Eredeti gyári kijelzőmodul + precizitás = APPSolute új kijelzőérzet

Az iPhone 7 kijelzőmodulja három egységből áll (üveg, az érintőképernyő és az LCD) és egy törés esetén az egész modul csak egyben cserélhető. Gyári cserealkatrészekkel dolgozunk és beavatkozásunk nyommentes. Így, ha egyéb sérüléssel nem rendelkezik a készüléked, még a gyári garanciája is megmarad. Előre egyeztetett időpont esetén, a javítást rövidebb időn belül is meg tudjuk oldani, jelképes felár ellenében.

iPhone 7 kijelzőcsere

Átfutási idő

1-2 óra*

Garancia

6 hónap

Azonnali segítség

Hívj minket! Küldj üzenetet! Látogass meg minket személyesen!

Mikor indokolt az iPhone 7 kijelző cseréje?

A javítás leggyakoribb oka a készülék leejtése, ütődése és ennek következtében a kijelző törése, berepedése. De nemcsak ilyen esetekben lehet indokolt az iPhone 7 kijelző cseréje. Nézzük a legfőbb okokat!

Betörött, pókhálómintás kijelző

Betörött a kijelző, de nem akárhogy: az LCD-t fedő üvegréteg pókháló mintázatot ad. Ha a kijelző valami csoda folytán még működőképes is lenne, sokat nem látsz a képernyőn megjelenő információból. Elengedhetetlen az iPhone javítása.

Nem érzékel a telefon képernyője

Olyan is lehet, hogy nem érzékeli a telefon a mozdulataidat. Tapogatod, húzod ide-oda az ujjadat a kijelzőn, de hiába, a képernyő halott. Vagy csak néha reagál. Ebben az esetben is a kijelzőcsere lesz a megoldás. Ha netán a kijelzőcsere után is előfordulna a probléma, akkor egy komolyabb Touch IC javítással kell szembenézni.

Megsérült üvegréteg

Ha a kijelződ nem sérült meg, csak a felszíni védelem (vagyis az üvegréteg), akkor is a komplett kijelzőcserét javasoljuk. Ha csak az üveget cserélnénk, pár hónap múlva jó eséllyel a kijelző érintésérzékelésével is problémák adódnának.

Teljes sötétség

Ha teljesen elsötétedik a kijelződ, de a készülék kicseng, akkor is valószínűleg az iPhone 7 kijelzője a ludas. A kijelző cseréje előtt mindenképpen ajánlott egy hard reset-et elvégezni, olykor ez is segíthet.

Csíkos mintázat

Ha iPhone-od kijelzője csíkos mintázatot öltött magára, akkor ennek hátterében olykor a szalagkábel elmozdulása áll. Ha a kábel újracsatlakoztatása, megigazítása nem oldja meg a problémát, ismét egy komplett iPhone 7 kijelzőcsere lesz a megoldás.

Foltoska

Ha egy sötét vagy fekete folt jelent meg a képernyődön, az valószínűleg egy ütődés miatt keletkezett (ami az LCD-t vagy AMOLED-et érte). Ismét nincs más választás: essünk túl az iPhone 7 kijelzőcserén!

Megsokasodtak a karcolások

Ügyfeleink leggyakrabban egy törés, repedés miatt hozzák be készüléküket kijelzőcserére. De vannak olyanok is, akik a már zavaróan karcos kijelzőt látva döntenek úgy, hogy „egy tiszta lappal indulnának”, és egy tükörsima felületű, új kijelzőt szeretnének. Természetesen így is orvosolható a karcolódás, de szerintünk egyszerűbb megelőzni a bajt egy kijelzővédő fólia használatával!

Nincs időd elhozni?

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Futárszolgálatunk

A javítás folyamata

Szétszedés

Az iPhone 7 kijelző cseréje a készülék szétszedésével kezdődik: A Lightning-csatlakozó melletti csavarok eltávolítása után a sérült kijelzőt óvatosan, odafigyeléssel leemeljük félig a készülék vázáról, miközben a kijelző alatti szalagkábelek épségére vigyázunk. A cseppállóságot biztosító gumitömítés ilyenkor minden esetben felszakadozik, ezt minden egyes felnyitáskor – így az új kijelző beépítésekor is – ki kell cserélni egy új, sértetlen tömítésre.

Az akkumulátor csatlakozóját lecsatlakoztatva folytatjuk a folyamatot, hiszen csak teljesen áramtalanított készüléken szabad kijelzőcserét végezni, ellenkező esetben a kijelző lecsatlakoztatásakor tönkremehet az alaplap és nem fog háttérfényt adni soha többé. Ezután a kijelző csatlakozóit is felpattintjuk az alaplapról. A kijelzőmodul részét képezi több szenzor szenzor és az előlapi kameramodul is, amelyek csatlakozóit szintén le kell csatlakoztatni.

A kijelző cseréje, tisztítás és összeszerelés

Ezek után a sérült alkatrészt eltávolítjuk, megtisztítjuk a készülék belsejét, illetve a külső nyílásokat a lerakódott portól, kicseréljük a cseppállóságot biztosító ragasztó-tömítést. Az új eredeti cserepanelbe átépítjük a szenzorokat, előlapi kamerát és egyéb apró, de nélkülözhetetlen alkatrészeket, majd csatlakoztatjuk azt az alaplaphoz, precízen visszafordítjuk a kijelzőt a helyére és lezárjuk a készüléket. A készülékben nem hagyjuk nyomát a beavatkozásunknak, így ha nincs egyéb sérülés a készülékházon, az továbbra is garanciális marad az eredeti alkatrésznek és nyommentes beépítésnek köszönhetően.

A hátlap javítása

Ha az iPhone 7 hátlapja is sérült, meghajlott, akkor a kijelzőcsere előtt elvégezzük a szükséges „karosszéria-munkákat“ is, hiszen egy hajlott készülékben feszülne, és emiatt hamar tönkremenne az új kijelző.

Gyári alkatrészek

Azért fontos a gyári kijelző használata, mert az utángyártott iPhone 7 alkatrészek sokkal gyengébb minőségűek (a kijelző részegységei könnyen elválhatnak egymástól, méretpontatlansága miatt nem illeszkedik a házba, nem lesznek ugyanolyanok a megjelenített színek). Beavatkozásunk nyommentes, így ha egyéb sérüléssel nem rendelkezik a készüléked, még a gyári garanciája is megmarad!

Garancia

6 hónap garanciát vállalunk minden iPhone 7 kijelzőcserére. Az új beépített iPhone 7 kijelző eredeti, gyári alkatrész – az utángyártott kijelző ugyan olcsóbb lenne, de hosszútávon sem nekünk, sem Ügyfeleinknek nem érné meg a használata.

Nézz be műhelyünk titkaiba!

Mindig előkerül a fényképezőgépünk, ha egy számunkra új készüléket javítunk. A készült fotókat meg is osztjuk, tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan még sokakat érdekel az iPhone-ok belső lelkivilága. Bármi érdekeset tapasztalunk, azt is feljegyezzük!

További iPhone-os cikkeket olvashatsz blogunkban

Az iPhone 7 kijelző tulajdonságai

Az iPhone 7 kijelzője lenyűgöző színskálával rendelkezik, amit alig lehet a tökéletes színhűségtől megkülönböztetni. Az iPhone 7 kijelzője IPS rendszerű, aminek köszönhetően a színek bárhonnan nézve gyönyörűek maradnak, és a képminőség úgy is tökéletes lesz, ha nem pont szemben vagyunk a képernyővel. Az iPhone 7 kijelzőjének 705 nites fényereje mindenképp említésre méltó, és mivel a kijelző nagyon alacsony mértékben veri vissza a fényt, így napsütésben is kiválóan használható.

Az iPhone 7 kijelzője a színpontosság, a fényerő, és a kontrasztarány terén is rekordokat döntött a „kortárs“ készülékek körében.

* A feltüntetett átfutási idő tájékoztató jellegű, az esetek többségében ennyi időre van szükség a javítás elvégzéséhez. Az átfutási időt befolyásolhatja szervizünk aktuális leterheltsége, a javítandó készülék állapota, további hibái, és más külső körülmények lassíthatják vagy gyorsíthatják munkafolyamatainkat.

További szolgáltatásaink

Az iPhone-on futó iOS szoftver rengeteg kényelmi funkcióval próbálja megkönnyíteni életünket, azonban ez a funkcióbőség az akkuidőnk rovására is mehet.

3D üvegfóliánk vagy karcálló műanyag védőfóliáink megvédik az iPhone sérülékeny kijelzőjét. A megvásárolt védőfóliát pormentesen felhelyezzük készülékedre.

Az általunk forgalmazott iPhone kiegészítőket mi is használjuk, így közvetlen tapasztalatainkra alapozva tudunk segíteni kiválasztani a Számodra legmegfelelőbb terméket.

Vállalatok és szervezetek iPhone-flottájának szerződéses karbantartását és szervizét is vállaljuk egyedi díjszabás alapján, rugalmas ügymenettel, akár futárszolgálattal.

Az iPhone-ok gördülékeny garanciaügyintézését is vállaljuk, így nem kell bajlódnod a hivatalos Apple szervizek sokszor nehézkes ügymenetével.

Ha szeretnéd jobban megismerni iPhone készüléked "lelkét", gyűjtsd össze kérdéseidet, hogy egy finom kávé mellett átbeszéljük Veled a kérdéses témaköröket.

Fontos információ

Annyira megnövekedett a telefonforgalmunk az utóbbi időben, hogy azt vettük észre, hogy a munkánk rovására kezd menni a sok telefonhívás kezelése. Ezért azt a döntést hoztuk, hogy – a sürgős esetektől eltekintve – elsősorban az email-es és személyes kommunikációt részesítjük előnyben.

Kérünk, hogy telefonhívás helyett írj üzenetet, vagy személyesen keress fel minket.

Ha sürgős ügyben keresnél minket, kattints ide.


iPad szervizünk telefonszáma

+36 20 536 9716


Szaküzletünk telefonszáma

+36 20 3 666 999

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Szervizfutár

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Oda-vissza mindössze 2 990 Ft-tól.

Részletek

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Sürgős esetekre

Telefonszámainkat sürgős esetekre tartjuk fent, elsősorban az email-es vagy személyes kapcsolattartást részesítjük előnyben.

Küldj üzenetet!

    Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.


    E-mail címünk

    iPhone szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu