iPhone 7 szerviz iPhone 7 javítás

Eredeti alkatrészeink és gondos munkavégzésünk garantálják készüléked megbízhatóságát.

Az iPhone 7 javításához eredeti alkatrészeket használunk, és igényesen elvégzett munkánkra hosszú távú garanciát vállalunk, mert célunk, hogy elégedett Ügyfelünkként jó hírét vigyed iPhone szervizünknek. Reméljük, hogy a Te készülékeden is segíthetünk majd.

Egyeztessünk időpontot

Miért minket válassz?

iPhone javítás

iPhone 7 hibajelenségek

Az iPhone 7 legtöbb hardveres és szoftveres meghibásodását gyorsan és megbízhatóan el tudjuk hárítani. Eredeti alkatrészeket használunk, és a legtöbb javításunkra 12 hónap garanciát vállalunk. A készülék felnyitását igénylő javítások esetén összeépítéskor kicseréljük a készülék cseppállóságát biztosító tömítő ragasztást is. Nyommentes munkánknak és a gyári alkatrészeknek köszönhetően az általunk javított készülékek gyártói garanciája megmarad, ha nincs a készüléken a garanciát kizáró sérülés.

Ha betört vagy megrepedt az iPhone 7 kijelzője, rövid idő alatt meg tudjuk oldani a szakszerű és nyommentes kijelzőcserét. Eredeti alkatrészt használunk, így ha nincsen más sérülése a készülékednek, a kijelzőcsere után a gyári garancia is megmarad.

Az összeszereléskor kifejezetten ügyelünk készüléked cseppállóságára, mindig újra cseréljük a vízgátló ragasztást.

Részletek

Beázás, vízbe ejtés

Beázás, vízbe ejtés

Az iPhone 7 belsejébe szivárgó nedvesség elkezdi oxidálni az alaplapi vezetékpályákat, zárlatot okozhat, tönkreteszi készülékünk áramköreit, csatlakozóit.

Beázást követően egy ideig még működhet a készülék, de érdemes mielőbb felkeresni szervizünket egy alapos belső tisztítás végett, mert később egyre kisebb eséllyel tudjuk megmenteni a vízkáros iPhone 7-et.

Kapcsolatfelvétel

Gyenge akkumulátor

Gyenge akkumulátor

Egy átlagos iPhone 7 akkunak kb. 7-800 töltési ciklus után csökken le annyira a kapacitása, hogy érdemes azt kicserélni. iPhone 7-hez mindig tartunk raktáron akkumulátort, így a csereérett akkut nagyon rövid határidővel ki tudjuk cserélni eredeti akkumulátorra.

Csere előtt le is teszteljük az akkut, hogy kizárhassuk a szoftveres hibaokokat.

Kapcsolatfelvétel

Halk vagy recsegő hangszóró

Halk, recsegő hangszóró

Az iPhone 7 hangszóróit sűrű szövésű rácsok védik a portól, piszoktól, de ezek egy idő után eltömődhetnek. Eleinte segíthet egy külső tisztítás száraz fogkefével, de igazán alaposan csak belülről lehet kitisztítani a halkságot okozó szennyeződéseket.

Időnként maga a hangszórómodul is tönkremegy, természetesen ennek cseréje sem okoz gondot számunkra.

Kapcsolatfelvétel

Gyenge mikrofon

Gyenge mikrofon

Ha a beszélgetőpartnered nem hall Téged, annak legtöbbször a mikrofon nyílásának eltömődése lehet az oka. A készüléket szétszedve, majd a mikrofonnyílást alaposan megtisztítva, netán mikrofoncserével lehet segíteni a problémán.

Néha sajnos egy alaplapi alkatrész meghibásodása okozza a mikrofon némaságát (Audio-dekóder IC).

Kapcsolatfelvétel

Home-gomb hiba

Home-gomb/Touch ID hiba

Ha a Homb gomb megnyomását nem érzékeli az iPhone 7, akkor lehetséges, hogy meghibásodott a Touch ID elektronikája, de az is előfordulhat, hogy nedvesség bejutása okozza a hibát. Érdemes mielőbb elhozni készülékedet egy átvizsgálásra.

Ha a Touch ID nem ismeri fel az ujjlenyomatodat, érdemes elhoznod készülékedet iPhone szervizünkbe.

Kapcsolatfelvétel

Térerő problémák, hívásmegszakadás

Megszakadó hívások

Az iPhone 7 megszakadó hívásait kontakthibás antennacsatlakozás és alaplapi eredetű hiba is okozhatja. A hiba felderítése több napot is igénybe vehet, melynek során megfigyeljük készüléked térírőingadozását és teszthívásokkal teszteljük is azt.

Érdemes lehet kipróbálni a készüléket egy másik SIM-kártyával is, mert hibás kártya is okozhat hívásmegszakadást.

Kapcsolatfelvétel

Töltési problémák

Töltési problémák

Ha zsebszösz kerül az iPhone 7 Lightning-csatlakozójába, az idővel töltési problémákat okozhat. Készülékedet a helyszínen ki tudjuk tisztítani ilyen esetben. Ha a tisztítás nem oldaná meg a problémát, a csatlakozómodul cseréjét is meg tudjuk oldani.

Az eltömődött csatlakozó miatt azt is hiheti magáról a telefon, hogy dokkolva van, ilyenkor nem szól a hangszórója.

Kapcsolatfelvétel

Hibás kamera

Hibás kamera

Ha homályos képet készít, vagy nem fókuszál iPhone 7 vagy iPhone 7 Plus készüléked kamerája, a kameramodul cseréje jelentheti a megoldást. A cserét nyommentesen végezzük, eredeti alkatrésszel, így a garancia is megmarad.

Ha leejtés következtében eltörik a kamera előtti üvegburkolat, annak nyommentes cseréjét is meg tudjuk oldani.

Kapcsolatfelvétel


* Minden meghibásodás, és ebből adódóan minden javítási munkafolyamat egyedi, ezért a jelzett időktől a valós javítási idők eltérhetnek.

Ha olyan iPhone 7 hibajelenséggel találkoznál, amelyről nem ejtettünk szót, akkor is bátran keress minket, hiszen 2007 óta több, mint húszezer iPhone javítását végeztük el sikeresen, így valószínűleg már találkoztunk a tiédhez hasonló hibajelenséggel, és tudjuk a megoldást!

Nézz be műhelyünk titkaiba!

Mindig előkerül a fényképezőgépünk, ha egy számunkra új készüléket javítunk. A készült fotókat meg is osztjuk, tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan még sokakat érdekel az iPhone-ok belső lelkivilága. Bármi érdekeset tapasztalunk, azt is feljegyezzük!

További iPhone-os cikkeket olvashatsz blogunkban

iPhone 7-hez ajánljuk

Az iPhone 7 már önmagában is egy kiváló készülék, de van néhány szolgáltatásunk, amik segítségével még többé teheted.

HDD + SSD-bővítés

Szoftver-optimalizálás

Az iPhone 7-en futó iOS szoftver rengeteg kényelmi funkcióval próbálja megkönnyíteni életünket, azonban ez a funkcióbőség az akkuidőnk rovására is mehet. Hozd el hozzánk készüléked, és munkatársunk segít kiválasztani a Számodra optimális beállításokat.

Személyes tanácsadásunk oldala

Apple Mac védófólia

iPhone fóliázás

Speciális védőfóliát gyártunk Apple készülékekhez, ami jól idomul az ívelt felületekhez, karcálló és ráadásul jó fogást is biztosít. Az iPhone 7 kijelzőjére pedig üvegfóliát vagy műanyag fóliát ajánlunk, melyet pormentesen fel is teszünk pillanatok alatt.

iPhone fóliázás oldala

Lightning kábel

iPhone 7 kiegészítők

Az általunk forgalmazott kiegészítőket mi is használjuk a mindennapjaink során, így közvetlen tapasztalatainkra alapozva, és igényeidnek megfelelően tudunk segíteni kiválasztani a Számodra legmegfelelőbb terméket. Üzletünkben a legtöbb terméket ki tudod próbálni.

iPhone kiegészítők vásárlása

HDD + SSD-bővítés

iPhone flottaszerviz

Vállalatok és közintézmények iPhone-flottájának szerződéses karbantartását és szervizét is vállaljuk egyedi, kedvezményes díjszabás alapján, rugalmas ügymenettel, és akár oda-vissza futárszolgálattal.

Kapcsolatfelvétel

HDD + SSD-bővítés

Garanciális szerviz

Garanciális iPhone-ok gördülékeny garanciaügyintézését is vállaljuk, így nem kell bajlódnod az Apple sokszor nehézkes ügymenetével. Minden adminisztratív gondot leveszünk a válladról.

Kapcsolatfelvétel

HDD + SSD-bővítés

Személyes tanácsadás

Ha szeretnéd jobban megismerni iPhone 7 telefonod "lelkét", gyűjtsd össze kérdéseidet, és egyeztess velünk egy időpontot, hogy egy finom kávé mellett átbeszéljük Veled a kérdéses témaköröket.

Személyes tanácsadásunk oldala

Eredeti alkatrészek + Precíz munka = Megbízható működés.

Friss szemléletmódunkból adódóan azt a megoldást keressük mindig, ami két szempontnak is megfelel: a készüléked hosszú távon is megbízhatóan fog működni és a javítás költsége is ésszerű mértékű.

Független szervizként szerencsére nem kötnek minket az Apple sok esetben rugalmatlan irányelvei: Ha egy javítás megbízhatóan megoldható egy apró alkatrész cseréjével, akkor nem a költséges fődarabcserét fogjuk javasolni. Nálunk szerencsére nincsenek ilyen szabályok.

Tapasztalatunk szerint sokkal jobban megéri Neked is és nekünk is, ha kicsit több idő alatt, minőségi munkát végzünk, nem pedig a leggyorsabb, de rövidtávú eredményre vezető megoldást választjuk.

Emiatt kizárólag eredeti alkatrészeket használunk és nem sietjük el a javítási feladatokat, de ugyanakkor tartjuk az általunk vállalt, emberi léptékű határidőket. Csak olyan javítást fogunk javasolni, aminek mi is értelmét látjuk. Célunk, hogy ugyanazzal a hibával ne kelljen kétszer visszajönnöd hozzánk.

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Hívj minket!

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Küldj üzenetet!

Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre munkanapokon 4-8 órán belül igyekszünk válaszolni.


E-mail címünk

iPhone szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu