"Nem is vízálló az iPhone 7..." Igen és sajnáljuk. De tudunk segíteni.

Beázott, vízbe esett iPhone 7 javítása

Átfutási idő

1-4 nap*

Garancia

-

Azonnali segítség

Hívj minket! Küldj üzenetet! Látogass meg minket személyesen!

Az iPhone 7 belsejébe szivárgó nedvesség elkezdi oxidálni az alaplapi vezetékpályákat, zárlatot okozhat, tönkreteszi készülékünk áramköreit, csatlakozóit. Beázást követően egy ideig még működhet a készülék, de érdemes mielőbb felkeresni szervizünket egy alapos belső tisztítás céljából, mert később egyre kisebb eséllyel tudjuk megmenteni a vízkáros iPhone 7-esed!

Mit teszünk a beázott készülékekkel?

Elsőként óvatosan szétszedjük a beázott telefont, minden kis alkatrészt kiszerelünk, egyesével.
Következő lépésként tisztítókendővel töröljük le egyesével az alkatrészeket, amíg teljesen szárazak nem lesznek. Megvizsgáljuk őket, az oxidáció jeleit keresve. Ha szükséges, ultrahangos mosás alá vetjük az apró darabokat, majd levonjuk a konklúziót. Ha bármiféle furcsa viselkedést tapasztalunk a készüléktől, vagy azt látjuk, hogy van alkatrész, ami nem élte túl, értesítünk Téged. Ilyenkor az alkatrészek cseréjét ajánljuk fel elsőként.

Nézz be műhelyünk titkaiba!

Mindig előkerül a fényképezőgépünk, ha egy számunkra új készüléket javítunk. A készült fotókat meg is osztjuk, tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan még sokakat érdekel az iPhone-ok belső lelkivilága. Bármi érdekeset tapasztalunk, azt is feljegyezzük!

További iPhone-os cikkeket olvashatsz blogunkban

Hogyan kerülhető el az iPhone 7 beázás?

Ha követjük az Apple által leírt ajánlásokat, gondunk nem lehet. Ne vigyük a készüléket búvárkodni, se úszni magunkkal.

Mit tehetünk, ha már beázott a telefon, és egyértelműen nem működik jól?

Kapcsoljuk ki minél előbb!

Ha a víz már bekerült a telefonba, akkor nagy gondot okozhat, ha bekapcsolva tartjuk. Mindenképp tartsuk kikapcsolva, és töltőre semmiképp se kerüljön!

Vedd ki a SIM-kártyát!

Nem csak azért, mivel a SIM-kártyák nagyon könnyen esnek a különböző folyadékok áldozatává, hanem azért is, mert így könnyebben lehet téged elérni – ha van másik telefonod, amit épp nem használsz, tedd át abba a SIM-ed!
Az is segíthet a helyzeten, ha a SIM-tálcát kiveszed a telefonból.

Töröld le alaposan az iPhone-t, és hagyd száradni!

Az iPhone 7 alapvetően cseppálló, viszont ha feltűnik, hogy rosszul működik, akkor gyorsan kapcsold ki, és vegyél le róla bármiféle védőréteget (tok, fólia, stb.), hogy könnyebben száradhasson.

Ne nyomj le semmilyen gombot!

Ugyan ennek kicsi az esélye, de érdemes fejben tartani, hogyha lenyomod a gombokat, akkor azzal mélyebbre hatolhat a víz, így még több kárt okozva.

* A feltüntetett átfutási idő tájékoztató jellegű, az esetek többségében ennyi időre van szükség a javítás elvégzéséhez. Az átfutási időt befolyásolhatja szervizünk aktuális leterheltsége, a javítandó készülék állapota, további hibái, és más külső körülmények lassíthatják vagy gyorsíthatják munkafolyamatainkat.

További szolgáltatásaink

Az iPhone-on futó iOS szoftver rengeteg kényelmi funkcióval próbálja megkönnyíteni életünket, azonban ez a funkcióbőség az akkuidőnk rovására is mehet.

3D üvegfóliánk vagy karcálló műanyag védőfóliáink megvédik az iPhone sérülékeny kijelzőjét. A megvásárolt védőfóliát pormentesen felhelyezzük készülékedre.

Az általunk forgalmazott iPhone kiegészítőket mi is használjuk, így közvetlen tapasztalatainkra alapozva tudunk segíteni kiválasztani a Számodra legmegfelelőbb terméket.

Vállalatok és szervezetek iPhone-flottájának szerződéses karbantartását és szervizét is vállaljuk egyedi díjszabás alapján, rugalmas ügymenettel, akár futárszolgálattal.

Az iPhone-ok gördülékeny garanciaügyintézését is vállaljuk, így nem kell bajlódnod a hivatalos Apple szervizek sokszor nehézkes ügymenetével.

Ha szeretnéd jobban megismerni iPhone készüléked "lelkét", gyűjtsd össze kérdéseidet, hogy egy finom kávé mellett átbeszéljük Veled a kérdéses témaköröket.

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Szervizfutár

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Részletek

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Sürgős esetekre

Telefonszámainkat sürgős esetekre tartjuk fent, elsősorban az email-es vagy személyes kapcsolattartást részesítjük előnyben.

Küldj üzenetet!

    Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.


    E-mail címünk

    iPhone szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu