Instax Mini LiPlay fényképezőgép bérlés

2 500 Ft-tól

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Kölcsönözd ki Instax fényképezőgépünket a legkedvezőbb feltételekkel, akár napi napi 2 500 Ft-ért. Telefonon is lefoglalhatod a készüléket, hívd a +36 20 3 666 999számot!


  Válaszd ki a bérlés kezdő napját, majd a záró napját. A bérlés előtti munkanapon, zárás előtt 2 órával elvihető az eszköz, és elég a bérlést követő munkanap délig visszahoznod. Az elvitel és a visszahozatal napjára nem számolunk bérleti díjat.

  További információk a bérlésről

  Instax Mini LiPlay fényképezőgép bérlés

  Megérkezett a Fujifilm legújabb terméke az Instax Mini Liplay. Oké oké, de mire ez a felhajtás? Az első olyan Hybrid fényképezőgép, amely vegyíti a régi és a mai kor legnagyobb vívmányait. Nézzük meg milyen funkciókkal lett ellátva.

  • Az első és legfontosabb, hogy kicsi, könnyű és egyszerűen szállítható. Szinte bárhová elfér, így nem jelent problémát a hordozása.
  • Instant kamera létére nem azonnal nyomtatja ki az elkészített képet, hanem előbb meg tudod tekinteni, hogy hogyan is sikerült. Ezen felül ezt el is menti, így a képvesztés esélye nullára redukálódik.
  • Tárold az emlékeidet úgy, mint még soha. Igény szerint lehetőséged van hangfelvételt is csatolni a fénykép mellé. Ezt úgy teheted meg, hogy a kép elkészítése után megnyomod a mikrofon gombot. Ekkor felmondasz egy szöveget, ami QR kód formájában fog visszaköszönni a készített pillanatkép mellett. Ezt egyszerűen le tudod olvasni bármilyen telefon segítségével.
  • Fotónyomtatóként is szolgál. Ha van egy képed a telefonodon, amit szeretnél kinyomtatni, akkor pillanatok alatt, Bluetooth kapcsolat segítségével ezt is megteheted.
  • Ha még jobban feldobnád a fotókat, az előre telepített, vicces effektek segítségedre lesznek ebben.
  • Távolról is vezérelheted a telefonoddal.
  • MicroSD kártyával bővíthető belső memória.

  Kinek ajánljuk?

  Mindenkinek!

  Dobd fel az esküvő vagy bármely más rendezvény hangulatát egy egyszerűen kezelhető, azonnal előhívódó fényképet készítő instant kamerával!

  A Fuji Instax Mini LiPlay fényképezőgép nagyon egyszerűen kezelhető, hasonló a régebbi idők Polaroid fényképezőgépeihez de új fejlett külsővel és megjelenítő rendszerrel. Felejthetetlen élményt, nagy örömet és kézzelfogható emléket nyújt a használóinak.

  A géphez természetesen filmet is biztosítunk a kívánt mennyiségben, kedvező áron, 400 Ft-ra jön ki egy kép elkészítése. A fel nem használt filmet teljes áron visszavásároljuk, így érdemes több filmkazettát vinni, legfeljebb visszahozod a megmaradtakat. Tapasztalatunk szerint nem marad általában film, mert annyira tetszik a vendégeknek a fotózás, hogy addig nem hagyják abba, amíg el nem fogy az összes képkocka!

  Átadáskor szívesen elmagyarázzuk a gép használatát, ami nagyon egyszerű!

  A kölcsönzéshez feltételei:

  • Betöltött 18. életév
  • Érvényes személyi igazolvány + lakcímkártya
  • Letéti díj, mely a kamera sértetlen visszahozatala esetén visszajár

  Letéti díj: 30.000 Ft

  Amennyiben a kikölcsönzött eszköz meghibásodik, megrongálódik, a pótlás, javítás teljes költsége a bérlőt terheli. A költségek kiszámításához figyelembe vesszük a mindenkori szervizdíjakat és kiskereskedelmi fogyasztói árakat. A bérlés összege és a letéti díj esetén csak készpénzes fizetést áll módunkban elfogadni.

  Késedelmes visszajuttatás esetén a termék napi bérleti díját számoljuk fel.

  A kölcsönzés menete

  Ha Instax Mini LiPlay instant fényképezőgépünket ki szeretnéd kölcsönözni, azt megteheted ezen az oldalon a bérlési időszak megadásával, majd a “rendelés” véglegesítésével, de akár emailen keresztül is a berles@appsolute.hu-ra címezve is foglalhatsz időpontot. Telefonon a +36 20 3 666 999-es számunkon vagy budapesti üzletünkben személyesen is szívesen adunk tájékoztatást bármilyen kérdésben, legyen szó egy kiegészítő beszerzéséről, vagy akár több kamera bérleti konstrukciójáról.

  A géphez kiadáskor használati útmutatót mellékelünk.

  Több alkalom esetén (pl. rendezvényszervezőknek, dekorosoknak) egyedi, kedvezményes díjszabás!

  A termék hivatalos leírása és egyéb specifikációk itt érhetőek el.

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  További információ

  Kategória: Címkék: , , Márka:

  Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999