DJI Drónszerviz

Munkánk egyben a hobbink is, és emiatt biztos lehetsz benne, hogy sérült DJI drónodra úgy fogunk tekinteni, és úgy fogjuk megjavítani, mintha a sajátunk lenne. Kizárólag a gyári alkatrészekben bízunk, mert hosszútávú és üzembiztos megoldást szeretnénk nyújtani a felmerült problémákra.

Általunk javított típusok

Mavic: Mavic 3, Mavic 2 Pro és Mavic 2 Zoom, Mavic Pro és Mavic Pro Platinum
Mavic Air: Air 3, Air 2S, Mavic Air 2 és Mavic Air
Mavic Mini: Mini 4 Pro, Mini 3 Pro, Mini 3, Mini 2 SE, Mini 2, Mini SE és Mavic Mini
Phantom: Phantom 4 Pro és Advanced, Phantom 4, Phantom 3 Professional, Advanced és Standard
Inspire: Inspire 2 és Inspire 1
Spark

Elérhetőségeink Hibabejelentés

Milyen drónokat javítunk?

Az legtöbb sérülést és meghibásodást gyorsan és megbízhatóan javítjuk,
eredeti alkatrészekkel, a legtöbb javítás esetében 6 hónap garanciával.

Repedt, törött kijelző

Törés, repedés

Amennyire intelligensek a DJI drónok, annyira váratlanul és felkészületlenül érhet minket egy-egy manőver, mely könnyen drónunk leeséséhez vagy ütközéséhez vezethet.

Elég egy óvatlan mozdulat, egy tévesen beállított hazatérési magasság, vagy egy megzavart szenzor, és máris megtörténhet a baj.

Az APPSolute Drónszerviz kizárólag eredeti alkatrészeket épít be; számíthatsz az üzembiztos működésre.

Leesett, összetört, megrepedt

Beázás, vízbe ejtés

Beázás, vízbe esés

Az egyik legszerencsétlenebb eset, ha drónunk vízbe esik, vagy lemerülés miatt vízben landol. Remélhetőleg, ki tudjuk halászni, de az csak az első lépés a megmentéshez.

Nagyon komoly kár keletkezhet ilyenkor kvadkopterünk elektronikus alkatrészeiben, amit nem minden esetben lehet megjavítani, sokszor csak az alkatrészek cseréje segíthet.

Beázott drónnal lehetőleg azonnal keresd fel szervizünket, hogy mielőbb szétszerelhessük és alaposan megtisztíthassuk!

Gyors segítség beázás esetére

Hibás kamera

Hibás gimbal, kamera

A kamerádban és a kamera-felfüggesztő gimbalegységben is felléphetnek hibák, mely a kép remegésében, rossz minőségű felvételek készítésében mutatkozik meg.

Ha bármi rendelleneset tapasztalnl, hozd el drónodat, szívesen kipróbáljuk, és megkeressük a megoldást.

Ha a gimbalod vagy kameraburkolatod sérült, repedt vagy tört el esetleg, természetesen azt is tudjuk cserélni, így hozd be nyugodtan.

Kameraprobléma megoldása


* Minden meghibásodás, és ebből adódóan minden javítási munkafolyamat egyedi, ezért a jelzett időktől a valós javítási idők eltérhetnek.

HDD + SSD-bővítés

Drón vásárlás

Tudtad, hogy nálunk bármelyik DJI drónt beszerezheted, a legkisebbtől a legnagyobbig? Akár Mavic Pro vagy Mavic Mini, Akár Phantom vagy Inspire drónra lenne szükséged, nálunk mindet megtalálod!

A legkeresettebb modellekből mindig tartunk raktárkészletet, és gyári kiegészítőkből sincs nálunk hiány, így akár egy körben beszerezhetsz mindent, ami a biztonságos és kényelmes repüléshez, felvételkészítéshez szükséges!

Fontos, hogy tudd: szaküzletünk nemcsak webshop, hanem fizikai valójában is létező bolt, ahová el tudsz jönni és kézbe tudod fogni, ki tudod próbálni a Téged érdeklő termékeket.

Drónok és kiegészítők böngészése

HDD + SSD-bővítés

Tesztlehetőség vásárlás előtt

Ha még nem tudtad eldönteni, hogy melyik drón lenne ideális számodra, segítünk kiválasztani! Felkészülten és figyelemmel meghallgatjuk, mire szeretnéd használni, megosztjuk és megbeszéljük Veled felmerülő gondolatainkat, és így közösen könnyen eljutunk a legjobb döntéshez.

Drónhasználóként folyamatosan tapasztalatokat gyűjtünk, és a felhalmozódó tudással Neked is segíteni szeretnénk.

Eredeti alkatrészek + Precíz munka = Megbízható működés.

Friss szemléletmódunkból adódóan azt a megoldást keressük mindig, ami két szempontnak is megfelel: a készüléked hosszú távon is megbízhatóan fog működni és a javítás költsége is ésszerű mértékű.

Független szervizként szerencsére nem kötnek minket az Apple sok esetben rugalmatlan irányelvei: Ha egy javítás megbízhatóan megoldható egy apró alkatrész cseréjével, akkor nem a költséges fődarabcserét fogjuk javasolni. Nálunk szerencsére nincsenek ilyen szabályok.

Tapasztalatunk szerint sokkal jobban megéri Neked is és nekünk is, ha kicsit több idő alatt, minőségi munkát végzünk, nem pedig a leggyorsabb, de rövidtávú eredményre vezető megoldást választjuk.

Emiatt kizárólag eredeti alkatrészeket használunk és nem sietjük el a javítási feladatokat, de ugyanakkor tartjuk az általunk vállalt, emberi léptékű határidőket. Csak olyan javítást fogunk javasolni, aminek mi is értelmét látjuk. Célunk, hogy ugyanazzal a hibával ne kelljen kétszer visszajönnöd hozzánk.

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Szervizfutár

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Részletek

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Sürgős esetekre

Telefonszámainkat sürgős esetekre tartjuk fent, elsősorban az email-es vagy személyes kapcsolattartást részesítjük előnyben.

Küldj üzenetet!

    Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.


    E-mail címünk

    Drónszerviz részlegünk e-mail címe: dronszerviz@appsolute.hu