Eredeti alkatrészekkel és gondos odafigyeléssel javítjuk meg készülékedet.

Az iPhone 11 és az iPhone 11 Pro javításához kizárólag eredeti alkatrészeket használunk és alaposan, precízen elvégzett munkánkra hosszú idejű jótállást biztosítunk (12 hónap), mert célunk, hogy jó hírét vigyed iPhone szervizünknek. Reméljük, hogy a Te készülékeden is segíthetünk majd.

Egyeztessünk időpontot

iPhone 11 és 11 Pro szerviz

iPhone 11/11 Pro hibák és javításuk

Az iPhone 11 legtöbb hardveres és szoftveres meghibásodását gyorsan és megbízhatóan el tudjuk hárítani. Eredeti alkatrészeket használunk, és a legtöbb javításunkra 12 hónap garanciát vállalunk. A készülék felnyitását igénylő javítások esetén összeépítéskor kicseréljük a készülék cseppállóságát biztosító tömítő ragasztást is. Nyommentes munkánknak és a gyári alkatrészeknek köszönhetően az általunk javított készülékek gyártói garanciája megmarad, ha nincs a készüléken a garanciát kizáró sérülés.

iPhone 11, 11 Pro és 11 Pro max termékképek színekkel

iPhone 11 specifikáció

Ha betört vagy megrepedt az iPhone 11 kijelzője, rövid idő alatt meg tudjuk oldani a szakszerű és nyommentes kijelzőcserét. Eredeti alkatrészt használunk, így ha nincsen más sérülése a készülékednek, a kijelzőcsere után a gyári garancia is megmarad. Az kijelzőcsere után, a visszaszereléskor kifejezetten ügyelünk készüléked cseppállóságára, mindig újra cseréljük a vízgátló ragasztást.

iPhone 11 kijelzőcsere részletei

Egy iPhone 11 belsejébe is beszivároghat a nedvesség és ilyenkor elkezdi oxidálni az alaplapi vezetékpályákat, zárlatot okozhat, tönkreteszi készülékünk áramköreit, csatlakozóit.

Egy komolyabb beázás után egy ideig még működhet a készülékünk, de érdemes megelőzni a nagyobb károkat és azonnal kikapcsolni a telefont. Ugyanis később szakszervizünk is egyre kisebb eséllyel tudja megmenteni a vízkáros iPhone 11-et.

A beázás javítása

Néhány év elteltével egy iPhone 11 akkumulátor kapacitása is lecsökken annyira, hogy érdemes azt kicserélni. Ehhez a készülékmodellhez is mindig tartunk raktáron eredeti alkatrészt, így a hibás vagy csereérett iPhone 11 akkut is rövid határidővel, 1-2 nap alatt ki tudjuk cserélni.

Az akkucsere előtt a telep tesztelését is elvégezzük, hogy kizárhassuk a szoftveres hibaokokat.

iPhone 11 akkumulátorcsere

Sajnos az iPhone 11 hangszórói is elromolhatnak egy idő után. Szerencsére azonban a legtöbb halkulást csak a lerakódott szennyeződések (por, kosz, szöszök) okozzák. Ez pedig viszonylag gyorsan orvosolható egy alapos külső-belső tisztítással. Természetesen az iPhone 11 hangszórómodulja is tönkremehet – ennek cseréje sem okoz gondot számunkra.

A hangszórómodul cseréje esetén is eredeti alkatrészekkel dolgozunk és garanciát vállalunk a javításra.

iPhone 11 hangszórójavítás

Homályos képet készít? Nem fókuszál az iPhone 11 kamerája? A megoldást valószínűleg a kameramodul cseréje jelenti majd. A javítást nyommentesen végezzük, eredeti alkatrésszel, így a garancia is megmarad.

Ha a kamera előtti üvegburkolat törött el (pl. leejtés következtében), annak nyommentes cseréjét is meg tudjuk oldani.

Hibás iPhone 11 kamera javítása

Nem hallanak rendesen telefonbeszélgetés közben? Akkor bizony lehet, hogy a te készülékedben van a hiba – jó eséllyel a mikrofonod nyílása tömődött el. De ha az alapos mikrofontisztítás nem oldaná meg a problémát, akkor is tudunk segíteni – gyorsan, precízen, eredeti alkatrész beépítésével, garanciával.

Hibás iPhone 11 mikrofon javítása, tisztítása

Ha nem a domborzati viszonyok és nem is a telefonszolgáltatód a ludas, akkor szinte biztos, hogy az iPhone 11-ben keresendő a térerőprobléma oka. A pontos hiba felderítése több napot is igénybe vehet. Alaposan megfigyeljük készüléked térerőingadozását és teszthívásokat végzünk.

Fontos, otthon is elvégezhető gyorsteszt a leírásban!

iPhone 11 térerőprobléma javítása


* Minden meghibásodás, és ebből adódóan minden javítási munkafolyamat egyedi, ezért a jelzett időktől a valós javítási idők eltérhetnek.

Ha olyan iPhone hibajelenséggel találkoznál, amelyről nem ejtettünk szót, akkor is bátran keress minket, hiszen 2007 óta több tízezer iPhone javítását végeztük el sikeresen, így valószínűleg már találkoztunk a tiédhez hasonló hibajelenséggel, és tudjuk a megoldást!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Eredeti alkatrészek + Precíz munka = Megbízható működés.

Friss szemléletmódunkból adódóan azt a megoldást keressük mindig, ami két szempontnak is megfelel: a készüléked hosszú távon is megbízhatóan fog működni és a javítás költsége is ésszerű mértékű. Független szervizként szerencsére nem kötnek minket az Apple sok esetben rugalmatlan irányelvei: Ha egy javítás megbízhatóan megoldható egy apró alkatrész cseréjével, akkor nem a költséges fődarabcserét fogjuk javasolni. Nálunk szerencsére nincsenek ilyen szabályok.

Tapasztalatunk szerint sokkal jobban megéri Neked is és nekünk is, ha kicsit több idő alatt, minőségi munkát végzünk, nem pedig a leggyorsabb, de rövidtávú eredményre vezető megoldást választjuk. Emiatt kizárólag a legjobb minőségű alkatrészeket használjuk és nem sietjük el a javítási feladatokat, de ugyanakkor tartjuk az általunk vállalt, emberi léptékű határidőket. Csak olyan javítást fogunk javasolni, aminek mi is értelmét látjuk. Célunk, hogy ugyanazzal a hibával ne kelljen kétszer visszajönnöd hozzánk.

Nézz be műhelyünk titkaiba!

Mindig előkerül a fényképezőgépünk, ha egy számunkra új készüléket javítunk. A készült fotókat meg is osztjuk, tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan még sokakat érdekel az iPhone-ok belső lelkivilága. Bármi érdekeset tapasztalunk, azt is feljegyezzük!

További iPhone-os cikkeket olvashatsz blogunkban

További szolgáltatásaink

Az iPhone-on futó iOS szoftver rengeteg kényelmi funkcióval próbálja megkönnyíteni életünket, azonban ez a funkcióbőség az akkuidőnk rovására is mehet.

3D üvegfóliánk vagy karcálló műanyag védőfóliáink megvédik az iPhone sérülékeny kijelzőjét. A megvásárolt védőfóliát pormentesen felhelyezzük készülékedre.

Az általunk forgalmazott iPhone kiegészítőket mi is használjuk, így közvetlen tapasztalatainkra alapozva tudunk segíteni kiválasztani a Számodra legmegfelelőbb terméket.

Vállalatok és szervezetek iPhone-flottájának szerződéses karbantartását és szervizét is vállaljuk egyedi díjszabás alapján, rugalmas ügymenettel, akár futárszolgálattal.

Az iPhone-ok gördülékeny garanciaügyintézését is vállaljuk, így nem kell bajlódnod a hivatalos Apple szervizek sokszor nehézkes ügymenetével.

Ha szeretnéd jobban megismerni iPhone készüléked "lelkét", gyűjtsd össze kérdéseidet, hogy egy finom kávé mellett átbeszéljük Veled a kérdéses témaköröket.

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Szervizfutár

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Részletek

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Sürgős esetekre

Telefonszámainkat sürgős esetekre tartjuk fent, elsősorban az email-es vagy személyes kapcsolattartást részesítjük előnyben.

Küldj üzenetet!

    Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.


    E-mail címünk

    iPhone szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu