webshop menü

Eredeti alkatrészekkel és gondos odafigyeléssel javítjuk meg készülékedet.

iPhone 8 akkumulátorcsere

Átfutási idő

1-2 óra*

Garancia

6 hónap

Azonnali segítség

Hívj minket! Küldj üzenetet! Látogass meg minket személyesen!

Egy átlagos iPhone 8 akkunak kb. 7-800 töltési ciklus után csökken le annyira a kapacitása, hogy érdemes azt kicserélni. iPhone 8-hoz mindig tartunk raktáron akkumulátort, így a csereérett akkut nagyon rövid határidővel ki tudjuk cserélni eredeti akkumulátorra. Csere előtt le is teszteljük az akkut, hogy kizárhassuk a szoftveres hibaokokat.

iPhone 8 akkumulátor hibák

Mire gondolunk amikor az iPhone 8 akku meghibásodásairól beszélünk? Íme a legjellemzőbb tünetek, amikkel megkerestek minket:

Gyorsan merül a telefonom…

Általában pár év után természetes jelenség. A készülék “elhasználta” a számára tervezett 600-800 ciklust, az akkucsere meg fogja oldani a zavaró problémát.

Váratlanul kikapcsol a telefonom, még 10-25%-os töltöttségről is!

Egyértelmű ki a ludas. Indulhat az Akkumulátorcsere iPhone 8 „program”.

Durván lelassult az iPhone 8-am!

 – nem biztos, hogy feltétlenül akkut kell cserélni, lehet, hogy egy szoftverezéssel megoldjuk a problémát.

Egész éjjel töltöm, mégsem töltődik fel teljesen.

Gyaníthatóan megint csak az akkumulátorcsere lesz a megoldás.

Egész éjjel töltöm, de el sem indul…

Nem biztos, hogy hibás az akkumulátor, lehetséges, hogy a töltővel van a baj. Mielőtt behoznád a telefonodat akkumulátorcserére, érdemes kipróbálni egy másik töltőt is. Az is lehet, hogy a töltő nyílása tömődött el, ebben az esetben egy alapos belső tisztítás lesz indokolt.

Felduzzadt az akkumulátorom, te jó ég!

Jogos a kétségbeesés, ez a jelenség minél gyorsabb beavatkozást igényel. „Előrehaladottabb állapotban” fel is robbanhat a készülék, veszélyeztetve testi épségedet. Ha azt tapasztalod, hogy a kijelződ kimozdult a síkjából, ne késlekedj: nagy valószíűség szerint a puffadó akku miatt történik mindez.

Nézz be műhelyünk titkaiba!

Mindig előkerül a fényképezőgépünk, ha egy számunkra új készüléket javítunk. A készült fotókat meg is osztjuk, tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan még sokakat érdekel az iPhone-ok belső lelkivilága. Bármi érdekeset tapasztalunk, azt is feljegyezzük!

További iPhone-os cikkeket olvashatsz blogunkban

Az iPhone 8 akkumulátorcsere folyamata

Kikapcsoljuk a telefont és kivesszük a SIM-kártyát. Lassan felmelegítjük a készüléket annyira, hogy a cseppállóságot biztosító ragasztóréteg megolvadjon. Kicsavarozzuk a csavarokat, majd óvatosan leválasztjuk az iPhone 8 kijelzőjét a peremétől. Ezután következik egy kissé körülményes manőver, melyet óvatosan és precízen kell kivitelezni: kikötjük szalagkábeleket és óvatosan levesszük az előlapot. Ennél a részfolyamatnál nem szabad hibázni, egy kisebb malőr is rendkívül nagy károkat okozna. Éppen ezért ezeket a fázisokat kizárólag „senior” iPhone szerviz technikusaink végzik. Ezt követően az akku csatlakozóját kell leválasztani, majd nincs más hátra, mint kiemelni a régi csereérett akkumulátort. A ragasztást (mely négy ponton is rögzít) természetesen még “ártalmatlanítani” kell előtte. A régi akkumulátor helyére újat illesztünk, mely nálunk kizárólag eredeti, gyári akkumulátor lehet, nem foglalkozunk utángyártott akkumulátorokkal. Miután az új telep a helyére került, a telefont összeszereljük. Fontos, hogy a cseppállóságot biztosító réteget is újból póroljuk a telefonon! Ezután már csak megbizonyosodunk arról, hogy a készülék hibátlanul működik, lemerítjük és teljesen feltöltjük az iPhone 8-at.

Hasznos cikkünk a témában

Hogy megelőzd az akkumulátorod idő előtti elgyengülését, érdemes elolvasnod az iPhone akkumulátor kalibrálással kapcsolatos írásunkat.

* A feltüntetett átfutási idő tájékoztató jellegű, az esetek többségében ennyi időre van szükség a javítás elvégzéséhez. Az átfutási időt befolyásolhatja szervizünk aktuális leterheltsége, a javítandó készülék állapota, további hibái, és más külső körülmények lassíthatják vagy gyorsíthatják munkafolyamatainkat.

További szolgáltatásaink

Az iPhone-on futó iOS szoftver rengeteg kényelmi funkcióval próbálja megkönnyíteni életünket, azonban ez a funkcióbőség az akkuidőnk rovására is mehet.

3D üvegfóliánk vagy karcálló műanyag védőfóliáink megvédik az iPhone sérülékeny kijelzőjét. A megvásárolt védőfóliát pormentesen felhelyezzük készülékedre.

Az általunk forgalmazott iPhone kiegészítőket mi is használjuk, így közvetlen tapasztalatainkra alapozva tudunk segíteni kiválasztani a Számodra legmegfelelőbb terméket.

Vállalatok és szervezetek iPhone-flottájának szerződéses karbantartását és szervizét is vállaljuk egyedi díjszabás alapján, rugalmas ügymenettel, akár futárszolgálattal.

Az iPhone-ok gördülékeny garanciaügyintézését is vállaljuk, így nem kell bajlódnod a hivatalos Apple szervizek sokszor nehézkes ügymenetével.

Ha szeretnéd jobban megismerni iPhone készüléked "lelkét", gyűjtsd össze kérdéseidet, hogy egy finom kávé mellett átbeszéljük Veled a kérdéses témaköröket.

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Szervizfutár

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Részletek

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Sürgős esetekre

Telefonszámainkat sürgős esetekre tartjuk fent, elsősorban az email-es vagy személyes kapcsolattartást részesítjük előnyben.

Küldj üzenetet!

    Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.


    E-mail címünk

    iPhone szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu