iPhone szervizünkbe a készüléked, és kicseréljük új, eredeti cserealkatrészeink egyikével. Így, ha nincs egyéb sérülés a készülékeden, a garanciádat sem veszíted el a csere után.

Tipp: hogy később ne kelljen félned egy kisebb „koccanástól” sem, javasoljuk, hogy használj kijelzővédő fóliát!

Részletek

Ha víz, vagy egyéb folyadék szivárog a telefonodba, az első pár óra alatt még úgy tűnhet, hogy nem lesznek negatív következmények, de garantáljuk, hogy ez idő alatt megkezdődik az alaplapi áramkörök oxidációja. Hozd be hozzánk a készüléked minél előbb, hogy azon segíthessünk! Minél hamarabb, annál jobb, ugyanis sok idő elteltével csökkennek a megmenthetőség esélyei.

Tipp: Beázáskor fontos, hogy gyorsan cselekedj! Idővel csökken ugyanis az iPhone 5s megmentésének esélye.

Részletek

Sűrű fémrácsok védik a telefonod hangszóróját por és szennyeződések ellen, de ezek is eltömődhetnek. Ezeket legjobban belülről lehet kitisztítani, a készülék szétszedését követően. Ritkább esetekben a hangszóró maga is tönkremehet, de természetesen ennek cseréje sem okoz gondot.

Részletek

A kamerádban felléphetnek hibák, problémák, amire a kameramodul cseréjét ajánljuk fel, mint megoldást. A cserét természetesen nyommentesen végezzük, gyári alkatrésszel, hogy a garanciád is megmaradjon.

Ha a kameraburkolat sérült, repedt vagy tört el esetleg, természetesen tudjuk cserélni, így hozd be nyugodtan.

Részletek

Mind alaplapi, mind antennahibák okozhatnak megszakadó hívásokat. Elsőként megfigyeljük teszthívásokkal a térerő erősségét. Minden lehetséges hibát ki szeretnénk zárni, ezért a bevizsgálás több napig is eltarthat.

Tipp: Próbáld ki a telefonod egy másik SIM-kártyával is, mivel a kártyában lévő elektronika is meghibásodhat.

Részletek

Ha hívásaid közben egyre többen panaszkodnak, hogy nem hallanak, megeshet, hogy a eltömődött a mikrofonnyílás az iPhone 5s-eden. A telefonod nálunk szakértő kezekben szétszedésre kerül, majd belülről tisztítjuk ki alaposan. Természetesen a mikrofoncsere sem gond, ha szükséges.

Ritkábban egy alaplapi alkatrész meghibásodása lehet a gond forrása (Audió-dekóder IC).

Részletek

7-800 töltésciklus után telefonod olyan állapotba kerülhet, ahol már a napi többszöri töltés sem ritka. Ilyenkor hozd be hozzánk, és kicseréljük a gyengélkedő akkumulátort.

Átnézzük és teszteljük akkumulátorod, mielőtt azt kicserélnénk, így kizárhatjuk a szoftveres hibákat.

Részletek

Hozd be hozzánk készüléked, ha többször, erősebben kell nyomnod a Home-gombod ahhoz, hogy érzékelje is, hogy lenyomtad. Ha az ujjlenyomatod nem ismeri fel a készülék, gyere el hozzánk, kivizsgáljuk, és megoldást kínálunk rá. Természetesen szoftveres hibákat keresünk először, így a szétszedés elkerülhető.

Részletek

Lightning-csatlakozód eltömődhet pár hónap után, ha a por és zsebszöszök összegyűlnek benne. Ha behozod hozzánk készüléked, mi azt gyorsan tisztítjuk.

Ha a telefonod nem játszik le hangokat, zenéket, lehet, hogy szintén a Lightning-csatlakozó eltömődése miatt lehet, mivel a készüléked ilyenkor azt hiszi, hogy egy kiegészítőhöz van csatlakoztatva.

Részletek


* Minden meghibásodás, és ebből adódóan minden javítási munkafolyamat egyedi, ezért a jelzett időktől a valós javítási idők eltérhetnek.

Ha olyan iPhone hibajelenséggel találkoznál, amelyről nem ejtettünk szót, akkor is bátran keress minket, hiszen 2007 óta több tízezer iPhone javítását végeztük el sikeresen, így valószínűleg már találkoztunk a tiédhez hasonló hibajelenséggel, és tudjuk a megoldást!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Eredeti alkatrészek + Precíz munka = Megbízható működés.

Friss szemléletmódunkból adódóan azt a megoldást keressük mindig, ami két szempontnak is megfelel: a készüléked hosszú távon is megbízhatóan fog működni és a javítás költsége is ésszerű mértékű. Független szervizként szerencsére nem kötnek minket az Apple sok esetben rugalmatlan irányelvei: Ha egy javítás megbízhatóan megoldható egy apró alkatrész cseréjével, akkor nem a költséges fődarabcserét fogjuk javasolni. Nálunk szerencsére nincsenek ilyen szabályok.

Tapasztalatunk szerint sokkal jobban megéri Neked is és nekünk is, ha kicsit több idő alatt, minőségi munkát végzünk, nem pedig a leggyorsabb, de rövidtávú eredményre vezető megoldást választjuk. Emiatt kizárólag a legjobb minőségű alkatrészeket használjuk és nem sietjük el a javítási feladatokat, de ugyanakkor tartjuk az általunk vállalt, emberi léptékű határidőket. Csak olyan javítást fogunk javasolni, aminek mi is értelmét látjuk. Célunk, hogy ugyanazzal a hibával ne kelljen kétszer visszajönnöd hozzánk.

Nézz be műhelyünk titkaiba!

Mindig előkerül a fényképezőgépünk, ha egy számunkra új készüléket javítunk. A készült fotókat meg is osztjuk, tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan még sokakat érdekel az iPhone-ok belső lelkivilága. Bármi érdekeset tapasztalunk, azt is feljegyezzük!

További iPhone-os cikkeket olvashatsz blogunkban

További szolgáltatásaink

Az iPhone-on futó iOS szoftver rengeteg kényelmi funkcióval próbálja megkönnyíteni életünket, azonban ez a funkcióbőség az akkuidőnk rovására is mehet.

3D üvegfóliánk vagy karcálló műanyag védőfóliáink megvédik az iPhone sérülékeny kijelzőjét. A megvásárolt védőfóliát pormentesen felhelyezzük készülékedre.

Az általunk forgalmazott iPhone kiegészítőket mi is használjuk, így közvetlen tapasztalatainkra alapozva tudunk segíteni kiválasztani a Számodra legmegfelelőbb terméket.

Vállalatok és szervezetek iPhone-flottájának szerződéses karbantartását és szervizét is vállaljuk egyedi díjszabás alapján, rugalmas ügymenettel, akár futárszolgálattal.

Az iPhone-ok gördülékeny garanciaügyintézését is vállaljuk, így nem kell bajlódnod a hivatalos Apple szervizek sokszor nehézkes ügymenetével.

Ha szeretnéd jobban megismerni iPhone készüléked "lelkét", gyűjtsd össze kérdéseidet, hogy egy finom kávé mellett átbeszéljük Veled a kérdéses témaköröket.

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Szervizfutár

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Részletek

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Sürgős esetekre

Telefonszámainkat sürgős esetekre tartjuk fent, elsősorban az email-es vagy személyes kapcsolattartást részesítjük előnyben.

Küldj üzenetet!

    Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.


    E-mail címünk

    iPhone szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu