Instax Mini LiPlay fényképezőgép bérlés

2 500 Ft-tól

Kölcsönözd ki Instax fényképezőgépünket a legkedvezőbb feltételekkel, akár napi napi 2 500 Ft-ért. Telefonon is lefoglalhatod a készüléket, hívd a +36 20 3 666 999számot!


Válaszd ki a bérlés kezdő napját, majd a záró napját. A bérlés előtti munkanapon, zárás előtt 2 órával elvihető az eszköz, és elég a bérlést követő munkanap délig visszahoznod. Az elvitel és a visszahozatal napjára nem számolunk bérleti díjat.

További információk a bérlésről

Instax Mini LiPlay fényképezőgép bérlés

Megérkezett a Fujifilm legújabb terméke az Instax Mini Liplay. Oké oké, de mire ez a felhajtás? Az első olyan Hybrid fényképezőgép, amely vegyíti a régi és a mai kor legnagyobb vívmányait. Nézzük meg milyen funkciókkal lett ellátva.

  • Az első és legfontosabb, hogy kicsi, könnyű és egyszerűen szállítható. Szinte bárhová elfér, így nem jelent problémát a hordozása.
  • Instant kamera létére nem azonnal nyomtatja ki az elkészített képet, hanem előbb meg tudod tekinteni, hogy hogyan is sikerült. Ezen felül ezt el is menti, így a képvesztés esélye nullára redukálódik.
  • Tárold az emlékeidet úgy, mint még soha. Igény szerint lehetőséged van hangfelvételt is csatolni a fénykép mellé. Ezt úgy teheted meg, hogy a kép elkészítése után megnyomod a mikrofon gombot. Ekkor felmondasz egy szöveget, ami QR kód formájában fog visszaköszönni a készített pillanatkép mellett. Ezt egyszerűen le tudod olvasni bármilyen telefon segítségével.
  • Fotónyomtatóként is szolgál. Ha van egy képed a telefonodon, amit szeretnél kinyomtatni, akkor pillanatok alatt, Bluetooth kapcsolat segítségével ezt is megteheted.
  • Ha még jobban feldobnád a fotókat, az előre telepített, vicces effektek segítségedre lesznek ebben.
  • Távolról is vezérelheted a telefonoddal.
  • MicroSD kártyával bővíthető belső memória.

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek!

Dobd fel az esküvő vagy bármely más rendezvény hangulatát egy egyszerűen kezelhető, azonnal előhívódó fényképet készítő instant kamerával!

A Fuji Instax Mini LiPlay fényképezőgép nagyon egyszerűen kezelhető, hasonló a régebbi idők Polaroid fényképezőgépeihez de új fejlett külsővel és megjelenítő rendszerrel. Felejthetetlen élményt, nagy örömet és kézzelfogható emléket nyújt a használóinak.

A géphez természetesen filmet is biztosítunk a kívánt mennyiségben, kedvező áron, 350 Ft-ra jön ki egy kép elkészítése. A fel nem használt filmet teljes áron visszavásároljuk, így érdemes több filmkazettát vinni, legfeljebb visszahozod a megmaradtakat. Tapasztalatunk szerint nem marad általában film, mert annyira tetszik a vendégeknek a fotózás, hogy addig nem hagyják abba, amíg el nem fogy az összes képkocka!

Átadáskor szívesen elmagyarázzuk a gép használatát, ami nagyon egyszerű!

A kölcsönzéshez feltételei:

  • Betöltött 18. életév
  • Érvényes személyi igazolvány + lakcímkártya
  • Letéti díj, mely a kamera sértetlen visszahozatala esetén visszajár

Letéti díj: 30.000 Ft

Amennyiben a kikölcsönzött eszköz meghibásodik, megrongálódik, a pótlás, javítás teljes költsége a bérlőt terheli. A költségek kiszámításához figyelembe vesszük a mindenkori szervizdíjakat és kiskereskedelmi fogyasztói árakat. A bérlés összege és a letéti díj esetén csak készpénzes fizetést áll módunkban elfogadni.

Késedelmes visszajuttatás esetén a termék napi bérleti díját számoljuk fel.

A kölcsönzés menete

Ha Instax Mini LiPlay instant fényképezőgépünket ki szeretnéd kölcsönözni, azt megteheted ezen az oldalon a bérlési időszak megadásával, majd a “rendelés” véglegesítésével, de akár emailen keresztül is a berles@appsolute.hu-ra címezve is foglalhatsz időpontot. Telefonon a +36 20 3 666 999-es számunkon vagy budapesti üzletünkben személyesen is szívesen adunk tájékoztatást bármilyen kérdésben, legyen szó egy kiegészítő beszerzéséről, vagy akár több kamera bérleti konstrukciójáról.

A géphez kiadáskor használati útmutatót mellékelünk.

Több alkalom esetén (pl. rendezvényszervezőknek, dekorosoknak) egyedi, kedvezményes díjszabás!

A termék hivatalos leírása és egyéb specifikációk itt érhetőek el.

Kategória:

Címkék: , ,

Gyártó:

Hívj minket, ha a kölcsönzéssel kapcsolatban kérdésed lenne: +36 20 3 666 999