iPhone szerviz

Évről évre egyre több iPhone készüléket javítunk és reméljük, hogy a Te készülékeden is segíthetünk majd. Javításainkhoz eredeti alkatrészeket használunk, és igényesen elvégzett munkánkra hosszú távú garanciát vállalunk, mert célunk, hogy elégedett Ügyfelünkként jó hírünket vigyed. Leggyakoribb munkáink: iPhone kijelzőcsere, iPhone akkucsere, beázott iPhone-ok tisztítása, adatmentés.

Elérhetőségeink és hibabejelentés

Nézz be műhelyünk titkaiba!

Mindig előkerül a fényképezőgépünk, ha egy számunkra új készüléket javítunk. A készült fotókat meg is osztjuk, tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan még sokakat érdekel az iPhone-ok belső lelkivilága. Bármi érdekeset tapasztalunk, azt is feljegyezzük!

További iPhone-os cikkeket olvashatsz blogunkban

iPhone-meghibásodások

Az legtöbb hardveres és szoftveres meghibásodást gyorsan és megbízhatóan javítjuk,
eredeti alkatrészekkel, a legtöbb javítás esetében 12 hónap garanciával.

Repedt, törött kijelző

Törés, repedés

Amennyire szép és letisztult megjelenésű, legalább annyira sérülékeny az összes iPhone.

Elég egy óvatlan mozdulat, és máris betört vagy megrepedt féltett iPhone-unk kijelzője, meghorzsolódott az addig hibátlan burkolat vagy meghajlott a hátlap. A legtöbb ilyen baleset egy jó minőségű védőtokkal elkerülhető, de ha már megtörtént a baj, szívesen segítünk.

Szervizünk az iPhone kijelzőcsere során is kizárólag eredeti alkatrészeket, kijelzőt épít be. Számíthatsz az üzembiztos működésre.

Tipp: ha sietsz, hívj fel minket!

Betört, elrepedt, meghajlott

Beázás, vízbe ejtés

Beázás, vízbe ejtés

A gravitáció után az iPhone-ok második legnagyobb ellensége a nedvesség és beázás.

Az iPhone belsejébe szivárgó nedvesség zárlatot okoz, elkezdi oxidálni az alaplapi vezetékpályákat, tönkreteszi készülékünk áramköreit, csatlakozóit. Beázást követően eleinte még azt hihetjük, hogy túlélte készülékünk a fürdést, de minél később megyünk szervizbe egy alapos belső tisztításra, annál jobban elhatalmasodik odabent a káros oxidáció.

Fontos a vízbe ejtett iPhone-nal azonnal felkeresni szervizünket, hogy gondosan kitisztíthassuk és kezelhessük készüléked alkatrészeit.

Tipp: célszerű gyorsan felhívnod minket!

Gyors segítség beázás esetére

Gyenge akkumulátor

Gyenge akkumulátor

Az iPhone-ok akkumulátora minden egyes lemerítés és feltöltés során fokozatosan veszít töltési kapacitásából.

Használati és töltési szokásaink nagy mértékben befolyásolják akkumulátorunk várható élettartamát, de általánosságban elmondható, hogy egy akkunak 2-3 évnyi használat (kb. 7-800 töltési ciklus) után csökken le olyan szintre a kapacitása, hogy érdemes azt kicserélni.

A leggyakoribb készüléktípusokhoz mindig tartunk raktáron akkumulátort, így a csereérett akkut nagyon rövid határidővel ki tudjuk cserélni eredeti akkumulátorra.

Keveset bír töltő nélkül a gépem

Halk vagy recsegő hangszóró

Halk, recsegő hangszóró

Ha már nehezen hallod partneredet az iPhone hangszóróján, szívesen felderítjük, mi okozza a hibát.

Az iPhone hangszóróit sűrű szövésű rácsok védik a portól, piszoktól, amelyek könnyen eltömődhetnek ezektől a szennyeződésektől. Eleinte segíthet egy külső tisztítás száraz fogkefével, de igazán csak kimosva és belülről kifelé fújva lehet eltávolítani a recsegést és némaságot okozó szennyeződéseket.

Időnként maga a hangszórómodul is tönkremegy, természetesen ennek cseréje sem okoz gondot számunkra.

Nagyon fel kell hangosítani, vagy recseg

Gyenge mikrofon

Gyenge mikrofon

Nemcsak a hangszóró mehet tönkre, néha a mikrofon sem "veszi az adást".

Ha a beszélgetőpartnered nem hall Téged, annak legtöbbször a mikrofon nyílásának eltömődése lehet. Ezt nem szabad fújással tisztítani, tönkremehet a mikrofon. A készüléket szétszedve, majd belülről kifelé fújva lehet eltávolítani a szennyeződéseket.

Néha sajnos nem a mikrofon hibája vagy szennyeződés okoz néaságot, hanem egy alaplapi alkatrész meghibásodása (Audio-dekóder IC).

Nem hallanak engem, kivizsgálást kérek

Home-gomb hiba

Home-gomb/Touch ID hiba

Ha erősen kell nyomnod készüléked Home gombját ahhoz, hogy kilépj az alkalmazásokból, vagy egyáltalán nem érzékel a Home gomb, akkor lehetséges, hogy szennyeződés vagy nedvesség okozta korrózió jelent meg a Home gomb belső kapcsolómechanikájában.

Ha a Touch ID nem ismeri fel az ujjlenyomatodat, akkor is érdemes elhoznod készülékedet iPhone szervizünkbe, hogy segíthessünk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Térerő problémák, hívásmegszakadás

Megszakadó hívások

Ha egy iPhone-on megszakadoznak a hívások, annak sokféle magyarázata is lehet. Elsősorban átnézzük ilyenkor a készülék belső antennáit, hogy minden a helyén van-e. Ezután teszthívásokat indítunk a készülékről, és hívásokat fogadunk egy-két napon keresztül.

Megszakadó hívásokat okozhat hibás SIM kártya is, ezért mielőtt leadnád készülékedet egy többnapos tesztelésre, érdemes egy másik kártyával is kipróbálni azt.

Kivizsgálást kérek

Töltési problémák

Töltési problémák

A Lightning-csatlakozóba kerülő szöszök és por idővel felgyülemlenek. Gyorsan tisztítjuk, ha behozod hozzánk a készüléked, hogy ne kelljen többet össze-vissza mozgatnod a kábelt, mikor tölteni akarod.

Ha a telefonod nem játszik le hangokat, zenéket, lehet, hogy szintén a Lightning-csatlakozó eltömülése miatt van, mivel a készüléked ilyenkor azt hiheti, hogy egy kiegészítőhöz van csatlakoztatva.

Töltési gondjaim vannak

Hibás kamera

Hibás kamera

A kamerádban felléphetnek hibák, problémák, amire a kameramodul cseréjét ajánljuk fel, mint megoldás. A cserét természetesen nyommentesen végezzük, gyári alkatrésszel, hogy a garanciád is megmaradjon.

Ha a kameraburkolat sérült, repedt vagy tört el esetleg, természetesen tudjuk cserélni, így hozd be nyugodtan.

Kameraprobléma megoldása


* Minden meghibásodás, és ebből adódóan minden javítási munkafolyamat egyedi, ezért a jelzett időktől a valós javítási idők eltérhetnek.

HDD + SSD-bővítés

Szoftver-optimalizálás

Az iPhone-unkat működtető iOS szoftver rengeteg kényelmi funkcióval próbálja megkönnyíteni életünket, azonban régebbi telefonok esetében ez a funkcióbőség gyorsaság rovására is mehet.

Nagyon sok olyan beállítási lehetőség van, amellyel ki lehet kapcsolni kevésbé fontos kényelmi funkciókat, így régebbi telefonunkat is lassulás nélkül tudjuk hatékonyan használni.

Érdekelnek a szoftveres lehetőségek

Apple Mac védófólia

Karcvédelem fóliázással

Ha szeretnéd megőrizni az általad vásárolt iPhone szépségét, fényét akár több éven át, érdemes lefóliáztatni készülékedet.

Speciális 3M anyagból készült védőfóliát kezdtünk el gyártani az egyes Apple készülékekhez, ami jól idomul az ívelt felületekhez, karcálló és ráadásul jó fogást is biztosít. A védőfólia felhelyezéséhez nagy rutinra van szükség, ezért szolgáltatásunkhoz hozzátartozik a precíz, por- és buborékmentes felhelyezés is műhelyünkben.

A fólia teljesen észrevétlen marad az eszközön, ugyanakkor az óvatlan zsebkarcoktól tökéletesen megóvja készülékünket.

iPhone fóliázás 3M fóliával

HDD + SSD-bővítés

iPhone-kiegészítők

Mac-ek, iPhone-ok, iPad-ek, valamint Apple-kiegészítők értékesítésével és beüzemelésével is foglalkozunk.

Az általunk forgalmazott termékeket mi is használjuk a mindennapjaink során, így közvetlen tapasztalatainkra alapozva, felkészülten tudunk válaszolni kérdéseidre, illetve igényeidnek megfelelően tudunk segíteni kiválasztani a Számodra legmegfelelőbb terméket.

Fontos, hogy tudd: szaküzletünk nemcsak webshop, hanem fizikai valójában is létező bolt, ahová el tudsz jönni és kézbe tudod fogni, ki tudod próbálni a Téged érdeklő termékeket.

Termékek, kiegészítők

Eredeti alkatrészek + Precíz munka = Megbízható működés.

Friss szemléletmódunkból adódóan azt a megoldást keressük mindig, ami két szempontnak is megfelel: a készüléked hosszú távon is megbízhatóan fog működni és a javítás költsége is ésszerű mértékű.

Független szervizként szerencsére nem kötnek minket az Apple sok esetben rugalmatlan irányelvei: Ha egy javítás megbízhatóan megoldható egy apró alkatrész cseréjével, akkor nem a költséges fődarabcserét fogjuk javasolni. Nálunk szerencsére nincsenek ilyen szabályok.

Tapasztalatunk szerint sokkal jobban megéri Neked is és nekünk is, ha kicsit több idő alatt, minőségi munkát végzünk, nem pedig a leggyorsabb, de rövidtávú eredményre vezető megoldást választjuk.

Emiatt kizárólag eredeti alkatrészeket használunk és nem sietjük el a javítási feladatokat, de ugyanakkor tartjuk az általunk vállalt, emberi léptékű határidőket. Csak olyan javítást fogunk javasolni, aminek mi is értelmét látjuk. Célunk, hogy ugyanazzal a hibával ne kelljen kétszer visszajönnöd hozzánk.

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Szervizfutár

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Részletek

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Sürgős esetekre

Telefonszámainkat sürgős esetekre tartjuk fent, elsősorban az email-es vagy személyes kapcsolattartást részesítjük előnyben.

Küldj üzenetet!

    Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.


    E-mail címünk

    iPhone szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu