Figyelem: Ez az oldal szerkesztés alatt áll, és emiatt előfordulhat, hogy bizonyos leírások hiányosak, pontatlanok. Kérjük, hogy aktuális információkért keress minket elérhetőségeink bármelyikén!

Eredeti gyári kijelzőmodul + precizitás = APPSolute új kijelzőérzet

Az iPhone 7 kijelzőmodulja három egységből áll (üveg, az érintőképernyő és az LCD) és egy törés esetén az egész modul csak egyben cserélhető. Kizárólag gyári, eredeti cserealkatrészekkel dolgozunk. Ha előre egyeztetünk időpontot (telefonon vagy emailben), a javítást ennél rövidebb időn belül is meg tudjuk oldani, előkészített alkatrésszel, jelképes felár ellenében. Hogy miért is fontos a gyári kijelző használata, azt lentebb részletezzük! Beavatkozásunk nyommentes, így ha egyéb sérüléssel nem rendelkezik a készüléked, még a gyári garanciája is megmarad.

iPhone 7 kijelzőcsere

Átfutási idő

1-2 óra*

Garancia

12 hónap

Azonnali segítség

Hívj minket! Küldj üzenetet! Látogass meg minket személyesen!

Nemcsak egy leejtés miatt hibásodhat meg

A következő esetekben is indokolt lehet az iPhone 7 kijelző cseréje:

– Betörött a kijelződ, ráadásul nem akárhogy: az LCD-t fedő üvegréteg pókháló mintázatot ad. Ha a kijelző valami csoda folytán még működőképes is lenne, sokat nem látsz a képernyőn megjelenő információból. Elengedhetetlen az iPhone javítása.

– Olyan is lehet, hogy nem érzékeli a telefon a mozdulataidat. Tapogatod, húzod ide-oda az ujjadat a kijelzőn, de hiába, a képernyő halott. Vagy csak néha reagál. Ebben az esetben is a kijelzőcsere lesz a megoldás. Ha netán a kijelzőcsere után is előfordulna a probléma, akkor egy komolyabb Touch IC javítással kell szembenézni.

– Ha a kijelződ nem sérült meg, csak a felszíni védelem (vagyis az üvegréteg), akkor is a komplett kijelzőcserét javasoljuk. Ha csak az üveget cserélnénk, pár hónap múlva jó eséllyel a kijelző érintésérzékelésével is problémák adódnának.

– Ha teljesen elsötétedik a kijelződ, de a készülék kicseng, akkor is valószínűleg az iPhone 7 kijelzője a ludas. A kijelzőcsere előtt mindenképpen ajánlott egy hard reset-et elvégezni, olykor ez is segíthet.

– Ha iPhone-od kijelzője csíkos mintázatot öltött magára, akkor ennek hátterében olykor a szalagkábel elmozdulása áll. Ha a kábel újracsatlakoztatása, megigazítása nem oldja meg a problémát, ismét egy komplett iPhone 7 kijelzőcsere lesz a megoldás.

– Ha egy sötét vagy fekete folt jelent meg a képernyődön, az valószínűleg egy ütődés miatt keletkezett (mely az LCD-t vagy AMOLED-et érte). Ismét nincs más út: essünk túl az iPhone 7 kijelzőcserén!

Törés, karcolás

A leggyakoribb esetben a telefon törése indokolja a cserét. Mégis, sokan – akik évekig kijelzővédő fólia nélkül használták telefonjukat – a már zavaróan karcos kijelzőt látva döntenek úgy, hogy egy tiszta, új, gyári kijelzőt szeretnének látni nap mint nap. Te előzd meg a bajt, használj kijelzővédő fóliát!

Nincs időd elhozni?

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Futárszolgálatunk

Miért olyan fontos, hogy gyári alkatrésszel dolgozunk?

Azért fontos a gyári kijelző használata, mert az utángyártott iPhone 7 alkatrészek sokkal gyengébb minőségűek (a kijelző részegységei könnyen elválhatnak egymástól, méretpontatlansága miatt nem illeszkedik a házba, nem lesznek ugyanolyanok a megjelenített színek). Beavatkozásunk nyommentes, így ha egyéb sérüléssel nem rendelkezik a készüléked, még a gyári garanciája is megmarad!

A munka folyamata

Az iPhone 7 kijelzőcsere a készülék szétszedésével kezdődik: A Lightning-csatlakozó melletti csavarok eltávolítása után a sérült kijelzőt óvatosan, odafigyeléssel leemeljük félig a készülék vázáról, miközben a kijelző alatti szalagkábelek épségére vigyázunk. A cseppállóságot biztosító gumitömítés ilyenkor minden esetben felszakadozik, ezt minden egyes felnyitáskor – így az új kijelző beépítésekor is – ki kell cserélni egy új, sértetlen tömítésre.

Az akkumulátor csatlakozóját lecsatlakoztatva folytatjuk a folyamatot, hiszen csak teljesen áramtalanított készüléken szabad kijelzőcserét végezni, ellenkező esetben a kijelző lecsatlakoztatásakor tönkremehet az alaplap és nem fog háttérfényt adni soha többé. Ezután a kijelző csatlakozóit is felpattintjuk az alaplapról. A kijelzőmodul részét képezi több szenzor szenzor és az előlapi kameramodul is, amelyek csatlakozóit szintén le kell csatlakoztatni.

Ezek után a sérült alkatrészt eltávolítjuk, megtisztítjuk a készülék belsejét, illetve a külső nyílásokat a lerakódott portól, kicseréljük a cseppállóságot biztosító ragasztó-tömítést. Az új eredeti cserepanelbe átépítjük a szenzorokat, előlapi kamerát és egyéb apró, de nélkülözhetetlen alkatrészeket, majd csatlakoztatjuk azt az alaplaphoz, precízen visszafordítjuk a kijelzőt a helyére és lezárjuk a készüléket. A készülékben nem hagyjuk nyomát a beavatkozásunknak, így ha nincs egyéb sérülés a készülékházon, az továbbra is garanciális marad az eredeti alkatrésznek és nyommentes beépítésnek köszönhetően.

Ha az iPhone 7 hátlapja is sérült, meghajlott, akkor a kijelzőcsere előtt elvégezzük a szükséges „karosszéria-munkákat“ is, hiszen egy hajlott készülékben feszülne, és emiatt hamar tönkremenne az új kijelző.

Nézz be műhelyünk titkaiba!

Mindig előkerül a fényképezőgépünk, ha egy számunkra új készüléket javítunk. A készült fotókat meg is osztjuk, tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan még sokakat érdekel az iPhone-ok belső lelkivilága. Bármi érdekeset tapasztalunk, azt is feljegyezzük!

További iPhone-os cikkeket olvashatsz blogunkban

Garancia

6 hónap garanciát vállalunk minden iPhone 7 kijelzőcserére. Garantáljuk, hogy az új beépített iPhone 7 kijelző minden esetben eredeti, gyári alkatrész – az utángyártott kijelző ugyan olcsóbb lenne, de hosszútávon sem nekünk, sem Ügyfeleinknek nem érné meg a használata. (Az utángyártott kijelzők használata során több hiba fordul elő viszonylag hamar és az alkatrészek illesztései sem pontosak.) Mi az iPhone szervizünkben is kizárólag gyári alkatrészekkel dolgounk, és ez nemcsak a kijelzőcserére igaz, hanem az összes többi javításunkra is.

Az iPhone 7 kijelző tulajdonságai

Az iPhone 7 kijelzője lenyűgöző színskálával rendelkezik, amit alig lehet a tökéletes színhűségtől megkülönböztetni. Az iPhone 7 kijelzője IPS rendszerű, aminek köszönhetően a színek bárhonnan nézve gyönyörűek maradnak, és a képminőség úgy is tökéletes lesz, ha nem pont szemben vagyunk a képernyővel. Az iPhone 7 kijelzőjének 705 nites fényereje mindenképp említésre méltó, és mivel a kijelző nagyon alacsony mértékben veri vissza a fényt, így napsütésben is kiválóan használható.

Az iPhone 7 kijelzője a színpontosság, a fényerő, és a kontrasztarány terén is rekordokat döntött a „kortárs“ készülékek körében.

* A feltüntetett átfutási idő tájékoztató jellegű, az esetek többségében ennyi időre van szükség a javítás elvégzéséhez. Az átfutási időt befolyásolhatja szervizünk aktuális leterheltsége, a javítandó készülék állapota, további hibái, és más külső körülmények lassíthatják vagy gyorsíthatják munkafolyamatainkat.

További szolgáltatásaink

Az iPhone-on futó iOS szoftver rengeteg kényelmi funkcióval próbálja megkönnyíteni életünket, azonban ez a funkcióbőség az akkuidőnk rovására is mehet.

3D üvegfóliánk vagy karcálló műanyag védőfóliáink megvédik az iPhone sérülékeny kijelzőjét. A megvásárolt védőfóliát pormentesen felhelyezzük készülékedre.

Az általunk forgalmazott iPhone kiegészítőket mi is használjuk, így közvetlen tapasztalatainkra alapozva tudunk segíteni kiválasztani a Számodra legmegfelelőbb terméket.

Vállalatok és szervezetek iPhone-flottájának szerződéses karbantartását és szervizét is vállaljuk egyedi díjszabás alapján, rugalmas ügymenettel, akár futárszolgálattal.

Az iPhone-ok gördülékeny garanciaügyintézését is vállaljuk, így nem kell bajlódnod a hivatalos Apple szervizek sokszor nehézkes ügymenetével.

Ha szeretnéd jobban megismerni iPhone készüléked "lelkét", gyűjtsd össze kérdéseidet, hogy egy finom kávé mellett átbeszéljük Veled a kérdéses témaköröket.

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Hívj minket!

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Küldj üzenetet!

Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre munkanapokon 4-8 órán belül igyekszünk válaszolni.


E-mail címünk

iPhone szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu