APPSolute szervizfutár

APPSolute Szervizfutár

Házhoz megyünk meghibásodott Apple készülékedért!
Budapesten oda-vissza 2 990 Ft-ért, országosan oda-vissza 3 990 Ft-ért.

Futárrendelés 3 egyszerű lépésben

1. lépés

Ha futárt szeretnél rendelni, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot a futar@appsolute.hu e-mail címünkön, vagy űrlapunk segítségével.

Átlátható díjszabásunkat itt találod meg.

2. lépés

Kérjük, töltsd ki postai szelvényünket a lehető legpontosabban. A papíron megadott adataidat bizalmasan kezeljük és csak kapcsolattartási célokat szolgálnak.

PDF fájl Szervizbe küldési munkalap letöltése (2 987x letöltve)

3. lépés

Csomagold be alaposan a készüléket, lehetőleg kemény burkolatú, kibélelt dobozba vagy bélelt borítékba!

A készülék tartozékait kérjük, ne küldd el, csak ha szeretnéd, hogy azokat is átvizsgáljuk!


Ha mindent egyeztettél minkatársunkkal, kitöltötted szelvényünket és be is csomagoltad készülékedet, nincs más dolgod, csak várni futárunk érkezésére az előre egyeztetett időpontban.

Miután megérkezett hozzánk készüléked, munkatársunk átvizsgálja, majd egyeztet Veled a javítás várható átfutási idejéről, költségéről. Ezután el is kezdjük a javítást, és amint végeztünk, ismét jelentkezünk!


Válaszd futárszolgálatunkat!

Kedvező ár – Országos futárszolgáltatásunk díja oda-vissza útra, biztosítva mindössze 3 990 Ft. Ilyen kedvező ár mellett érdemes kétszer is átgondolnod, hogy autóba ülsz-e azért, hogy elhozd hozzánk készülékedet.

Drágább az időd – Gondolj bele, mennyi időbe (és mennyi pénzbe!) telik eljutnod hozzánk, és ez alatt az idő alatt mennyi minden más hasznos dolgot csinálhatnál! Nem beszélve arról, hogy a megjavított készülékért majd ismét el kell jönnöd, ha nem lehet helyben megjavítani.

Dugó és parkolási nehézségek – Ha mi megyünk el hibás készülékedért, az azt is jelenti, hogy nem kell dugóban ülve várakoznod és a helyszínre megérkezve sem telik az időd parkolóhely-kereséssel. Ráadásul a parkolási költséget is megspórolod.

Tudatosan környezetkímélő - Budapesten belüli szállításokhoz a Hermes Express kerékpáros futárcéggel szerződtünk, tudatosan környezetbarát megoldást keresve. A megbízható kerékpáros futárok Budapest teljes területéről gyorsan eljuttatják hozzánk hibás készülékedet.

Hozzád igazítjuk óránkat - Rugalmasan igazítjuk időbeosztásodhoz a futár érkezését és minden esetben pontosan egyeztetünk az átadás és átvétel részleteiről.


Díjszabásunk

Velünk könnyű számolni! Átlátható és kedvező árú díjszabásunk a lehető legegyszerűbb ügymenetet szolgálja.

Budapesti szállítási díjunk oda-vissza irányba

mindössze 2 990 Ft

Országos szállítási díjunk oda-vissza irányba

mindössze 3 990 Ft

A GLS futárszolgálattal dolgozunk, a beküldések/kiküldések átlagos átfutási ideje 1 munkanap irányonként.

Budapest területén a Hungária körúttól belülre eső részekről és a budai oldalról megoldható az aznapi oda- és visszaszállítás, legfeljebb laptop méretű és maximum 4 kg tömegű készülékek esetében. Az aznapi kézbesítés mindig egyedi díjszabású, kérjük, hogy a díjakról egyeztess munkatársunkkal.

Szerződött futárcégünknél van lehetőség utánvétes fizetésre is, akár bankkártyával. Természetesen az előreutalásos fizetés is megoldható a csomag kiküldése előtt.

Budapesten belül a Hermes Express futárszolgálattal, Budapesten kívül pedig a GLS futárszolgálattal működünk együtt. Eltűnt vagy sérült csomagunk a gondos csomagolásunknak köszönhetően még nem volt egyszer sem. A futárszolgálat 150 000 Ft-ig automatikusan biztosítja az összes csomagot. Ezen érték felett lehetőség van extra biztosítás kötésére.

Fontos információ

Annyira megnövekedett a telefonforgalmunk az utóbbi időben, hogy azt vettük észre, hogy a munkánk rovására kezd menni a sok telefonhívás kezelése. Ezért azt a döntést hoztuk, hogy – a sürgős esetektől eltekintve – elsősorban az email-es és személyes kommunikációt részesítjük előnyben.

Kérünk, hogy telefonhívás helyett írj üzenetet, vagy személyesen keress fel minket.

Ha sürgős ügyben keresnél minket, kattints ide.


Használt termékek, beszámítás, felvásárlás

+36 20 536 9716

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Hívj minket vagy írj!

Küldj üzenetet!

Futárigényléshez az alábbi űrlapunkat is kitöltheted, és rövidesen felvesszük Veled a kapcsolatot. Ha sürgős javításról lenne szó, azt javasoljuk, hogy inkább telefonon rendelj minket házhoz.

Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket!