Eredeti alkatrészekkel és gondos odafigyeléssel javítjuk meg készülékedet.

iPhone 8 kameracsere és lencsetisztítás

Átfutási idő

3-4 óra*

Garancia

12 hónap

Azonnali segítség

Hívj minket! Küldj üzenetet! Látogass meg minket személyesen!

iPhone szervizünkben az iPhone 8 / iPhone 8 Plus modellek kameráira is teljeskörű javítási megoldást nyújtunk. Legyen szó pixeles kameráról, homályos képről, törött lencséről vagy tisztításról, a gyári garancia megőrzésével, nyommentesen segítünk.

Gyakori iPhone 8 / 8 Plus kamera hibák

– Homályos kamera
– Gyengébb minőségű felvételek, a fotóstól függetlenül
– Nem fókuszál az iPhone 8 vagy iPhone 8 Plus kamerája
– Betört kameralencse (általában elejtést követően)
– Állandó pixelhibák a fotók, videók adott pontjain

Ha szükséges, a kameralencsét nyommentesen, eredeti gyári lencsére cseréljük, így a garancia miatt sem kell aggódnod. Továbbá, ha a kamera üvegburkolata is elrepedt, ezt is nyommentesen meg tudjuk oldani.

Nézz be műhelyünk titkaiba!

Mindig előkerül a fényképezőgépünk, ha egy számunkra új készüléket javítunk. A készült fotókat meg is osztjuk, tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan még sokakat érdekel az iPhone-ok belső lelkivilága. Bármi érdekeset tapasztalunk, azt is feljegyezzük!

További iPhone-os cikkeket olvashatsz blogunkban

Az iPhone 8 kameracsere folyamata

A nulladik lépés a szoftveres tesztelés. Ha a szoftveres lehetőségek nem oldják meg a problémát, akkor a készülékbe kell nyúlni. Óvatosan szétszedjük a telefont. Meglazítjuk a kijelző körüli vízzáró réteget, majd szétnyitjuk a telefont. Lecsatlakoztatjuk az akkumulátort, eltávolítjuk a rögzítő csavarokat, majd a régi kameraegységet új, gyári modulra cseréljük. Az iPhone 8 kameracsere során csak gyári alkatrészekkel dolgozunk és a telefon összeszerelésekor a vízzáró réteget is visszarakjuk. Így biztosítjuk a készülék eredeti cseppállóságát.

A javítás után az iPhone 8-ad „szeme” ismét a régi lesz. Újra minőségi fotókat készíthetsz majd és újra igazak lesznek rá a gyári értékek. Nem lesz a felvételeiden semmilyen zavaró tényező: pixelhiba, porszem, folt.

Kapcsolódó javítás

Az iPhone 8 / iPhone 8 Plus kamerája is akkor sérül leggyakrabban, amikor a készüléket leejtik. Ilyen esetekben általában a kijelző cseréje is szükségessé válik.

* A feltüntetett átfutási idő tájékoztató jellegű, az esetek többségében ennyi időre van szükség a javítás elvégzéséhez. Az átfutási időt befolyásolhatja szervizünk aktuális leterheltsége, a javítandó készülék állapota, további hibái, és más külső körülmények lassíthatják vagy gyorsíthatják munkafolyamatainkat.

További szolgáltatásaink

Az iPhone-on futó iOS szoftver rengeteg kényelmi funkcióval próbálja megkönnyíteni életünket, azonban ez a funkcióbőség az akkuidőnk rovására is mehet.

3D üvegfóliánk vagy karcálló műanyag védőfóliáink megvédik az iPhone sérülékeny kijelzőjét. A megvásárolt védőfóliát pormentesen felhelyezzük készülékedre.

Az általunk forgalmazott iPhone kiegészítőket mi is használjuk, így közvetlen tapasztalatainkra alapozva tudunk segíteni kiválasztani a Számodra legmegfelelőbb terméket.

Vállalatok és szervezetek iPhone-flottájának szerződéses karbantartását és szervizét is vállaljuk egyedi díjszabás alapján, rugalmas ügymenettel, akár futárszolgálattal.

Az iPhone-ok gördülékeny garanciaügyintézését is vállaljuk, így nem kell bajlódnod a hivatalos Apple szervizek sokszor nehézkes ügymenetével.

Ha szeretnéd jobban megismerni iPhone készüléked "lelkét", gyűjtsd össze kérdéseidet, hogy egy finom kávé mellett átbeszéljük Veled a kérdéses témaköröket.

Fontos információ

Annyira megnövekedett a telefonforgalmunk az utóbbi időben, hogy azt vettük észre, hogy a munkánk rovására kezd menni a sok telefonhívás kezelése. Ezért azt a döntést hoztuk, hogy – a sürgős esetektől eltekintve – elsősorban az email-es és személyes kommunikációt részesítjük előnyben.

Kérünk, hogy telefonhívás helyett írj üzenetet, vagy személyesen keress fel minket.

Ha sürgős ügyben keresnél minket, kattints ide.


iPad szervizünk telefonszáma

+36 20 536 9716


Szaküzletünk telefonszáma

+36 20 3 666 999

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Szervizfutár

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Részletek

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Sürgős esetekre

Telefonszámainkat sürgős esetekre tartjuk fent, elsősorban az email-es vagy személyes kapcsolattartást részesítjük előnyben.

Küldj üzenetet!

    Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.


    E-mail címünk

    iPhone szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu