iPhone 6s szerviz iPhone 6s javítás

Eredeti alkatrészeink és precizitásunk biztosítják elégedettséged.

Az iPhone 6s javításához csak eredeti alkatrészeket használunk, és odafigyeléssel, szakértelemmel végzett munkánkra hosszú távú garanciát vállalunk. Célunk, hogy elégedett legyél, és ezt másokkal is megoszd. Reméljük, hogy a Te problémádra is megoldást nyújthatunk.

Egyeztessünk időpontot

Miért minket válassz?

iPhone 6s javítás

iPhone 6s előforduló hibái

Az iPhone 6s legtöbb hardveres és szoftveres meghibásodását rövid idő alatt és megbízhatóan el tudjuk hárítani. Eredeti alkatrészeket használunk, és a legtöbb javításunkra 12 hónap garanciát nyújtunk. Elővigyázatos, pontos munkánknak és a gyári alkatrészek használatának köszönhetően az hozzánk behozott készülékek gyártói garanciája érvényes marad, ha nincs a készüléken a garanciát kizáró sérülés.

iPhone 6s kijelzőtörés, kijelzőrepedés esetén gyorsan meg tudjuk oldani a professzionális és nyommentes kijelzőcserét. Csak eredeti részeket használunk, így ha nincsen más sérülése a készülékednek, a kijelzőcsere után a gyári garancia is megmarad.

Részletek

Beázás, vízbe ejtés

Beázás, folyadék által okozott meghibásodások

Az iPhone 6s belsejébe szivárgó nedvesség oxidálni kezdi az alaplapi áramköröket, zárlatot okozhat, tönkreteszi készülékünk áramköreit, csatlakozóit.

A baleset után egy kis ideig lehet, hogy nem jelennek meg problémák, de ajánlott minél hamarabb felkeresni szervizünket egy alapos belső tisztítás végett, mert több idő elteltével csökkennek a telefonod megmentésének esélyei.

Kapcsolatfelvétel

Gyenge akkumulátor

Akkumulátor gyengülése

Egy átlagos iPhone 6s akkumulátora 7-800 töltési ciklus után veszít annyi kapacitást, hogy a csere ajánlott legyen. iPhone 6s-hez mindig van akkumulátorunk, így a cserét akár órákon belül el tudjuk végezni.

Csere előtt az akkumulátorodat leteszteljük, hogy a hiba szoftveres okait kizárhassuk.

Kapcsolatfelvétel

Halk vagy recsegő hangszóró

Hangszóróproblémák

Az iPhone 6s hangszórói a por és kosz elől védettek, de ennek hátránya, hogy a védőrácsok eltömődhetnek. Míg egy száraz fogkefe használata rövid időre segíthet, a szennyeződéseket csak belülről lehet teljesen eltávolítani.

Ritkább esetekben a hangszóró maga is tönkremehet, de természetesen ennek cseréje sem okoz gondot.

Kapcsolatfelvétel

Gyenge mikrofon

Mikrofon elhalkulása

Ha a hívásaid során panaszokba futsz a hallhatóságoddal kapcsolatban, annak a legtöbb esetben a mikrofon nyílásának eltömődése adhat okot. A készülék szétszedésével és egy alapos tisztítással, szükség esetén a mikrofon cseréjével oldjuk meg a problémát.

Ritkábban egy alaplapi alkatrész meghibásodása lehet a gond forrása. (Audió-dekóder IC)

Kapcsolatfelvétel

Home-gomb hiba

Home gomb, Touch ID hiba

Ha a Home gomb lenyomását nem ismeri fel az iPhone 6s, vagy gond van az ujjlenyomatod felismerésével, szóba kerülhet a Touch ID, vagy maga a Home gomb elektronikájának meghibásodása, esetleg folyadék bejutása is. Fontos, hogy hamar behozd telefonod, hogy megnézhessük, mi okozza a problémát.

Ha a Touch ID nem ismeri fel az ujjlenyomatodat, érdemes elhoznod készülékedet iPhone szervizünkbe.

Természetesen szoftveres hibákat keresünk először, így a hardveres átvizsgálás elkerülhető.

Kapcsolatfelvétel

Térerő problémák, hívásmegszakadás

Térerő gyengesége

Ha a hívásaid megszakadnak, vagy instabil kapcsolatot tapasztalsz, a hiba eredete az antenna csatlakozásához és alaplapi gondokhoz is visszavezethető. A javítás első lépése a térerő stabilitásának megfigyelése, és teszthívásokkal tesztelése. Az alapos, pontos behatárolása a hibának több napot is igénybe vehet.

Érdemes lehet kipróbálni a készüléket egy másik SIM-kártyával is, mivel a kártyában is felléphetnek hibák, amik akadályozhatják az elvárt működést.

Kapcsolatfelvétel

Töltési problémák

Töltés, csatlakozóhibák

Ha por vagy egyéb szennyeződés kerül a Lightning-csatlakozóba, akkor töltési problémákat tapasztalhatsz iPhone 6s készülékeden. Tisztítását a helyszínen, villámgyorsan elvégezzük, de ha a hiba továbbra is fennáll, természetesen a csatlakozómodul cseréje is lehetőség.

A csatlakozóban lévő kosz miatt a telefon azt is hiheti, hogy valamihez csatlakoztatva van, ez a hangszóró elnémulását okozhatja.

