Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999

Érthető, hogy nem akarsz pár napi kamera vagy fényképezőgép-használat miatt mélyen a pénztárcádba nyúlni.

Ezért találtuk ki kamerakölcsönzési lehetőségünket. Üzletünkben GoPro kamerákat, Instax polaroid fényképezőgépeket vagy akár profi Canon fényképezőgépvázakat, objektíveket bérelhetsz, kölcsönözhetsz kedvező áron. Ha szívesen kölcsönöznél más terméket is tőlünk, írj nekünk, és megfontoljuk beszerzését!

Ha bármi kérdésed adódna a bérlésekkel kapcsolatban, vagy egyszerűen telefonon szeretnéd lefoglalni a kinézett kamerát, hívj minket a +36 20 3 666 999 számunkon!

A Fuji Instax fényképezőgépek nagyon egyszerűen kezelhetőek és felejthetetlen élményt, kézzelfogható emléket nyújtanak. Dobd fel az esküvőd vagy céges rendezvényed hangulatát egy egyszerűen kezelhető, azonnali fényképet készítő instant kamerával! Így tedd emlékezetessé rendezvényed »

A DJI drónokkal egész más szemszögből örökítheted meg kalandjaidat! A DJI drónok könnyen kezelhetők, és intelligens repülési, felvételkészítési funkcióik által kreatív (légi)fotókat, videókat készíthetsz.

Canon fényképezőgép vázak, objektívek és tartozékok, valamint DJI Osmo kézikamera stabilizátorok kölcsönzése fotósok, filmesek részére. Egyedi konstrukciók, rugalmas megoldások.

Használtautó vásárláshoz elengedhetetlen kellék a festékréteg-vastagságmérő műszer. Könnyen használható, és segítségével megállapítható, hogy egy autót fényeztek-e korábban, volt-e sérülése.

Showing all 14 results