Térerőproblémák? APPSolute megoldható. Vétel!

iPhone 7 térerőproblémák szervizelése

Átfutási idő

1-2 nap*

Garancia

12 hónap

Azonnali segítség

Hívj minket! Küldj üzenetet! Látogass meg minket személyesen!

Az iPhone 7 megszakadó hívásait kontakthibás antennacsatlakozás és alaplapi eredetű hiba is okozhatja. A hiba felderítése több napot is igénybe vehet, melynek során megfigyeljük készüléked térerőingadozását és teszthívásokkal teszteljük is azt.

Érdemes lehet kipróbálni a készüléket egy másik SIM-kártyával is, mert hibás kártya is okozhat hívásmegszakadást.

Nincs időd elhozni?

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Futárszolgálatunk

Mi követi a telefon leadását?

Mindenek előtt szoftveres tesztelés alá vetjük a telefont, mivel gyakran nem is kell felnyitni ahhoz, hogy megtaláljuk a hiba forrását. Minden esetben kipróbáljuk a telefont más SIM-kártyákkal, különböző környezetekben, hogy felmérjük és megállapítsuk, hogy tényleg az antennával van-e a baj. A következő lépés bizonyos szoftveres megoldások kipróbálása, köztük a szoftverfrissítés, és modem firmware-ének frissítése. Ha a hiba ezután is fennáll, nekiállhatunk az alkatrészcserének.

Hogyan történik az iPhone 7 antennacsere?

Minden a kijelző levételével kezdődik. Mivel az iPhone 7 cseppálló – erről többet itt olvashatsz – ezért a vízzáró réteg meglazítása elengedhetetlen. Biztonsági okokból a következő lépés mindig az akkumulátor lecsatlakoztatása az alaplapról, majd pedig hozzáférhetünk az alaplaphoz. Lecsatlakoztatjuk az antennákat, köztük azt is, ami az egyik hangszóróhoz van ragasztva. Az alkatrészeket kicseréljük, majd precízen visszarakunk mindent a helyére. A folyamat végén természetesen a helyére kerül a vízzáró réteg is, így iPhone 7-ed cseppállósága megmarad.

Ezek után újra tesztek alá vetjük a telefont, és ha azt tapasztaljuk, hogy minden teljesen rendben van, értesítünk Téged.

Nézz be műhelyünk titkaiba!

Mindig előkerül a fényképezőgépünk, ha egy számunkra új készüléket javítunk. A készült fotókat meg is osztjuk, tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan még sokakat érdekel az iPhone-ok belső lelkivilága. Bármi érdekeset tapasztalunk, azt is feljegyezzük!

További iPhone-os cikkeket olvashatsz blogunkban

Nincs szolgáltatás?

Az iPhone 7 térerőproblémáit okozhatja gyári hiba is, amit egy alaplapi alkatrész gyengesége okoz. Ezekkel ritkán találkozunk, ugyanis a gyári hibás modelleket az ázsiai és az amerikai régiókban árusították. Ha nagyon gyakran írja ki az iPhone-od a bal felső sarokban, hogy nincs szolgáltatás, vagy csak gyakran lecsatlakozik a mobilhálózatról, a készülék hátlapját érdemes megnézni.

A modell pontos megállapítása

A modell pontos megállapítása

A hibára az Apple csereprogramot hirdetett, de csak az A1660, A1780 és A1779 típusszámmal ellátott modellekre. Az európai piacra szánt modell száma A1778, és mi is ilyenekkel találkozunk a leggyakrabban. Ha a te iPhone 7-ed viszont a felső három modellből az egyik, és gyakran találkozol a fent említett hibával, keresd fel az APPSolute-ot, és segítünk!

* A feltüntetett átfutási idő tájékoztató jellegű, az esetek többségében ennyi időre van szükség a javítás elvégzéséhez. Az átfutási időt befolyásolhatja szervizünk aktuális leterheltsége, a javítandó készülék állapota, további hibái, és más külső körülmények lassíthatják vagy gyorsíthatják munkafolyamatainkat.

További szolgáltatásaink

Az iPhone-on futó iOS szoftver rengeteg kényelmi funkcióval próbálja megkönnyíteni életünket, azonban ez a funkcióbőség az akkuidőnk rovására is mehet.

3D üvegfóliánk vagy karcálló műanyag védőfóliáink megvédik az iPhone sérülékeny kijelzőjét. A megvásárolt védőfóliát pormentesen felhelyezzük készülékedre.

Az általunk forgalmazott iPhone kiegészítőket mi is használjuk, így közvetlen tapasztalatainkra alapozva tudunk segíteni kiválasztani a Számodra legmegfelelőbb terméket.

Vállalatok és szervezetek iPhone-flottájának szerződéses karbantartását és szervizét is vállaljuk egyedi díjszabás alapján, rugalmas ügymenettel, akár futárszolgálattal.

Az iPhone-ok gördülékeny garanciaügyintézését is vállaljuk, így nem kell bajlódnod a hivatalos Apple szervizek sokszor nehézkes ügymenetével.

Ha szeretnéd jobban megismerni iPhone készüléked "lelkét", gyűjtsd össze kérdéseidet, hogy egy finom kávé mellett átbeszéljük Veled a kérdéses témaköröket.

Fontos információ

Annyira megnövekedett a telefonforgalmunk az utóbbi időben, hogy azt vettük észre, hogy a munkánk rovására kezd menni a sok telefonhívás kezelése. Ezért azt a döntést hoztuk, hogy – a sürgős esetektől eltekintve – elsősorban az email-es és személyes kommunikációt részesítjük előnyben.

Kérünk, hogy telefonhívás helyett írj üzenetet, vagy személyesen keress fel minket.

Ha sürgős ügyben keresnél minket, kattints ide.


iPad szervizünk telefonszáma

+36 20 536 9716


Szaküzletünk telefonszáma

+36 20 3 666 999

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Szervizfutár

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Oda-vissza mindössze 2 990 Ft-tól.

Részletek

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Sürgős esetekre

Telefonszámainkat sürgős esetekre tartjuk fent, elsősorban az email-es vagy személyes kapcsolattartást részesítjük előnyben.

Küldj üzenetet!

    Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.


    E-mail címünk

    iPhone szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu