Rétegvastagság mérő bérlés

2 000 Ft-tól

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

   


  Válaszd ki a bérlés kezdő napját, majd a záró napját. A bérlés előtti munkanapon, zárás előtt 2 órával elvihető az eszköz, és elég a bérlést követő munkanap délig visszahoznod. Az elvitel és a visszahozatal napjára nem számolunk bérleti díjat.

  Inkább telefonálnál? Szívesen lefoglaljuk Neked!
  +36 20 3 666 999

  A kölcsönzéshez feltételei:

  • Betöltött 18. életév
  • Érvényes személyi igazolvány
  • Letéti díj, mely az eszköz sértetlen visszahozatala esetén visszajár

  Letéti díj: 30.000 Ft

  Amennyiben a kikölcsönzött eszköz meghibásodik, megrongálódik, a pótlás, javítás teljes költsége a bérlőt terheli. A költségek kiszámításához figyelembe vesszük a mindenkori szervizdíjakat és kiskereskedelmi fogyasztói árakat. A bérlés összege és a letéti díj esetén csak készpénzes fizetést áll módunkban elfogadni.

  Késedelmes visszajuttatás esetén a termék napi bérleti díját számoljuk fel.

  A kölcsönzés menete

  Ha a rétegvastagság mérő készülékünket szeretnéd kölcsönözni, azt megteheted ezen az oldalon a bérlési időszak megadásával, majd a „rendelés” véglegesítésével, de akár emailen keresztül is a berles@appsolute.hu-ra címezve is foglalhatsz időpontot. Telefonon a +36 20 3 666 999-es számunkon vagy budapesti üzletünkben személyesen is szívesen adunk tájékoztatást bármilyen kérdésben, legyen szó egy kiegészítő beszerzéséről, vagy akár több eszköz bérleti konstrukciójáról.

  A géphez kiadáskor használati útmutatót mellékelünk.

  Rétegvastagság mérő kölcsönzés

  A használtautó-vásárlás egyik fontos része, amikor az egyszeri vásárló megpróbálja megtudni, tényleg egy gyári állapotú autót akarnak eladni, vagy egy romjaiból feltámasztott gépjárművet.

  Azt még ránézésre sem nagyon lehet megmondani, hogy ha fényezték is, hányszor fújtak egy elemet, illetve mennyi gitt van a csillogó lakk alatt. Teljesen biztosat csak roncsolással, a rétegek visszacsiszolásával lehet mondani. Erre a célra a legjobb megoldás, ha rétegvastagság-mérőt használunk. Nem károsítja a fényezést, és igen nagy valószínűséggel meg tudjuk állapítani, mennyi festék, esetleg gitt van a nyers lemez és a külvilág között.

  A gyári festékek általában 80-150 mikron körüli értéket mutatnak, de ott, ahova kőfelverődésgátló anyagot fújtak (küszöbökön, sárvédőperemeknél), ennél jóval nagyobb lesz a szám a kijelzőn. Minden új réteg fényezés hasonlóan vastag, minimum 100-120 mikronnal növeli a mért értéket. Ugyanakkor, ha új, értékes autót nézünk, azzal is számolni kell, hogy a sérült autóra vagy új elemet tesznek, illetve sokan – a jobb értékesíthetőség, vagy egy esetleges későbbi káresemény rendezés miatt – eltávolítják a bontott elemről a korábbi festékréteget. De ettől még korántsem biztos, hogy a szomszédos elem gyári vastagságát reprodukálni tudják, így pár tíz mikronnal több lesz itt, mint az eredeti elemeken. Vannak, akik azt mondják, az a baj, ha a javítófényezés során mindenáron gyári rétegvastagságra törekednek, mert kézzel, műhely körülmények között nem lehet ugyanolyan vastagon fújt rétegekkel ugyanolyan tartós bevonatot képezni, mint a gyárban, ideális és állandó körülmények között.

  Átadáskor szívesen elmagyarázzuk a gép használatát!

  A részletekről érdeklődj telefonon: +36 20 3 666 999

  További információ

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999