Kapcsolatfelvétel

Hibás kamera

Rosszabb fényképek

Ha homályos vagy rosszabb, mint elvárt minőségű képet készít, vagy nem fókuszál az iPhone 6s vagy iPhone 6s Plus kamerája, a megoldás a kamera cseréje. A modult természetesen nyommentesen, eredeti alkatrésszel cseréljük, így a garancia miatt sem kell aggódnod.

Természetesen a sérült üvegburkolatot is nyommentesen cseréljük, ha külső behatás következtében elrepedne, esetleg eltörne.

Kapcsolatfelvétel


* Minden meghibásodás, és ebből adódóan minden javítási munkafolyamat egyedi, ezért a jelzett időktől a valós javítási idők eltérhetnek.

Ha az iPhone 6s-eddel nem a fenti hibajelenségeket tapasztalod, akkor is bátran keress minket, hiszen 2007 óta több, mint húszezer iPhone javítását végeztük el sikeresen, így valószínűleg már találkoztunk a tiédhez hasonló hibajelenséggel, és tudjuk a megoldást!

Nézz be műhelyünk titkaiba!

Mindig előkerül a fényképezőgépünk, ha egy számunkra új készüléket javítunk. A készült fotókat meg is osztjuk, tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan még sokakat érdekel az iPhone-ok belső lelkivilága. Bármi érdekeset tapasztalunk, azt is feljegyezzük!

További iPhone-os cikkeket olvashatsz blogunkban

iPhone 6s-hez ajánljuk

Az iPhone 6s már önmagában is egy kiváló készülék, de van néhány szolgáltatásunk, amik segítségével még többé teheted.

HDD + SSD-bővítés

Szoftveres tippek

Az iPhone 6s-en futó iOS rendszer rengeteg kényelmi funkciót kínál, de ez gyakran az akkumulátor teljesítményére is rosszul hathat. Hozd el hozzánk készüléked, és munkatársunk segít kiválasztani a Számodra megfelelő beállításokat.

Személyes tanácsadásunk oldala

Apple Mac védófólia

iPhone fóliázás

Speciális védőfóliánk az Apple készülékekhez garantálja a karcállóságot, a jobb fogást és jól illik az ívelt felületekhez. Az iPhone 6s kijelzőjére mind üveg, mind műanyag fóliát pormentesen, gyorsan és pontosan tudunk tenni.

iPhone fóliázás oldala

Lightning kábel

iPhone 6s kiegészítők

Az kínálatunkban található kiegészítőkben mindig bízhatsz, hiszen csak általunk is használt termékeket találsz a polcainkon, és a szükségleteidnek csak tökéletesen megfelelő termékeket ajánlunk. Ezeket a termékeket a legtöbb esetben ki is tudod próbálni.

iPhone kiegészítők vásárlása

HDD + SSD-bővítés

iPhone 6s flottaszerviz

Szerződéses karbantartást és szervizelést is vállalunk iPhone-flották esetén, vállalatok és közintézmények számára. Egyedi, kedvezményes díjszabás alapján, igényeidhez alakítva az ügymenetet, szükség szerint oda-vissza szállítással.

Kapcsolatfelvétel

HDD + SSD-bővítés

Garanciális javítás

Ha készülékeden még mindig él a garancia, és igénybe szeretnéd venni, viszont nem szeretnél az adminisztrációval bajlódni, fordulj bizalommal hozzánk. Mindent átvállalunk, hogy neked ne kelljen bajlódnod vele.

Kapcsolatfelvétel

HDD + SSD-bővítés

Személyes segítség

Ha vannak kérdéseid, vagy csak jobban meg szeretnéd ismerni az iPhone 6s készüléked, gyűjtsd össze kérdéseid, témáid, és egyeztess velünk időpontot, hogy egy kellemesebb környezetben beszélhessük meg Veled a kérdéses témákat.

Személyes tanácsadásunk oldala

Eredeti alkatrészek + Precíz munka = Megbízható működés.

Friss szemléletmódunkból adódóan azt a megoldást keressük mindig, ami két szempontnak is megfelel: a készüléked hosszú távon is megbízhatóan fog működni és a javítás költsége is ésszerű mértékű.

Független szervizként szerencsére nem kötnek minket az Apple sok esetben rugalmatlan irányelvei: Ha egy javítás megbízhatóan megoldható egy apró alkatrész cseréjével, akkor nem a költséges fődarabcserét fogjuk javasolni. Nálunk szerencsére nincsenek ilyen szabályok.

Tapasztalatunk szerint sokkal jobban megéri Neked is és nekünk is, ha kicsit több idő alatt, minőségi munkát végzünk, nem pedig a leggyorsabb, de rövidtávú eredményre vezető megoldást választjuk.

Emiatt kizárólag eredeti alkatrészeket használunk és nem sietjük el a javítási feladatokat, de ugyanakkor tartjuk az általunk vállalt, emberi léptékű határidőket. Csak olyan javítást fogunk javasolni, aminek mi is értelmét látjuk. Célunk, hogy ugyanazzal a hibával ne kelljen kétszer visszajönnöd hozzánk.

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Hívj minket! Telefonszámaink

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Küldj üzenetet!

Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre munkanapokon 4-8 órán belül igyekszünk válaszolni.


E-mail címünk

iPhone szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu