Eredeti gyári kijelzőmodul + precizitás = APPSolute új kijelzőérzet

iPhone 6 kijelzőcsere

Átfutási idő

1-2 óra*

Garancia

12 hónap

Azonnali segítség

Hívj minket! Küldj üzenetet! Látogass meg minket személyesen!

A hibalehetőségek

Az iPhone 6 kijelző cseréje a legtöbb esetben megoldható 1-2 órás átfutási idővel, és a javítást minden esetben nyommentesen végezzük. Munkánkra garanciát vállalunk. Ha az alábbi hibajelenségeket tapasztalod iPhone 6 készülékeddel, érdemes felkeresned iPhone szerviz részlegünket.

Pókhálósra törött az LCD kijelző feletti üvegréteg

A sűrű törésvonalak megnehezítik, hogy bármit láthass a kijelzőn megjelenő információkból. A kisebb üvegszilánkok még meg is sérthetik a bőrödet.

Nem reagál az iPhone 6 képernyője

Próbálod beírni a jelkódodat, ide-oda huzigálod az ujjadat a kijelzőn, de az érintés érzékeny réteg véletlenszerűen, vagy egyáltalán nem reagál.

Alapvető funkciók akadoznak

Nem jelennek meg az ikonok, nincs háttérfény. Hívások fogadása, csak a fülhallgató távirányítóján keresztül lehetséges.

Szellemképes, csíkos kijelző

Az iPhone 6 LCD kijelzője szellemképes, olykor fentről lefelé, kék-zöld sávban csíkozódik. Szellemképes kijelző esetén az ikonok homályosan, egymástól eltolódva láthatóak.

Foltos

Sötét vagy fekete foltot látsz a képernyődön. Ez valószínűleg egy ütődés miatt keletkezett (mely az LCD-t vagy AMOLED-et érte).

Túlságosan összekarcolódott…

Leggyakrabban törött kijelzős készülékekkel keresnek meg minket Ügyfeleink. Olykor azonban a már zavaróan karcos kijelzőt látva dönt úgy néhány Ügyfelünk, hogy egy tiszta, új, gyári kijelzőt szeretne látni nap mint nap. Te előzd meg a bajt, használj kijelzővédő fóliát!
 

Dokumentálva a törött iPhone 6 kijelző cseréje

Az iPhone kijelzők cseréjét gyakran dokumentáljuk blogunkban is. Egy szerencsétlenül járt, betört képernyőjű iPhone 6 javítását itt mutattuk be fotókkal.

Nincs időd elhozni?

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Futárszolgálatunk

Az Phone 6 kijelzője

Az iPhone 6 esetében az Apple megmaradt a régi, jól bevált IPS alapú LCD kijelzőjénél. Tény, hogy az új OLED kijelző élethűbb képmegjelenítést biztosít, de mi az Apple régi típusú képernyőjével is teljesen elégedettek vagyunk.

Ahogy a legtöbb iPhone-nál, úgy a 6 modellnél is egy ügyetlen elejtés, koccanás, és a kijelző megreped, betörik. Ebben az esetben az iPhone 6 modellnél is a komplett kijelzőcserével tudjuk orvosolni a problémát.

A kijelzővédő fóliák (különösen az üvegfóliák) sok esetben képesek megvédeni a kijelzőt a töréstől. Ha nem a váz sarka tompítja az esést, akkor jó esélyünk van arra, hogy megússzuk az iPhone kijelző cseréjét, és csak egy új fólia felhelyezésére lesz szükség.
 

Rutinjavítás

Mint minden moduláris alkatrész átépítés, úgy az iPhone 6 kijelző cseréje is egy rutinműveletté vált szervizünkben az évek során. Rövid átfutási idővel, általában egy-két óra alatt kész is vagyunk vele. Ha a készülék váza is deformálódott, úgy ez több ídőt is igénybe vehet, de sok esetben tartható így is a 2 órás átfutási idő.

Nézz be műhelyünk titkaiba!

Mindig előkerül a fényképezőgépünk, ha egy számunkra új készüléket javítunk. A készült fotókat meg is osztjuk, tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan még sokakat érdekel az iPhone-ok belső lelkivilága. Bármi érdekeset tapasztalunk, azt is feljegyezzük!

További iPhone-os cikkeket olvashatsz blogunkban

Az iPhone 6 kijelzőcsere menete

A dock csatlakozó felett található két Pentalobe csavar kitekerése után egy óvatos mozdulattal, kiemeljük a kijelző alsó részét. Amint ez megtörtént, a kijelzőt stabilan meg tudjuk tartani az kezünkben. Következhet az akkumulátor lecsatlakoztatása után a kijelző kábelezését fixáló fémlemez kiszerelése. Ezt több csavar fogja, és ezeknek a gyári fogadási pontokba történő visszacsavarása az egyik legfontosabb mozzanat. Ezt elhibázva, alaplapi hibákat is generálhatunk. A fémlemez kiemelése után a szalagkábelek lecsatlakoztatásával folytatjuk az iPhone 6 kijelző cserét. – Ha a hibaleírásban a fentebb említett szellemképes jelenséget rögzítették a munkatársak, akkor van úgy, hogy nincs szükség tovább folytatni a munkát, mert a kijelzőmodul szalagkábeleinek újracsatlakoztatása, esetenként kontaktus ápoló folyadékkal történő tisztítása sikerhez vezet. – Amennyiben törött kijelzővel állunk szemben, úgy a következő lépésben a home gomb óvatos kiépítésével folytatjuk, aminek a ragasztóval ellátott gumitömítését is cseréjük, majd tisztítás után beépítjük az új kijelzőmodulba. Ezt követi az új kijelzőmodul tesztelése, és ha minden a gyári értékeknek megfelelő, akkor a beépítéssel folytatjuk. Ha indokolt a karosszéria helyreállítása, akkor ezt is elvégezzük, majd az akkumulátor csatlakoztatása után visszapattintjuk az új kijelzőt a készülékbe. Egy végső teszt lefuttatása után, kiadható az eszköz.

* A feltüntetett átfutási idő tájékoztató jellegű, az esetek többségében ennyi időre van szükség a javítás elvégzéséhez. Az átfutási időt befolyásolhatja szervizünk aktuális leterheltsége, a javítandó készülék állapota, további hibái, és más külső körülmények lassíthatják vagy gyorsíthatják munkafolyamatainkat.

További szolgáltatásaink

Az iPhone-on futó iOS szoftver rengeteg kényelmi funkcióval próbálja megkönnyíteni életünket, azonban ez a funkcióbőség az akkuidőnk rovására is mehet.

3D üvegfóliánk vagy karcálló műanyag védőfóliáink megvédik az iPhone sérülékeny kijelzőjét. A megvásárolt védőfóliát pormentesen felhelyezzük készülékedre.

Az általunk forgalmazott iPhone kiegészítőket mi is használjuk, így közvetlen tapasztalatainkra alapozva tudunk segíteni kiválasztani a Számodra legmegfelelőbb terméket.

Vállalatok és szervezetek iPhone-flottájának szerződéses karbantartását és szervizét is vállaljuk egyedi díjszabás alapján, rugalmas ügymenettel, akár futárszolgálattal.

Az iPhone-ok gördülékeny garanciaügyintézését is vállaljuk, így nem kell bajlódnod a hivatalos Apple szervizek sokszor nehézkes ügymenetével.

Ha szeretnéd jobban megismerni iPhone készüléked "lelkét", gyűjtsd össze kérdéseidet, hogy egy finom kávé mellett átbeszéljük Veled a kérdéses témaköröket.

Fontos információ

Annyira megnövekedett a telefonforgalmunk az utóbbi időben, hogy azt vettük észre, hogy a munkánk rovására kezd menni a sok telefonhívás kezelése. Ezért azt a döntést hoztuk, hogy – a sürgős esetektől eltekintve – elsősorban az email-es és személyes kommunikációt részesítjük előnyben.

Kérünk, hogy telefonhívás helyett írj üzenetet, vagy személyesen keress fel minket.

Ha sürgős ügyben keresnél minket, kattints ide.


iPad szervizünk telefonszáma

+36 20 536 9716


Szaküzletünk telefonszáma

+36 20 3 666 999

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Szervizfutár

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Oda-vissza mindössze 2 990 Ft-tól.

Részletek

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Sürgős esetekre

Telefonszámainkat sürgős esetekre tartjuk fent, elsősorban az email-es vagy személyes kapcsolattartást részesítjük előnyben.

Küldj üzenetet!

    Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.


    E-mail címünk

    iPhone szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu