DJI Phantom 4 Pro

529 900 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Rendelhető frissítés


  Mennyiség

  Áttekintés

  A Phantom 4 Pro kameradrón a DJI eddigi legfejlettebb Phantomja, amellyel emlékezetes légi felvételek készíthetők iPhone vagy iPod készülékkel. Az alkalmazott titán- és magnéziumötvözetnek köszönhetően merevebb és könnyebb lett a gépváz, amely akár 30 percen át röptethető. A FlightAutonomy rendszer hátsó vizuális érzékelőpárral és infravörös érzékelőrendszerrel ötirányú akadályérzékelést és négyirányú akadálykerülést biztosít.

  Kamera 1 hüvelykes, 20 megapixeles érzékelővel és mechanikus zárral

  Az új kialakítású fedélzeti kamera 1 hüvelykes, 20 megapixeles CMOS érzékelővel rendelkezik. Az egyedi tervezésű objektív hét csoportba rendezett nyolc lencsetagból áll. Ez az első olyan DJI kamera, amely mechanikus zárral készül, és így kiküszöböli a gyorsan mozgó tárgyakról készült felvételeknél vagy nagy repülési sebességnél jelentkező, gördülő zár („rolling shutter”) effektusból eredő képtorzulásokat. Tudása gyakorlatilag felér számos hagyományos „földi” kamera tudásával. A hatékonyabb videofeldolgozás H.264 szabványú, 4K felbontású, 60 képkocka/másodperc sebességű, illetve H.265 szabványú, 4K felbontású és 30 képkocka/másodperc sebességű videók készítését teszi lehetővé, mindkét esetben 100 Mb/s adatátviteli sebességgel.

  Ötirányú akadályérzékelés

  A FlightAutonomy rendszer a Phantom 4 Pro hátuljára helyezett nagy felbontású, sztereó vizuális érzékelőkkel bővült. Ezek a drón elején lévő párt, valamint a bal és jobb oldali infravörös érzékelőrendszert egészítik ki. Ez a hálózat ötirányú akadályérzékeléssel és négyirányú akadálykerüléssel védi a Phantomot, és teremt lehetőséget a bátrabb filmes projektekre.

  7 km-es videoátviteli tartomány

  A beépített frissített Lightbridge HD videoátviteli rendszer az interferenciával szemben nagyobb védettséget jelentő kettős frekvenciahasználatot, valamint akár 7 kilométer hatótávolságú videoátvitelt biztosít.

  A 7km elméleti maximum, a reális hatótáv kevesebb kehet.

  Távirányító

  A Phantom 4 távirányító egy többfunkciós, vezeték nélküli kommunikáció eszköz, amely magába foglal egy videokapcsolatos és egy dróntávirányító rendszert. Egyszerűen helyezd az iPhone-t a csomagban lévő foglalatba, amely a távirányítóra csavarozható, és képernyőként használva elérheted a távirányító kameravezérlő funkcióit, így például fotókat és videókat készíthetsz, megtekintheted azok előnézetét, és irányíthatod a tengelymozgást. Hogy sose veszítsd el az irányítást, a távirányító elülső paneljén lévő LED-jelzőkkel azonnal láthatod az akkumulátor töltöttségét.

  Többféle repülési mód

  A különböző típusú produkciókhoz szükséges repülési jellemzőkhöz való igazodás érdekében a Phantom 4 Pro háromféle repülési módot kínál: P (pozíciós), A (Atti) és S (sport). Ezen módok között váltogatva veheted kézbe az irányítást – attól függően, hogy sima repülést, egyszerű útvonalat, intelligens navigációt vagy nagy sebességet vársz el a dróntól. Pozíció módban a TapFly és az ActiveTrack szolgáltatás, valamint az akadályérzékelő és pozicionáló funkciók érhetők el. Atti módban kikapcsol a műholdas stabilizáció, és állandó marad a Phantom 4 Pro repülési magassága. Sport módban a drón mozgékonyabban és gyorsabban – akár 72 km/h sebességgel – repül. Ez a mód az egyenletesebb felvételekre vágyó tapasztalt pilóták számára ideális. Elérhető még a tripod mód, amely a sebességet 7 km/h-ra korlátozza, így biztosítva a beltéri repüléshez és az aprólékos komponáláshoz szükséges precíz irányítást.

  A doboz tartalma

  DJI Phantom 4 Pro kameradrón
  Távirányító
  Négy pár propeller
  Intelligens repülőakkumulátor
  Akkumulátortöltő
  16 GB kapacitású microSD-kártya
  Tápkábel, Micro USB-kábel, USB OTG-kábel
  Hordozótok
  Tengelyes rögzítő

  Technikai adatok

  A Phantom 4 Pro pontos adatait a gyártói specifikációban olvashatod.

  További információ

  Kategória: Címkék: , , , , , Márka:

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999