iPhone 7 kijelzőcsere Elérhetőségeink

Az iPhone 7 törött kijelzője egy modulként cserélhető (az üveg, az érintőképernyő és az LCD egy gyárilag összepréselt alkatrész, sajnos nem cserélhető külön a berepedt üveg). Kizárólag gyári, eredeti alkatrészeket tartunk raktáron, a beépített eredeti iPhone 7 kijelzőre 12 hónap garanciát vállalunk.

Az iPhone 7 kijelzőcsere általában 1-2 óra alatt megoldható. Ha előre egyeztetünk időpontot (telefonon vagy emailben), a javítást ennél rövidebb időn belül is meg tudjuk oldani, előkészített alkatrésszel, jelképes felár ellenében.

Azért fontos a gyári kijelző használata, mert az utángyártott iPhone 7 alkatrészek sokkal gyengébb minőségűek (a kijelző részegységei könnyen elválhatnak egymástól, méretpontatlansága matt nem illeszkedik a házba, nem lesznek ugyanolyanok a megjelenített színek). Beavatkozásunk nyommentes, így ha egyéb sérüléssel nem rendelkezik a készüléked, még a gyári garanciája is megmarad!

A törött kijelzős iPhone 7, és a beépítésre váró új, gyári alkatrész.

A törött kijelzős iPhone 7, és a beépítésre váró új, gyári alkatrész.

A cserekijelző minőségének, megbízhatóságának köszönhetően lehetőséget biztosítunk arra, hogy 12 hónapos jótállásunkat kiterjesszük 36 hónapra. Ez természetesen csak egy lehetőség, így az, aki úgy dönt a készülék átvételekor, hogy nem él az Extra Garancia megvásárlásával, az is ugyanolyan kiváló alkatrészt és minőségi munkát kap, mint aki igen.

Időnként előfordulnak szervizünkben enyhén karcos, szépséghibás, bontott, de teljesen funkcióképes kijelzők is, melyek ára kedvezőbb. Ezeket személyesen, üzletünkben tudod megtekinteni és kiválasztani.

Az iPhone 7 kijelzőcsere folyamata

Az iPhone 7 kijelzőcseréjét a készülék szétszedésével kezdjük: A Lightning-csatlakozó melletti csavarok eltávolítása után a sérült kijelzőt óvatosan, odafigyeléssel leemeljük félig a készülék vázáról, miközben a kijelző alatti szalagkábelek épségére vigyázunk. A cseppállóságot biztosító gumitömítés ilyenkor minden esetben felszakadozik, ezt minden egyes felnyitáskor – így az új kijelző beépítésekor is – ki kell cserélni egy új, sértetlen tömítésre.

Az akkumulátor csatlakozóját lecsatlakoztatva folytatjuk a folyamatot, hiszen csak teljesen áramtalanított készüléken szabad kijelzőcserét végezni, ellenkező esetben a kijelző lecsatlakoztatásakor tönkremehet az alaplap és nem fog háttérfényt adni soha többé. Ezután a kijelző csatlakozóit is felpattintjuk az alaplapról. A kijelzőmodul részét képezi több szenzor szenzor és az előlapi kameramodul is, amelyek csatlakozóit szintén le kell csatlakoztatni.

Ezek után a sérült alkatrészt eltávolítjuk, megtisztítjuk a készülék belsejét, illetve a külső nyílásokat a lerakódott portól, kicseréljük a cseppállóságot biztosító ragasztó-tömítést. Az új eredeti cserepanelbe átépítjük a szenzorokat, előlapi kamerát és egyéb apró, de nélkülözhetetlen alkatrészeket, majd csatlakoztatjuk azt az alaplaphoz, precízen visszafordítjuk a kijelzőt a helyére és lezárjuk a készüléket. A készülékben nem hagyjuk nyomát a beavatkozásunknak, így ha nincs egyéb sérülés a készülékházon, az továbbra is garanciális marad az eredeti alkatrésznek és nyommentes beépítésnek köszönhetően.

Ha az iPhone 7 hátlapja is sérült, meghajlott, akkor a kijelzőcsere előtt elvégezzük a szükséges „karosszéria-munkákat“ is, hiszen egy hajlott készülékben feszülne, és emiatt hamar tönkremenne az új kijelző.

Az iPhone 7 kijelzője

Az iPhone 7 kijelzője lenyűgöző színskálával rendelkezik, amit alig lehet a tökéletes színhűségtől megkülönböztetni. Az iPhone 7 kijelzője IPS rendszerű, aminek köszönhetően a színek bárhonnan nézve gyönyörűek maradnak, és a képminőség úgy is tökéletes lesz, ha nem pont szemben vagyunk a képernyővel. Az iPhone 7 kijelzőjének 705 nites fényereje mindenképp említésre méltó, és mivel a kijelző nagyon alacsony mértékben veri vissza a fényt, így napsütésben is kiválóan használható.

Az iPhone 7 kijelzője a színpontosság, a fényerő, és a kontrasztarány terén is rekordokat döntött a „kortárs“ készülékek körében.

Mit tegyek, ha betört az iPhone 7 készülékem kijelzője?

Keress minket bármikor, elérhetőségeink bármelyikén. Minden telefonos megkeresést visszahívunk, ha netán éppen nem tudnánk felvenni a telefont.

Keress minket, segítünk!

Nézz be műhelyünk titkaiba!

Mindig előkerül a fényképezőgépünk, ha egy számunkra új készüléket javítunk. A készült fotókat meg is osztjuk, tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan még sokakat érdekel az iPhone-ok belső lelkivilága. Bármi érdekeset tapasztalunk, azt is feljegyezzük!

További iPhone-os cikkeket olvashatsz blogunkban

iPhone 7-hez ajánljuk

Az iPhone 7 már önmagában is egy kiváló készülék, de van néhány szolgáltatásunk, amik segítségével még többé teheted.

HDD + SSD-bővítés

Szoftver-optimalizálás

Az iPhone 7-en futó iOS szoftver rengeteg kényelmi funkcióval próbálja megkönnyíteni életünket, azonban ez a funkcióbőség az akkuidőnk rovására is mehet. Hozd el hozzánk készüléked, és munkatársunk segít kiválasztani a Számodra optimális beállításokat.

Személyes tanácsadásunk oldala

Apple Mac védófólia

iPhone fóliázás

Speciális védőfóliát gyártunk Apple készülékekhez, ami jól idomul az ívelt felületekhez, karcálló és ráadásul jó fogást is biztosít. Az iPhone 7 kijelzőjére pedig üvegfóliát vagy műanyag fóliát ajánlunk, melyet pormentesen fel is teszünk pillanatok alatt.

iPhone fóliázás oldala

Lightning kábel

iPhone 7 kiegészítők

Az általunk forgalmazott kiegészítőket mi is használjuk a mindennapjaink során, így közvetlen tapasztalatainkra alapozva, és igényeidnek megfelelően tudunk segíteni kiválasztani a Számodra legmegfelelőbb terméket. Üzletünkben a legtöbb terméket ki tudod próbálni.

iPhone kiegészítők vásárlása

HDD + SSD-bővítés

iPhone flottaszerviz

Vállalatok és közintézmények iPhone-flottájának szerződéses karbantartását és szervizét is vállaljuk egyedi, kedvezményes díjszabás alapján, rugalmas ügymenettel, és akár oda-vissza futárszolgálattal.

Kapcsolatfelvétel

HDD + SSD-bővítés

Garanciális szerviz

Garanciális iPhone-ok gördülékeny garanciaügyintézését is vállaljuk, így nem kell bajlódnod az Apple sokszor nehézkes ügymenetével. Minden adminisztratív gondot leveszünk a válladról.

Kapcsolatfelvétel

HDD + SSD-bővítés

Személyes tanácsadás

Ha szeretnéd jobban megismerni iPhone 7 telefonod "lelkét", gyűjtsd össze kérdéseidet, és egyeztess velünk egy időpontot, hogy egy finom kávé mellett átbeszéljük Veled a kérdéses témaköröket.

Személyes tanácsadásunk oldala

Eredeti alkatrészek + Precíz munka = Megbízható működés.

Friss szemléletmódunkból adódóan azt a megoldást keressük mindig, ami két szempontnak is megfelel: a készüléked hosszú távon is megbízhatóan fog működni és a javítás költsége is ésszerű mértékű.

Független szervizként szerencsére nem kötnek minket az Apple sok esetben rugalmatlan irányelvei: Ha egy javítás megbízhatóan megoldható egy apró alkatrész cseréjével, akkor nem a költséges fődarabcserét fogjuk javasolni. Nálunk szerencsére nincsenek ilyen szabályok.

Tapasztalatunk szerint sokkal jobban megéri Neked is és nekünk is, ha kicsit több idő alatt, minőségi munkát végzünk, nem pedig a leggyorsabb, de rövidtávú eredményre vezető megoldást választjuk.

Emiatt kizárólag eredeti alkatrészeket használunk és nem sietjük el a javítási feladatokat, de ugyanakkor tartjuk az általunk vállalt, emberi léptékű határidőket. Csak olyan javítást fogunk javasolni, aminek mi is értelmét látjuk. Célunk, hogy ugyanazzal a hibával ne kelljen kétszer visszajönnöd hozzánk.

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Hívj minket!

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Küldj üzenetet!

Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre munkanapokon 4-8 órán belül igyekszünk válaszolni.


E-mail címünk

iPhone szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu