Eredeti alkatrészeink és hozzáértésünk garantálják elégedettséged.

Az iPhone 7 Home gombja érdekesen felépített, ugyanis egy olyan mechanikát tartalmaz, ami nem mozog, illetve a vibrációja is csak szimulált. Sajnos így is megeshet, hogy meghibásodik, viszont aggodalomra semmi ok, ha iPhone-od Home gombja vagy Touch ID-ja nem működik, keress fel minket!

iPhone 7 Home gomb és Touch ID javítása

Átfutási idő

1-2 nap*

Garancia

12 hónap

Azonnali segítség

Hívj minket! Küldj üzenetet! Látogass meg minket személyesen!

Mindannyian tudjuk, milyen érzés. Először csak erősebben kell nyomkodni, utána már elő kell varázsolni a szoftveres gombot. Hozd be inkább hozzánk, és mi szívesen kivizsgáljuk a hibát. Az elektronika és a gomb cseréje is szóba jöhet.

Ha az ujjlenyomatod nem ismeri fel a készülék, gyere el hozzánk, kivizsgáljuk, és megoldást kínálunk rá.

Természetesen szoftveres hibákat keresünk először, így a szétszedés elkerülhető.

Mitől romolhat el az iPhone 7 Home gomb?

Ha leejtetted iPhone 7 vagy 7 Plus készüléked, a kijelzőrepedés mellett megeshet, hogy betörik a Touch ID szenzorként működő Home gomb is, esetleg a gomb alatti szalagkábel sérül. Ezt egyszerűen diagnosztizálhatod, és valószínűleg észre is fogod venni, mivel a Home gomb az, amit a legtöbbször használunk iPhone-unkon. Ha csak akkor működik, hogyha erősebben nyomod, vagy az iPhone-od nem érzékeli az ujjlenyomatod rendesen, akkor mindenképp cserére lesz szükség.

Az iPhone 7 Home gomb-jának felépítéséről bővebben írtunk ebben a cikkünkben.

Nézz be műhelyünk titkaiba!

Mindig előkerül a fényképezőgépünk, ha egy számunkra új készüléket javítunk. A készült fotókat meg is osztjuk, tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan még sokakat érdekel az iPhone-ok belső lelkivilága. Bármi érdekeset tapasztalunk, azt is feljegyezzük!

További iPhone-os cikkeket olvashatsz blogunkban

Hogyan történik az iPhone 7 Home gomb javítása?

Az iPhone 7 Home gomb javításának egyszerű lépései vannak, viszont a vízálló réteg megpuhítása sok időbe telik, így minden esetben ezzel kezdünk. Általában a Home gombbal együtt a kijelző is sérül, így szükséges mindkét rész levétele. Ezután ellenőrizzük a szalagkábeleket, a Haptic Engine-t (ez az a komponens, ami a készülék rezgéséért felelős) és elvégezzük a szükséges javításokat. A Touch ID javítása nehézkes, ehhez kérlek keresd fel kollégáinkat, ugyanis ennek javítása körülményesebb és nem minden esetben megoldható.

* A feltüntetett átfutási idő tájékoztató jellegű, az esetek többségében ennyi időre van szükség a javítás elvégzéséhez. Az átfutási időt befolyásolhatja szervizünk aktuális leterheltsége, a javítandó készülék állapota, további hibái, és más külső körülmények lassíthatják vagy gyorsíthatják munkafolyamatainkat.

További szolgáltatásaink

Az iPhone-on futó iOS szoftver rengeteg kényelmi funkcióval próbálja megkönnyíteni életünket, azonban ez a funkcióbőség az akkuidőnk rovására is mehet.

3D üvegfóliánk vagy karcálló műanyag védőfóliáink megvédik az iPhone sérülékeny kijelzőjét. A megvásárolt védőfóliát pormentesen felhelyezzük készülékedre.

Az általunk forgalmazott iPhone kiegészítőket mi is használjuk, így közvetlen tapasztalatainkra alapozva tudunk segíteni kiválasztani a Számodra legmegfelelőbb terméket.

Vállalatok és szervezetek iPhone-flottájának szerződéses karbantartását és szervizét is vállaljuk egyedi díjszabás alapján, rugalmas ügymenettel, akár futárszolgálattal.

Az iPhone-ok gördülékeny garanciaügyintézését is vállaljuk, így nem kell bajlódnod a hivatalos Apple szervizek sokszor nehézkes ügymenetével.

Ha szeretnéd jobban megismerni iPhone készüléked "lelkét", gyűjtsd össze kérdéseidet, hogy egy finom kávé mellett átbeszéljük Veled a kérdéses témaköröket.

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Szervizfutár

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Részletek

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Sürgős esetekre

Telefonszámainkat sürgős esetekre tartjuk fent, elsősorban az email-es vagy személyes kapcsolattartást részesítjük előnyben.

Küldj üzenetet!

    Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.


    E-mail címünk

    iPhone szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu