Gyári alkatrészek, precizitás. APPSolute.

Az iPhone 6s javításához csak eredeti alkatrészeket használunk, és odafigyeléssel, szakértelemmel végzett munkánkra hosszú távú garanciát vállalunk. Célunk, hogy elégedett legyél, és ezt másokkal is megoszd. Reméljük, hogy a Te problémádra is megoldást nyújthatunk.

iPhone 6s szerviz

iPhone 6s előforduló hibái

Az iPhone 6s legtöbb hardveres és szoftveres meghibásodását rövid idő alatt és megbízhatóan el tudjuk hárítani. Eredeti alkatrészeket használunk, és a legtöbb javításunkra 12 hónap garanciát vállalunk. Elővigyázatos, pontos munkánknak és a gyári alkatrészek használatának köszönhetően az hozzánk behozott készülékek gyártói garanciája érvényes marad, ha nincs a készüléken a garanciát kizáró sérülés.

iPhone 6s és 6s Plus színkínálat

Ha betört vagy megrepedt az iPhone 6s kijelzője, rövid idő alatt meg tudjuk oldani a szakszerű és nyommentes kijelzőcserét. Szervizünkben csak eredeti alkatrészeket használunk, így ha nincsen más sérülése a készülékednek, a kijelzőcsere után a gyári garancia is megmarad.

Az összeszerelés során kifejezetten ügyelünk készüléked cseppállóságára – mindig újra cseréljük a vízgátló ragasztást.

Az iPhone 6s kijelzőcsere

Az iPhone 6s belsejébe szivárgó nedvesség oxidálni kezdi az alaplapi áramköröket, zárlatot okozhat, tönkreteszi készülékünk áramköreit, csatlakozóit.

A baleset után egy kis ideig lehet, hogy nem jelennek meg problémák, de ajánlott minél hamarabb felkeresni szervizünket egy alapos belső tisztítás végett, mert több idő elteltével csökkennek a telefonod megmentésének esélyei.

iPhone 6s beázás javítása

Egy átlagos iPhone 6s akkumulátor kapacitása kb. 7-800 töltési ciklus után csökken le annyira, hogy érdemes azt kicserélni. iPhone 6s készülékekhez is mindig tartunk raktáron ilyen alkatrészt, így ha nálad is időszerű az akkumulátor cseréje, rövid határidővel elvégezzük a munkát eredeti, gyári akku felhasználásával. Az iPhone 6s akkucsere előtt természetesen le is teszteljük a telepet, hogy kizárhassuk a szoftveres hibákat.

iPhone 6s akkucsere részletek

Az iPhone 6s hangszórói a por és kosz elől védettek, de ennek hátránya, hogy a védőrácsok eltömődhetnek. Míg egy száraz fogkefe használata rövid időre segíthet, a szennyeződéseket csak belülről lehet teljesen eltávolítani.

Ritkább esetekben a hangszóró maga is tönkremehet, de természetesen ennek cseréje sem okoz gondot.

A hangszóróproblémák orvoslása

Ha zsebszösz kerül az iPhone 6s Lightning-csatlakozójába, az idővel töltési problémákat okozhat. Készülékedet a helyszínen ki tudjuk tisztítani ilyen esetben. Ha a tisztítás nem oldaná meg a problémát, a csatlakozómodul cseréjét is meg tudjuk oldani. Az eltömődött csatlakozó egy másik furcsaságot is okozhat: a telefon „azt hiheti magáról”, hogy dokkolva van, és ilyenkor nem szól a hangszórója.

iPhone 6s töltőcsatlakozó javítása

Ha a Home gomb lenyomását nem érzékeli az iPhone 6s, vagy gond van az ujjlenyomatod felismerésével, szóba kerülhet a Touch ID, vagy maga a Home gomb elektronikájának meghibásodása, esetleg folyadék bejutása is. Fontos, hogy hamar behozd telefonod, hogy megnézhessük, mi okozza a problémát!

Természetesen szoftveres hibákat keresünk először, így a hardveres átvizsgálás elkerülhető.

A Home gomb, Touch ID javítása

Ha a beszélgetőpartnered nem hall Téged, annak legtöbbször a mikrofon nyílásának eltömődése lehet az oka. A készüléket szétszedve, majd a mikrofonnyílást alaposan megtisztítva, netán mikrofoncserével lehet segíteni a problémán. Néha sajnos egy alaplapi alkatrész meghibásodása okozza a mikrofon némaságát (Audio-dekóder IC).

iPhone 6s mikrofon javítása

Ha homályos vagy rosszabb, mint elvárt minőségű képet készít, vagy nem fókuszál az iPhone 6s vagy iPhone 6s Plus kamerája, a megoldás a kamera cseréje. A modult természetesen nyommentesen, eredeti alkatrésszel cseréljük, így a garancia miatt sem kell aggódnod.

Természetesen a sérült üvegburkolatot is nyommentesen cseréljük, ha külső behatás következtében elrepedne, esetleg eltörne.

iPhone 6s kamera javítása

Ha a hívásaid megszakadnak, vagy instabil kapcsolatot tapasztalsz, a hiba eredete az antenna csatlakozásához és alaplapi gondokhoz is visszavezethető. A javítás első lépése a térerő stabilitásának megfigyelése, és teszthívásokkal tesztelése. Az alapos, pontos behatárolása a hibának több napot is igénybe vehet.

Érdemes lehet kipróbálni a készüléket egy másik SIM-kártyával is, mivel a kártyában is felléphetnek hibák, amik akadályozhatják az elvárt működést.

Részletek


* Minden meghibásodás, és ebből adódóan minden javítási munkafolyamat egyedi, ezért a jelzett időktől a valós javítási idők eltérhetnek.

Ha olyan iPhone hibajelenséggel találkoznál, amelyről nem ejtettünk szót, akkor is bátran keress minket, hiszen 2007 óta több tízezer iPhone javítását végeztük el sikeresen, így valószínűleg már találkoztunk a tiédhez hasonló hibajelenséggel, és tudjuk a megoldást!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Eredeti alkatrészek + Precíz munka = Megbízható működés.

Friss szemléletmódunkból adódóan azt a megoldást keressük mindig, ami két szempontnak is megfelel: a készüléked hosszú távon is megbízhatóan fog működni és a javítás költsége is észszerű mértékű. Független iPhone szervizként szerencsére nem kötnek minket az Apple sok esetben rugalmatlan irányelvei: Ha egy javítás megbízhatóan megoldható egy apró alkatrész cseréjével, akkor nem a költséges fődarabcserét fogjuk javasolni. Nálunk szerencsére nincsenek ilyen szabályok.

Tapasztalatunk szerint sokkal jobban megéri Neked is és nekünk is, ha kicsit több idő alatt, minőségi munkát végzünk, nem pedig a leggyorsabb, de rövidtávú eredményre vezető megoldást választjuk. Emiatt kizárólag a legjobb minőségű alkatrészeket használjuk és nem sietjük el a javítási feladatokat, ugyanakkor tartjuk az általunk vállalt, emberi léptékű határidőket. Csak olyan javítást fogunk javasolni, aminek mi is értelmét látjuk. Célunk, hogy ugyanazzal a hibával ne kelljen kétszer visszajönnöd hozzánk.

Nézz be műhelyünk titkaiba!

Mindig előkerül a fényképezőgépünk, ha egy számunkra új készüléket javítunk. A készült fotókat meg is osztjuk, tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan még sokakat érdekel az iPhone-ok belső lelkivilága. Bármi érdekeset tapasztalunk, azt is feljegyezzük!

További iPhone-os cikkeket olvashatsz blogunkban

További szolgáltatásaink

Az iPhone-on futó iOS szoftver rengeteg kényelmi funkcióval próbálja megkönnyíteni életünket, azonban ez a funkcióbőség az akkuidőnk rovására is mehet.

3D üvegfóliánk vagy karcálló műanyag védőfóliáink megvédik az iPhone sérülékeny kijelzőjét. A megvásárolt védőfóliát pormentesen felhelyezzük készülékedre.

Az általunk forgalmazott iPhone kiegészítőket mi is használjuk, így közvetlen tapasztalatainkra alapozva tudunk segíteni kiválasztani a Számodra legmegfelelőbb terméket.

Vállalatok és szervezetek iPhone-flottájának szerződéses karbantartását és szervizét is vállaljuk egyedi díjszabás alapján, rugalmas ügymenettel, akár futárszolgálattal.

Az iPhone-ok gördülékeny garanciaügyintézését is vállaljuk, így nem kell bajlódnod a hivatalos Apple szervizek sokszor nehézkes ügymenetével.

Ha szeretnéd jobban megismerni iPhone készüléked "lelkét", gyűjtsd össze kérdéseidet, hogy egy finom kávé mellett átbeszéljük Veled a kérdéses témaköröket.

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Szervizfutár

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Részletek

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Sürgős esetekre

Telefonszámainkat sürgős esetekre tartjuk fent, elsősorban az email-es vagy személyes kapcsolattartást részesítjük előnyben.

Küldj üzenetet!

    Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.


    E-mail címünk

    iPhone szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu