Eredeti gyári kijelzőmodul + precizitás = APPSolute új kijelzőérzet

iPhone 6s kijelzőcsere

Átfutási idő

1-2 óra*

Garancia

12 hónap

Azonnali segítség

Hívj minket! Küldj üzenetet! Látogass meg minket személyesen!

A leggyakoribb esetek

Az iPhone 6s kijelző cseréje a következő esetekben ajánlott.

Betörött a kijelződ.

Az LCD-t fedő üvegréteg pókháló mintázatot ad. Ha a kijelző valami csoda folytán még működőképes is lenne, sokat nem látsz a képernyőn megjelenő információból. Mindenképpen szükséges a javítás.

Nem reagál az iPhone 6s kijelzője.

Hiába tapogatod, húzod ide-oda az ujjadat a kijelzőn, a képernyő nem reagál. Vagy csak néha nem reagál. Ebben az esetben is a kijelzőcsere lesz a megoldás. Ha netán a kijelzőcsere után is előfordulna a probléma, akkor egy komolyabb Touch IC javítással kell szembenézni.

Ha maga a kijelződ nem sérült meg, csak a felszíni védelem (vagyis az üvegréteg), akkor is a komplett kijelzőcserét javasoljuk. Ha csak az üveget cserélnénk, pár hónap múlva jó eséllyel a kijelző érintésérzékeléssel is gondok lennének.

Teljesen elsötétedik a kijelző, de a készülék kicseng.

Ebben az esetben is valószínűleg az iPhone 6s kijelzője a ludas. A kijelzőcsere előtt mindenképpen ajánlott egy hard reset-et elvégezni, olykor ez is segíthet.

Az iPhone 6s képernyője csíkos mintázatot öltött magára.

Ennek hátterében olykor a szalagkábel elmozdulása áll. Ha a kábel újracsatlakoztatása, megigazítása nem oldja meg a problémát, ismét egy komplett iPhone 6s kijelzőcsere lesz a megoldás.

Egy sötét folt jelent meg a képernyőn.

Ez valószínűleg egy ütődés miatt keletkezett (mely az LCD-t vagy AMOLED-et érte). Ismét nincs más út: essünk túl az iPhone 6s kijelzőcserén!

Összekaristolt kijelzők cseréje

A leggyakoribb esetben a telefon törése indokolja a cserét. Mégis, sokan – akik évekig kijelzővédő fólia nélkül használták telefonjukat – a már zavaróan karcos kijelzőt látva döntenek úgy, hogy egy tiszta, új, gyári kijelzőt szeretnének látni nap mint nap. Te előzd meg a bajt, használj kijelzővédő fóliát!

Nincs időd elhozni?

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Futárszolgálatunk

Rutinművelet, hibalehetőségekkel

Egy iPhone 6s kijelző cseréje rutinműveletnek számít szervizünkben. Viszonylag gyorsan, általában egy óra alatt kész is vagyunk vele, (ritkább esetben megnövekedhet a szerelési idő, különösen ha más javítanivaló is akad a készüléken – például egy hátlap deformálódás javítása). Mégis, a munkafolyamat sok hibalehetőséget rejt. Egy képzetlen szerelő vagy kezdő szerviztechnikus a nem megfelelő fogások alkalmazásával könnyen nagy kárt okozhat a készülékben. Ezért az iPhone 6s kijelzők cseréjét az APPSolute-ban kizárólag nagyobb tapasztalattal rendelkező iPhone szervizes kolléga végzi.

Nézz be műhelyünk titkaiba!

Mindig előkerül a fényképezőgépünk, ha egy számunkra új készüléket javítunk. A készült fotókat meg is osztjuk, tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan még sokakat érdekel az iPhone-ok belső lelkivilága. Bármi érdekeset tapasztalunk, azt is feljegyezzük!

További iPhone-os cikkeket olvashatsz blogunkban

Az iPhone 6s kijelző cseréje

Szétszedés

A dock-csatlakozóhoz közel eső tartócsavarok kicsavarozása után kissé felmelegítjük a kijelzőt. Óvatosan, és különösen figyelve arra, hogy a hő egyenletesen oszoljon el a kijelző peremén. Fontos, hogy a belső alkatrészeket kíméljük a túlzott felmelegedéstől. Ezután a kijelzőt célszerszámunk segítségével óvatosan megemeljük és kiakasztjuk a tartófüleket. Ezt követően az alaplaphoz kapcsolódó szalagkábeleket kell körültekintően lecsatlakoztatnunk.

A cseppállóságot biztosító gumiréteg

A kijelzőperem alatt egy rögzítő gumiréteg található, mely által a telefon enyhén cseppállónak mondható. (Figyelem! Az iPhone 6s továbbra sem vízálló, ahogyan azt sokan tévesen gondolják. Inkább egy kisebb eső utáni nedvességtől óv minket a perem alatti gumiréteg.) A korábbi melegítés során, majd a levételnél ez elszakadozik. Szervizünkben az új kijelző beépítése során mindig pótoljuk ezt a gumiréteget, hogy néhány vízcsepp vagy kisebb löttyök később se okozhassanak beázást a készüléken.

Az új kijelző beépítése és a telefon tesztelése

Az új, eredeti, gyári kijező beépítése után elengedhetetlen, hogy a javított iPhone-t alaposan teszteljük. Megvizsgáljuk a kijelző felületét, ellenőrizve a különböző érintési módokat. Szintén még a kijelző felületénél maradva ellenőrizzük, hogy nincsenek foltok, csíkok a kijelzőn. Kipróbáljuk a Wifi-t, a hívást, a különböző szenzorokat – például azt is, mely hívás közben a fejhez való közelítés hatására elsötétíti a kijelzőt.

Garancia

12 hónap garanciát vállalunk minden iPhone 6s kijelzőcserére. Garantáljuk, hogy az új beépített iPhone 6s kijelző minden esetben eredeti, gyári alkatrész – az utángyártott kijelző ugyan olcsóbb lenne, de hosszútávon sem nekünk, sem Ügyfeleinknek nem érné meg a használata. (Az utángyártott kijelzők használata során több hiba fordul elő viszonylag hamar és az alkatrészek illesztései sem pontosak.) Mi az APPSolute-ban kizárólag gyári alkatrészekkel dolgounk, és ez nemcsak a kijelzőcserére igaz, hanem az össze többi javításunkra is.

iPhone 6s kijelzőcsere, iPhone 6s kijelző cseréje, APPSolute iPhone szerviz, Budapest
 

Az iPhone 6s kijelzője

Az iPhone 6s még nem büszkélkedhet az iPhone X OLED kijelzőjével, a cég ennek a modellnek az esetében még megmaradt az Apple régi bevált IPS alapú LCD kijelzőjénél. Tény, hogy az OLED kijelző élethűbb képet mutat, az Apple régi típusú képernyőjével is teljesen elégedettek vagyunk – köszönhető ez a pontos és jó beállításoknak.

Az iPhone 6s előlapjában már egy olyan szenzort is találunk, mely automatikusan felismeri a környezethez illő színhőmérsékletet. (True Tone technológia.)

Az iPhone 6s gyári, technikai adatai itt olvashatók.

Kockázat és megelőzés

Ahogy a legtöbb iPhone-nál, úgy a 6s modellnél is a külső durva behatások jelentik a legnagyobb kockázatot. Egy ügyetlen elejtés, koccanás, ütődés és meg is van a baj. A kijelző megreped, betörik, üzemképtelenné válik. Rosszabb esetben a készülék más területe is károsodást szenved, de jellemzően egy komplett kijelzőcserével orvosolni tudjuk a bajt.

Fontos megemlíteni, hogy a kijelzővédő fóliák (különösen az üvegfóliák) sok esetben képesek megelőzni a bajt. Jóllehet 100%-osan törésbiztossá egyik fólia sem képes tenni iPhone-unkat, hallottunk már jópár olyan esetről, amikor egy üvegfólia több tízezer forintot spórolt meg tulajdonosának. A kijelző ugyanis sokszor képes épségben megúszni egy elejtést is, ha a fólia egy plusz védvonalat biztosít.

* A feltüntetett átfutási idő tájékoztató jellegű, az esetek többségében ennyi időre van szükség a javítás elvégzéséhez. Az átfutási időt befolyásolhatja szervizünk aktuális leterheltsége, a javítandó készülék állapota, további hibái, és más külső körülmények lassíthatják vagy gyorsíthatják munkafolyamatainkat.

További szolgáltatásaink

Az iPhone-on futó iOS szoftver rengeteg kényelmi funkcióval próbálja megkönnyíteni életünket, azonban ez a funkcióbőség az akkuidőnk rovására is mehet.

3D üvegfóliánk vagy karcálló műanyag védőfóliáink megvédik az iPhone sérülékeny kijelzőjét. A megvásárolt védőfóliát pormentesen felhelyezzük készülékedre.

Az általunk forgalmazott iPhone kiegészítőket mi is használjuk, így közvetlen tapasztalatainkra alapozva tudunk segíteni kiválasztani a Számodra legmegfelelőbb terméket.

Vállalatok és szervezetek iPhone-flottájának szerződéses karbantartását és szervizét is vállaljuk egyedi díjszabás alapján, rugalmas ügymenettel, akár futárszolgálattal.

Az iPhone-ok gördülékeny garanciaügyintézését is vállaljuk, így nem kell bajlódnod a hivatalos Apple szervizek sokszor nehézkes ügymenetével.

Ha szeretnéd jobban megismerni iPhone készüléked "lelkét", gyűjtsd össze kérdéseidet, hogy egy finom kávé mellett átbeszéljük Veled a kérdéses témaköröket.

Fontos információ

Annyira megnövekedett a telefonforgalmunk az utóbbi időben, hogy azt vettük észre, hogy a munkánk rovására kezd menni a sok telefonhívás kezelése. Ezért azt a döntést hoztuk, hogy – a sürgős esetektől eltekintve – elsősorban az email-es és személyes kommunikációt részesítjük előnyben.

Kérünk, hogy telefonhívás helyett írj üzenetet, vagy személyesen keress fel minket.

Ha sürgős ügyben keresnél minket, kattints ide.


iPad szervizünk telefonszáma

+36 20 536 9716


Szaküzletünk telefonszáma

+36 20 3 666 999

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Szervizfutár

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Oda-vissza mindössze 2 990 Ft-tól.

Részletek

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Sürgős esetekre

Telefonszámainkat sürgős esetekre tartjuk fent, elsősorban az email-es vagy személyes kapcsolattartást részesítjük előnyben.

Küldj üzenetet!

    Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.


    E-mail címünk

    iPhone szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu