Eredeti alkatrészekkel és gondos odafigyeléssel javítjuk meg készülékedet.

Az iPhone 8 belsejébe szivárgó nedvesség elkezdi oxidálni az alaplapi vezetékpályákat, zárlatot okoz, tönkreteszi készülékünk áramköreit, csatlakozóit. Beázást követően egy ideig még működhet a készülék, de érdemes mielőbb felkeresni szervizünket egy alapos tisztítás végett. Később egyre kisebb eséllyel tudjuk megmenteni a vízkáros iPhone 8-at! A készüléket minél előbb kapcsold ki és a javításig ne is kapcsold vissza!

Beázott, vízbe esett iPhone 8 javítása

Átfutási idő

1-3 nap*

Garancia

-

Azonnali segítség

Hívj minket! Küldj üzenetet! Látogass meg minket személyesen!

Beázott iPhone 8 javítása

Amikor egy beázott iPhone nem kapcsol be, az általános reakció – érthető módon – a pánik. Pedig a legtöbb esetben a készülék javítható – az iPhone 8 is. A kérdés csak az, mikor kerül egy szervizes szakember kezébe. Fontos: a beázás után minél előbb kapcsold ki a telefont és az iPhone szervizbe való eljuttatásig ne is kapcsold be!

A telefon kiszárítása

A kétségbeesés után sokan abban reménykednek, hogy a beázott telefon kiszárítása is elegendő lehet. Sajnos el kell oszlatnunk a tévhitet: bár picit segíthet az iPhone 8 kiszárítása, szárítgatása, letörölgetése – és ajánlott is – a legtöbb esetben ez nem lesz elegendő. Sőt, a várakozással és tétlenséggel csak rontjuk a telefon javítás esélyeit. Ugyanis minél később kerül egy iPhone szervizes szakember kezébe a hibás készülék, a korrózió annál nagyobb mértékű lesz. Ez minden iPhone típusra igaz, az iPhone 8 sem kivétel ezalól.

A kockázat

Ha sokat várunk, egyre több alkatrész hibásodhat meg és a beázott telefon javításának ára is csak költségesebb lesz. Illetve, adott esetben lehet, hogy nem is érdemes majd megjavítani a készüléket, mert drágább lesz a telefon javítása mint egy használt, de jó állapotú iPhone 8.

Ha a beázott készülék javítása költségesebb lenne mint egy új (vagy jó állapotú használt) készülék, erről mindig tájékoztatjuk Ügyfeleinket! Szervizünk célja kettős ugyanis. Egyrészt újrahasznosításainkkal szeretnénk enyhíteni a környezeti terhelést, másfelől költséghatékony megoldást szeretnénk kínálni Ügyfeleink részére.

Az iPhone 8 beázás javításának folyamatát lejjebb részletezzük. Görgess oda!

Miből áll egy beázott iPhone 8 javítása?

Ultrahangos tisztítás

A beázott iPhone 8 javítása a legtöbb esetben egy folyadék (víz, kávé, üdítő) okozta korrózió tisztítását jelenti. Sok helyen az ultrahangos tisztítás és a beázás javítása közé egyenlőségjelet tesznek és egyfajta „Szent Grálként” emlegetik a technológiát, a valóságban azonban nincs szükség mindig erre a módszerre. Természetesen egy nagyon fontos iPhone tisztítási technológia, mi is gyakran használjuk szervizünkben.

Apróbb tisztítások

Egy iPhone 8 beázás is sokszor csak egy kis rövid nyári zápor miatt történik. Ilyenkor nem mindig olyan rémisztő a helyzet: gyakran a telefonnak csak egy kisebb részét éri a nedvesség és indokolatlanná válik az egész alaplapra kiterjedő ultrahangos tisztítás. Ebben az esetben egy kisebb helyi tisztítás is megoldást nyújthat, az ultrahangos tisztítás ugyanis nem feltétlenül szükséges minden esetben. A beázás javítása mindig hibafelderítéssel, teszteléssel kezdődik. Ettől függ, hogy mennyire lesz komplex a szervizelési folyamat és ezen múlik az iPhone javítás ára is.

A beázott iPhone 8 kijelzőcseréje

Viszonylag gyakori hibajelenség egy iPhone beázás után, hogy a kijelző háttérfénye enyhén „kiég”. Ez elsősorban fehér háttér vetítése közben látszik igazán és bizony elég zavaró tud lenni. Fontos megemlíteni, hogy egy beázás után a kijelzőmodul továbbra is működik, általában az érintést is jól érzékeli. Így, bár az iPhone 8 kijelzőcsere nem feltétlenül lesz szükséges egy beázás után, az Ügyfelek általában nem szeretnének egy foltos kijelzőt nézni az iPhone 8 hátralévő életében.

Akkumulátorcsere vízbe ejtett iPhone-on

Igaz nem mindig, de egy iPhone 8 beázás javítása sajnos gyakran szükségessé teszi az akkumulátorcserét is. Ennek egyértelmű jele, ha a telefon nem kapcsol be.

Nézz be műhelyünk titkaiba!

Mindig előkerül a fényképezőgépünk, ha egy számunkra új készüléket javítunk. A készült fotókat meg is osztjuk, tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan még sokakat érdekel az iPhone-ok belső lelkivilága. Bármi érdekeset tapasztalunk, azt is feljegyezzük!

További iPhone-os cikkeket olvashatsz blogunkban

A beázás okai

Előfordulhat, hogy az iPhone 8 kicsúszik a kezünkből és a mosdóban landol. Vagy egy pocsolyában. Vagy a WC-ben. De előfordul néhányakkal, hogy mosógépben fürdetik meg kedvelt okostelefonjukat. Ők azok, akik „biztosra mennek”. Egy ilyen alapos fürdetés sok esetben akkora kárt okoz, hogy el kell gondolkozni, megéri-e az iPhone X beázás javítása. A beázást okozhatja nagyon erős páratartalom is. Ezért sem érdemes okostelefonunkat a fürdőszobába magunkkal vinni! Ha az iPhone nem tölt, akkor is gyanakodhatunk korrózióra – ezesetben a rendszercsatlakozót (dokk csatlakozó) érte a nedvesség. Ha tehát ezt a problémát észleled, akkor se késlekedj, minél előbb keress fel minket, vagy egy megbízható iPhone szervizt!

Vízálló vagy cseppálló az iPhone 8?

A reklámok (és az Apple reklámai is) szeretik elhitetni a vásárlókkal, hogy az új telefonok már egyre vízállóbbak, külön számok is jelölik az okostelefonok vízállóságát… Mégis, a tapasztalat mást mutat: ezek a telefonok is beáznak.

Az iPhone 8 esetében is csak cseppállóságról beszélhetünk. Ennek pedig ékes bizonyítéka, hogy mi is részletesen írunk az iPhone 8 beázás javításáról.

Érdemes tehát elővigyázatosnak lenni! (Persze, aki erre az oldalra téved, annak jó eséllyel már hiába papolunk…)

Ha megtörtént a baj, minél előbb kapcsold ki és juttasd el hozzánk iPhone 8 készüléked! A beázás javítására költséghatékony megoldást fogunk ajánlani számodra. 1-3 napos átfutási idővel dolgozunk, és precízen, odafigyelve fogjuk életre kelteni iPhone 8 készüléked. Elérhetőségeinkhez görgess lejjebb!

* A feltüntetett átfutási idő tájékoztató jellegű, az esetek többségében ennyi időre van szükség a javítás elvégzéséhez. Az átfutási időt befolyásolhatja szervizünk aktuális leterheltsége, a javítandó készülék állapota, további hibái, és más külső körülmények lassíthatják vagy gyorsíthatják munkafolyamatainkat.

További szolgáltatásaink

Az iPhone-on futó iOS szoftver rengeteg kényelmi funkcióval próbálja megkönnyíteni életünket, azonban ez a funkcióbőség az akkuidőnk rovására is mehet.

3D üvegfóliánk vagy karcálló műanyag védőfóliáink megvédik az iPhone sérülékeny kijelzőjét. A megvásárolt védőfóliát pormentesen felhelyezzük készülékedre.

Az általunk forgalmazott iPhone kiegészítőket mi is használjuk, így közvetlen tapasztalatainkra alapozva tudunk segíteni kiválasztani a Számodra legmegfelelőbb terméket.

Vállalatok és szervezetek iPhone-flottájának szerződéses karbantartását és szervizét is vállaljuk egyedi díjszabás alapján, rugalmas ügymenettel, akár futárszolgálattal.

Az iPhone-ok gördülékeny garanciaügyintézését is vállaljuk, így nem kell bajlódnod a hivatalos Apple szervizek sokszor nehézkes ügymenetével.

Ha szeretnéd jobban megismerni iPhone készüléked "lelkét", gyűjtsd össze kérdéseidet, hogy egy finom kávé mellett átbeszéljük Veled a kérdéses témaköröket.

Fontos információ

Annyira megnövekedett a telefonforgalmunk az utóbbi időben, hogy azt vettük észre, hogy a munkánk rovására kezd menni a sok telefonhívás kezelése. Ezért azt a döntést hoztuk, hogy – a sürgős esetektől eltekintve – elsősorban az email-es és személyes kommunikációt részesítjük előnyben.

Kérünk, hogy telefonhívás helyett írj üzenetet, vagy személyesen keress fel minket.

Ha sürgős ügyben keresnél minket, kattints ide.


iPad szervizünk telefonszáma

+36 20 536 9716


Szaküzletünk telefonszáma

+36 20 3 666 999

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Szervizfutár

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Részletek

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Sürgős esetekre

Telefonszámainkat sürgős esetekre tartjuk fent, elsősorban az email-es vagy személyes kapcsolattartást részesítjük előnyben.

Küldj üzenetet!

    Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.


    E-mail címünk

    iPhone szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu