iPhone 6 szerviz iPhone 6 javítás

Elégedettségedet tapasztalatunk és eredeti alkatrészeink biztosítják.

Az iPhone 6 javításához csak eredeti alkatrészeket használunk, és odafigyeléssel, szakértelemmel végzett munkánkra hosszú távú garanciát vállalunk. Célunk, hogy elégedett legyél, és ezt másokkal is megoszd. Reméljük, hogy a Te problémádra is megoldást nyújthatunk.

Egyeztessünk időpontot

Miért minket válassz?

iPhone 6s javítás

iPhone 6 gyakori problémái

Az iPhone 6 legtöbb hardveres és szoftveres meghibásodását rövid idő alatt és megbízhatóan el tudjuk hárítani. Eredeti alkatrészeket használunk, és a legtöbb javításunkra 12 hónap garanciát nyújtunk. Elővigyázatos, pontos munkánknak és a gyári alkatrészek használatának köszönhetően az hozzánk behozott készülékek gyártói garanciája érvényes marad, ha nincs a készüléken a garanciát kizáró sérülés.

Gyorsan kicseréljük betört, berepedt iPhone 6 kijelződ. Csak eredeti részeket használunk, így ha nincsen más sérülése a készülékednek, a kijelzőcsere után a gyári garancia is megmarad.

Kapcsolatfelvétel

Cikkünk

Beázás, vízbe ejtés

Beázás

Az iPhone 6 belsejébe szivárgó nedvesség oxidálni kezdi az alaplapi áramköröket, zárlatot okozhat, tönkreteszi készülékünk áramköreit, csatlakozóit.

Minél hamarabb hozd be hozzánk egy alapos tisztításra a telefont, ugyanis már az első pár óra után súlyos sérüléseket szenvedhet a készülék.

Kapcsolatfelvétel

Gyenge akkumulátor

Akkumulátor gyengülése

Egy átlagos iPhone 6 akkumulátora 7-800 töltési ciklus után veszít annyi kapacitást, hogy a csere ajánlott legyen. iPhone 6-hez mindig van akkumulátorunk, így a cserét akár órákon belül el tudjuk végezni.

Csere előtt az akkumulátorodat leteszteljük, hogy a hiba szoftveres okait kizárhassuk.

Kapcsolatfelvétel

Halk vagy recsegő hangszóró

Hangszóróproblémák

Az iPhone 6 hangszórói a por és kosz elől védettek, de ennek hátránya, hogy a védőrácsok eltömődhetnek. Míg egy száraz fogkefe használata rövid időre segíthet, a szennyeződéseket csak belülről lehet teljesen eltávolítani.

Ritkább esetekben a hangszóró maga is tönkremehet, de természetesen ennek cseréje sem okoz gondot.

Kapcsolatfelvétel

Gyenge mikrofon

Mikrofon elhalkulása

Ha a hívásaid során panaszokba futsz a hallhatóságoddal kapcsolatban, annak a legtöbb esetben a mikrofon nyílásának eltömődése adhat okot. A készülék szétszedésével és egy alapos tisztítással, szükség esetén a mikrofon cseréjével oldjuk meg a problémát.

Ritkábban egy alaplapi alkatrész meghibásodása lehet a gond forrása. (Audió-dekóder IC)

Kapcsolatfelvétel

Home-gomb hiba

Home gomb, Touch ID hiba

Ha a Home gomb lenyomását nem ismeri fel az iPhone 6, vagy gond van az ujjlenyomatod felismerésével, szóba kerülhet a Touch ID, vagy maga a Home gomb elektronikájának meghibásodása, esetleg folyadék bejutása is. Fontos, hogy hamar behozd telefonod, hogy megnézhessük, mi okozza a problémát.

Ha a Touch ID nem ismeri fel az ujjlenyomatodat, érdemes elhoznod készülékedet iPhone szervizünkbe.

Természetesen szoftveres hibákat keresünk először, így a hardveres átvizsgálás elkerülhető.

Kapcsolatfelvétel

Térerő problémák, hívásmegszakadás

Térerő gyengesége

Ha a hívásaid megszakadnak, vagy instabil kapcsolatot tapasztalsz, a hiba eredete az antenna csatlakozásához és alaplapi gondokhoz is visszavezethető. A javítás első lépése a térerő stabilitásának megfigyelése, és teszthívásokkal tesztelése. Az alapos, pontos behatárolása a hibának több napot is igénybe vehet.

Érdemes lehet kipróbálni a készüléket egy másik SIM-kártyával is, mivel a kártyában is felléphetnek hibák, amik akadályozhatják az elvárt működést.

Kapcsolatfelvétel

Töltési problémák

Töltés, csatlakozóhibák

Ha por vagy egyéb szennyeződés kerül a Lightning-csatlakozóba, akkor töltési problémákat tapasztalhatsz iPhone 6 készülékeden. Tisztítását a helyszínen, villámgyorsan elvégezzük, de ha a hiba továbbra is fennáll, természetesen a csatlakozómodul cseréje is lehetőség.

A csatlakozóban lévő kosz miatt a telefon azt is hiheti, hogy valamihez csatlakoztatva van, ez a hangszóró elnémulását okozhatja.

Kapcsolatfelvétel

Hibás kamera

Rosszabb fényképek

Ha homályos vagy rosszabb, mint elvárt minőségű képet készít, vagy nem fókuszál az iPhone 6 vagy iPhone 6 Plus kamerája, a megoldás a kamera cseréje. A modult természetesen nyommentesen, eredeti alkatrésszel cseréljük, így a garancia miatt sem kell aggódnod.

Természetesen a sérült üvegburkolatot is nyommentesen cseréljük, ha külső behatás következtében elrepedne, esetleg eltörne.

Kapcsolatfelvétel


* Minden meghibásodás, és ebből adódóan minden javítási munkafolyamat egyedi, ezért a jelzett időktől a valós javítási idők eltérhetnek.

Ha az iPhone 6-oddal nem a fenti hibajelenségeket tapasztalod, akkor is bátran keress minket, hiszen 2007 óta több, mint húszezer iPhone javítását végeztük el sikeresen, így valószínűleg már találkoztunk a tiédhez hasonló hibajelenséggel, és tudjuk a megoldást!

Nézz be műhelyünk titkaiba!

Mindig előkerül a fényképezőgépünk, ha egy számunkra új készüléket javítunk. A készült fotókat meg is osztjuk, tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan még sokakat érdekel az iPhone-ok belső lelkivilága. Bármi érdekeset tapasztalunk, azt is feljegyezzük!

További iPhone-os cikkeket olvashatsz blogunkban

iPhone 6-hoz ajánljuk

Az iPhone 6 már önmagában is egy kiváló készülék, de van néhány szolgáltatásunk, amik segítségével még többé teheted.

HDD + SSD-bővítés

Szoftveres tippek

Az iPhone 6-on futó iOS rendszer rengeteg kényelmi funkciót kínál, de ez gyakran az akkumulátor teljesítményére is rosszul hathat. Hozd el hozzánk készüléked, és munkatársunk segít kiválasztani a Számodra megfelelő beállításokat.

Személyes tanácsadásunk oldala

Apple Mac védófólia

iPhone fóliázás

Speciális védőfóliánk az Apple készülékekhez garantálja a karcállóságot, a jobb fogást és jól illik az ívelt felületekhez. Az iPhone 6 kijelzőjére mind üveg, mind műanyag fóliát pormentesen, gyorsan és pontosan tudunk tenni.

iPhone fóliázás oldala

Lightning kábel

iPhone 6 kiegészítők

Az kínálatunkban található kiegészítőkben mindig bízhatsz, hiszen csak általunk is használt termékeket találsz a polcainkon, és a szükségleteidnek csak tökéletesen megfelelő termékeket ajánlunk. Ezeket a termékeket a legtöbb esetben ki is tudod próbálni.

iPhone kiegészítők vásárlása

HDD + SSD-bővítés

iPhone 6 flottaszerviz

Szerződéses karbantartást és szervizelést is vállalunk iPhone-flották esetén, vállalatok és közintézmények számára. Egyedi, kedvezményes díjszabás alapján, igényeidhez alakítva az ügymenetet, szükség szerint oda-vissza szállítással.

Kapcsolatfelvétel

HDD + SSD-bővítés

Garanciális javítás

Ha készülékeden még mindig él a garancia, és igénybe szeretnéd venni, viszont nem szeretnél az adminisztrációval bajlódni, fordulj bizalommal hozzánk. Mindent átvállalunk, hogy neked ne kelljen bajlódnod vele.

Kapcsolatfelvétel

HDD + SSD-bővítés

Személyes segítség

Ha vannak kérdéseid, vagy csak jobban meg szeretnéd ismerni az iPhone 6 készüléked, gyűjtsd össze kérdéseid, témáid, és egyeztess velünk időpontot, hogy egy kellemesebb környezetben beszélhessük meg Veled a kérdéses témákat.

Személyes tanácsadásunk oldala

Eredeti alkatrészek + Precíz munka = Megbízható működés.

Friss szemléletmódunkból adódóan azt a megoldást keressük mindig, ami két szempontnak is megfelel: a készüléked hosszú távon is megbízhatóan fog működni és a javítás költsége is ésszerű mértékű.

Független szervizként szerencsére nem kötnek minket az Apple sok esetben rugalmatlan irányelvei: Ha egy javítás megbízhatóan megoldható egy apró alkatrész cseréjével, akkor nem a költséges fődarabcserét fogjuk javasolni. Nálunk szerencsére nincsenek ilyen szabályok.

Tapasztalatunk szerint sokkal jobban megéri Neked is és nekünk is, ha kicsit több idő alatt, minőségi munkát végzünk, nem pedig a leggyorsabb, de rövidtávú eredményre vezető megoldást választjuk.

Emiatt kizárólag eredeti alkatrészeket használunk és nem sietjük el a javítási feladatokat, de ugyanakkor tartjuk az általunk vállalt, emberi léptékű határidőket. Csak olyan javítást fogunk javasolni, aminek mi is értelmét látjuk. Célunk, hogy ugyanazzal a hibával ne kelljen kétszer visszajönnöd hozzánk.

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Hívj minket!

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Küldj üzenetet!

Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre munkanapokon 4-8 órán belül igyekszünk válaszolni.


E-mail címünk

iPhone szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu