iPhone 11 megszakadó hívások, térerőprobléma javítása

Átfutási idő

1-2 nap*

Garancia

12 hónap

Azonnali segítség

Hívj minket! Küldj üzenetet! Látogass meg minket személyesen!

Térerőprobléma esetén elsőként általában a helyi domborzati viszonyokat vagy a szolgáltatót szoktuk okolni. S bár sokszor valóban jó helyen keresgélünk, gyakran nem ezek okozzák megakadó hívásainkat. Ha e fentieket kizárhatjuk, akkor valószínűleg telefonunk a hibás. 

Mielőtt elhoznád javíttatni a telefonodat, íme egy gyorstipp, amit még otthon érdemes kipróbálni:

Gyorstipp: próbáld ki az iPhone 11 készülékedet egy másik SIM-kártyával, mert hibás SIM kártya is okozhat hívásmegszakadást!

iPhone 11 térerőprobléma javítása

Ha biztosan a készülékünkben van a hiba, akkor kijelenthetjük, hogy a megszakadó hívásokat iPhone 11 esetén is kontakthibás antennacsatlakozás vagy alaplapi eredetű hiba okozza. A pontos hiba felderítése több napot is igénybe vehet. Alaposan megfigyeljük készüléked térerőingadozását és teszthívásokat végzünk.

A térerőingadozás, illetve megszakadó hívások javítása is nyommentesen megoldható!

Nézz be műhelyünk titkaiba!

Mindig előkerül a fényképezőgépünk, ha egy számunkra új készüléket javítunk. A készült fotókat meg is osztjuk, tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan még sokakat érdekel az iPhone-ok belső lelkivilága. Bármi érdekeset tapasztalunk, azt is feljegyezzük!

További iPhone-os cikkeket olvashatsz blogunkban

* A feltüntetett átfutási idő tájékoztató jellegű, az esetek többségében ennyi időre van szükség a javítás elvégzéséhez. Az átfutási időt befolyásolhatja szervizünk aktuális leterheltsége, a javítandó készülék állapota, további hibái, és más külső körülmények lassíthatják vagy gyorsíthatják munkafolyamatainkat.

További szolgáltatásaink

Az iPhone-on futó iOS szoftver rengeteg kényelmi funkcióval próbálja megkönnyíteni életünket, azonban ez a funkcióbőség az akkuidőnk rovására is mehet.

3D üvegfóliánk vagy karcálló műanyag védőfóliáink megvédik az iPhone sérülékeny kijelzőjét. A megvásárolt védőfóliát pormentesen felhelyezzük készülékedre.

Az általunk forgalmazott iPhone kiegészítőket mi is használjuk, így közvetlen tapasztalatainkra alapozva tudunk segíteni kiválasztani a Számodra legmegfelelőbb terméket.

Vállalatok és szervezetek iPhone-flottájának szerződéses karbantartását és szervizét is vállaljuk egyedi díjszabás alapján, rugalmas ügymenettel, akár futárszolgálattal.

Az iPhone-ok gördülékeny garanciaügyintézését is vállaljuk, így nem kell bajlódnod a hivatalos Apple szervizek sokszor nehézkes ügymenetével.

Ha szeretnéd jobban megismerni iPhone készüléked "lelkét", gyűjtsd össze kérdéseidet, hogy egy finom kávé mellett átbeszéljük Veled a kérdéses témaköröket.

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Szervizfutár

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Részletek

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Sürgős esetekre

Telefonszámainkat sürgős esetekre tartjuk fent, elsősorban az email-es vagy személyes kapcsolattartást részesítjük előnyben.

Küldj üzenetet!

    Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.


    E-mail címünk

    iPhone szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu