Ha foltos, repedt vagy pixelhibás a kamerád.

Az iPhone 7 kamera lencséjét egy zafírüveg réteg védi a külső behatásoktól, porszemektől, karcolástól. Előfordulhatnak azonban esetek, amikor a kamera meghibásodása elkerülhetetlen. Ha azt tapasztalod iPhone 7 vagy 7 Plus készülékeddel, hogy fotóid, videóid homályosak, netán pixelhibát látsz a képeiden, hozd el hozzánk készüléked! Legyen szó a kameralencse cseréjéről, vagy tisztításáról, szívesen állunk rendelkezésedre.

iPhone 7 kameracsere és lencsetisztítás

Átfutási idő

3-4 óra*

Garancia

12 hónap

Azonnali segítség

Hívj minket! Küldj üzenetet! Látogass meg minket személyesen!

Az iPhone 7 kamera meghibásodásai

– Homályos a kép.
– Pixelhiba a fotókon, videókon.
– A fotóid rajtad kívülálló okok miatt gyengébb minőségűek.
– Nem fókuszál az iPhone 7 vagy iPhone 7 Plus kamerája.
– Elejtést követően betört, megrepedt a kameralencse.

A modult természetesen nyommentesen, eredeti alkatrésszel cseréljük, így a garancia miatt sem kell aggódnod. Továbbá, ha az iPhone 7 (vagy 7 Plus) kamera üvegburkolata is megsérült – elrepedt, eltört – a sérült burkolat cseréjét is nyommentesen meg tudjuk oldani.

Hogyan történik az iPhone 7 kamera cseréje?

Ha úgy véled cseréltetned kell az iPhone 7 kameráját és a készülékedet behozod hozzánk, először mindenképpen leteszteljük a telefont. Szoftveres hibák után kutatunk, hátha elkerülhető a kameracsere. Ha a szoftveres lehetőségek nem oldják meg a problémát, akkor a készülékbe kell nyúlnunk: óvatosan szétszedjük a telefont. Először a kijelző körüli vízzáró réteget lazítjuk meg, majd könyvszerűen kinyitjuk a telefont. Lecsatlakoztatjuk az akkumulátort, eltávolítjuk a rögzítő csavarokat, majd a régi kameraegységet egy újra cseréljük. Fontos megemlíteni, hogy csak gyári alkatrészekkel dolgozunk, és mikor újra összeszereljük a telefont, a vízzáró réteget is visszarakjuk, hogy biztosíthassuk a készülék eredeti cseppállóságát. Az iPhone javítása után készüléked ismét a régi lesz. Újra éles fotókat készíthetsz majd és nem zavarnak bele a képbe kéretlen pixelhibák, makacs foltok, porszemek. (Az iPhone 7 kamera tulajdonságai itt érhetők el, a „Kamera” szekcióban.)

Nézz be műhelyünk titkaiba!

Mindig előkerül a fényképezőgépünk, ha egy számunkra új készüléket javítunk. A készült fotókat meg is osztjuk, tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan még sokakat érdekel az iPhone-ok belső lelkivilága. Bármi érdekeset tapasztalunk, azt is feljegyezzük!

További iPhone-os cikkeket olvashatsz blogunkban

A kameralencse tisztításában is tudtok segíteni?

Természetesen. Ebben az esetben valószínűleg nem lesz szükség a kameralencse cseréjére, csak egy alapos belső kameratisztításra. Így a szervizelés ára is kedvezőbb, hiszen nincsen szükség új, gyári alkatrész beépítésére. Az iPhone 7 kamera tisztítása során a fentebb leírtakhoz hasonlóan szintén szétszedjük a készüléked, és a kameraegység kivétele után óvatosan, – ám alaposan – letisztítjuk azt. Likvidáljuk a porszemeket és gondoskodunk arról is, hogy ne kerülhessen rá „utánpótlás” a zavaró tényezőkből.
 

Kapcsolódó iPhone 7 javítások

Ha már a kameralencse repedéséről, töréséről beszélünk, a leggyakrabban nemcsak ez a probléma áll fennt, nemcsak ez a modul sérült. A hibajelenség általában egy leejtés, vagy más nagyobb külső behatás „kísérőtünete” és a kameracsere mellett gyakori szervizelési igény még az iPhone 7 / iPhone 7 Plus kijelző cseréje is. Ennek részleteiről a linkre kattintva lehet tájékozódni.

* A feltüntetett átfutási idő tájékoztató jellegű, az esetek többségében ennyi időre van szükség a javítás elvégzéséhez. Az átfutási időt befolyásolhatja szervizünk aktuális leterheltsége, a javítandó készülék állapota, további hibái, és más külső körülmények lassíthatják vagy gyorsíthatják munkafolyamatainkat.

További szolgáltatásaink

Az iPhone-on futó iOS szoftver rengeteg kényelmi funkcióval próbálja megkönnyíteni életünket, azonban ez a funkcióbőség az akkuidőnk rovására is mehet.

3D üvegfóliánk vagy karcálló műanyag védőfóliáink megvédik az iPhone sérülékeny kijelzőjét. A megvásárolt védőfóliát pormentesen felhelyezzük készülékedre.

Az általunk forgalmazott iPhone kiegészítőket mi is használjuk, így közvetlen tapasztalatainkra alapozva tudunk segíteni kiválasztani a Számodra legmegfelelőbb terméket.

Vállalatok és szervezetek iPhone-flottájának szerződéses karbantartását és szervizét is vállaljuk egyedi díjszabás alapján, rugalmas ügymenettel, akár futárszolgálattal.

Az iPhone-ok gördülékeny garanciaügyintézését is vállaljuk, így nem kell bajlódnod a hivatalos Apple szervizek sokszor nehézkes ügymenetével.

Ha szeretnéd jobban megismerni iPhone készüléked "lelkét", gyűjtsd össze kérdéseidet, hogy egy finom kávé mellett átbeszéljük Veled a kérdéses témaköröket.

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Szervizfutár

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Részletek

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Sürgős esetekre

Telefonszámainkat sürgős esetekre tartjuk fent, elsősorban az email-es vagy személyes kapcsolattartást részesítjük előnyben.

Küldj üzenetet!

    Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.


    E-mail címünk

    iPhone szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu