Ellenálló védőfóliák iPhone-ra, iPad-re és Mac számítógépekre

Nagyon szeretjük Apple eszközeinket és emiatt a legteljesebb védelemre törekszünk.

Speciális, ipari megoldásokban is alkalmazott, 3M anyagból készült védőfóliát kezdtünk el gyártani az egyes Apple készülékekhez, ami jól idomul az ívelt felületekhez, karcálló és ráadásul jó fogást is biztosít. A védőfólia felhelyezéséhez nagy rutinra van szükség, ezért szolgáltatásunkhoz hozzátartozik a precíz, por- és buborékmentes felhelyezés is műhelyünkben – a megvásárolt fólia mellé díjmentesen.

iphone fólia

Miért fontos a védelem?

Őrizd meg készüléked eredeti fényét és szépségét!

iphone hátlap fólia

A tökéletes fólia

Megmutatjuk, milyen fóliát alkalmazunk a készülékek védelmére.

 

védőfólia

Díjmentesen felhelyezzük!

Nem kell otthon próbálkozni – készülékedet por- és buborékmentesen lefóliázzuk!

 

iphone oldalfólia

Választékunk

Jópár készülékre van már fóliánk, a választék bővül!

Miért érdemes fóliával védeni készüléked?

A fóliázott készülékek nem karcolódnak, megőrzik eredeti szépségüket és eladáskor is jóval többet érnek.

Az Apple nagyon ügyesen kitalálta, hogy mobil eszközeinek (iPhone, iPod, iPad) a burkolata igen gyönyörűen kimunkált, polírozott, csillog és villog. Az ember nem tud ellenállni a letisztult szépségnek, és megveszi a terméket, ami viszont igen könnyen megkarcolódik, megkopik a fénye és már nem lesz olyan kívánatos. Így éri el az Apple, hogy a felhasználók, amint lehet lecserélik hibátlan eszközeiket az újabb, csillogó példányra.

Ha szeretnéd megőrizni az általad vásárolt iPhone vagy iPad szépségét, fényét akár több éven át, érdemes lefóliáztatni készülékedet. A fólia teljesen észrevétlen marad az eszközön, ugyanakkor az óvatlan zsebkarcoktól tökéletesen megóvja készülékünket.

Blogunkon írtunk már arról, mennyit is ér a gyakorlatban egy kijelzővédő fólia.


3M anti-scratch invisible protection shield for Apple MacBooks

APPSolute has designed and developed a new protective skin for Apple products.

These are made of industrial 3M film, which is a tough foil originally used for vehicle painting protection especially against stone chips. Even deep scratches heal as if they never existed in a few days. The texture’s touch feels the same as the original MacBooks’ alu surface’s.

 

Primarily we suggest to put these on new computers to preserve their condition so later on you‘ll have better chances if you would sell your device.

We can affix properly the skin on so it would fit perfectly and could be hardly seen. If you buy from us, we of course do it free of charge.

P10504101

Milyen védőfóliákat használunk?

Röviden: a legjobb minőségűeket, amik nekünk is beváltak.

A precízen felhelyezett kijelzővédő fólia észrevehetetlenül lapul a kijelzőn, annak fényét teljes mértékben, torzítás nélkül átereszti. A készülék oldalára és a hátlapra tervezett fóliák megóvják a készülék minden oldalát a karcolásoktól.

Az általunk forgalmazott fóliákat két típusba lehet sorolni anyaguk alapján, ez határozza meg felhasználási területüket.

A kemény fóliákat a kijelző tökéletesen sík felületére helyezzük fel. Ezek a fóliák egy kemény bevonattal vannak ellátva és részlegesen ellenállnak a karcolásoknak. Természetesen egy idő után érdemes cserélni a kijelzőt védő fóliát, hiszen pont ez a lényege: a fólia karcolódik és nem a kijelző, amit igen költséges volna kicserélni.

A puha, rugalmas fóliákat az autóiparból vettük kölcsön, ezeket a fóliákat használják drága gépkocsik teljes lefóliázására a kőfelverődések és a lakkréteg sérülésének elkerüléséhez. Ez a fólia is is észrevétlen marad a készüléken, viszont jobb a tapadása a görbe felületekre, ezért olyan helyeken is lehet alkalmazni, ahol a kemény fóliát már nem. Jellemzően a puha fóliával fóliázzuk le a készülék oldalát és hátát.

P1060199

Díjmentesen felhelyezzük a nálunk vásárolt fóliát

Minek otthon próbálkozni, ha mi ingyen feltesszük por- és buborékmentesen?

Minden nálunk vásárolt fóliát díjmentesen felhelyezünk a készülékre – pormentesen, buborékmentesen, precízen illeszkedve az élekhez. Mi soha nem javasoljuk ügyfeleinknek, hogy vigyék haza a fóliát és majd otthon felteszik. Miért?

A fóliák felhelyezéséhez – főleg nagy felületek esetében (iPad) – a legfontosabb előfeltétel a pormentes környezet. Otthoni körülmények között szinte elkerülhetetlen, hogy porszem kerüljön a fólia alá, hogy aztán mindörökké bosszantóan ott virítson a kijelző közepén. Másik fontos szempont a buborékmentesség és az ujjnyommentesség, amit szintén csak megfelelő körülmények között lehet könnyen elérni.

Szerintünk érdemes rászánni a vásárlás után azt a kis időt, amit a felhelyezés számunkra igénybe vesz, mert mi biztosra megyünk. Rutinosan tudunk már fóliázni. Ha nem sikerülne mégsem a dolog, díjmentesen újra cseréljük a fóliát és ezt addig ismételjük, amíg tökéletes nem lesz :) Egy drágább fóliánál nem érdemes kockáztatni, hogy otthon esetleg nem sikerül. Mert ha nem sikerül, általában többször nem lehet egy fóliával próbálkozni.

Ha nem nálunk vásároltad volna a fóliát, azt is fel tudjuk helyezni készülékedre, jelképes áron bruttó 500 – 1.500,- Ft-os áron.

Ha nálunk vásárolnál iPhone-t, abban az esetben magát a fóliát is ajándékba adjuk a készülék mellé! Tovább


Választékunk

Jelenleg az alábbi fóliáink közül választhatsz, minden készülékre többféle változatban érhetőek el védőfóliák.


Gyere el műhelyünkbe!

Műhelyünkben szívesen megmutatjuk saját, fóliázott készülékeinket és ha meg tudtunk győzni, a Te készülékedet is szívesen lefóliázzuk!

Üzletünk és műhelyünk címe: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Telefonszámunk: +36 20 536 9716.

Elérhetőségeink

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük