Minket is nagyon érdekelnek a drónok és kerestük a legjobbat. Úgy hisszük, hogy megtaláltuk! A DJI drónok egyszerűen kezelhetők, biztonságosak és hihetetlen élményt nyújt a használatuk. Kreatív és intelligens felvételi módjaik, rezgéscsillapított, nagyfelbontású kamerájuk segítségével gyönyörű felvételeket készíthetsz Te is. Látogass meg minket budai üzletünkben! Szívesen meghallgatjuk igényeidet, és segítünk kiválasztani a Számodra tökéletes drónt! Sőt, ha szeretnéd, a drón vásárlás mellett a beüzemelésben és az első repülésben is segítő kezet nyújtunk.

Webshopunkban és budapesti drón boltunkban a következő DJI drónokat (és ezek kiegészítőit) tudod megvásárolni: Mavic Air, Mavic Pro, Spark, Phantom, Inspire. A termékeket lejjebb görgetve találod.

Ha nálunk vásárolod meg DJI drónodat, nemcsak ingyenes beüzemelést és tanácsadást biztosítunk Számodra, hanem a későbbiekben is – bármilyen kérdésed merülne is fel – nyugodtan hívhatsz minket telefonszámunkon: +36 20 627 9274

Drónszervizünk által kívülről és belülről is jól ismerjük a DJI kvadkoptereit, ezért biztos lehetsz benne, hogy a legjobb szakmai tanácsokat kapod majd tőlünk.

 

Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999