Bizony, a Home gomb is "érzékeny"...

Az iPhone modelleknél a Home gomb javítása (és a Touch ID életben tartása) mindig egy fontos kérdés Ügyfeleinktől. Gyakran válik szükségessé ez a javítás is egy mechanikai sérülés, vagy képernyőtörés miatt. Ne ijedj meg, ha pórul jártál! Ha felmerül az iPhone 8 Home gomb javítás igénye, tudunk segíteni.

iPhone 8 Home gomb és Touch ID javítása

Átfutási idő

1-2 nap*

Garancia

12 hónap

Azonnali segítség

Hívj minket! Küldj üzenetet! Látogass meg minket személyesen!

Megoldható az iPhone 8 Home gomb cseréje?

Mindannyian tudjuk, milyen érzés. Először csak erősebben kell nyomkodni, utána már elő kell varázsolni a szoftveres gombot. Hozd be inkább hozzánk, és mi szívesen kivizsgáljuk a hibát! Az elektronika és a Home gomb cseréje is szóba jöhet. Ha nem is úgy, ahogy gondolod, tudunk segíteni. Ha nem működik az iPhone 8 főgombja vagy nem ismeri fel a készülék az ujjlenyomatodat, gyere el hozzánk! Kivizsgáljuk a hibát és megoldást kínálunk rá.

Az iPhone 8 Home gomb probléma megoldása

A Home gomb csere leggyakrabban kijelzőtörés után szokott szükségessé válni, de okot adhat rá az is, ha egy sérülés hatására a gomb szalagkábele elszakad. Beázás után szintén gyakori igény az iPhone főgomb javítása.

Mindez elméletben szépen hangzik. A gyártó azonban sajnos ellehetetlenítette a Home gomb javítását, mely jelenségről ebben a cikkünkben is értekeztünk. Mégis, ha azok közé tartozol, akik a főgombbal kapcsolatban bajba szorultak, gyere el hozzánk, mert a főgomb javítása helyett lesz számodra egy kedvező ajánlatunk!

Nézz be műhelyünk titkaiba!

Mindig előkerül a fényképezőgépünk, ha egy számunkra új készüléket javítunk. A készült fotókat meg is osztjuk, tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan még sokakat érdekel az iPhone-ok belső lelkivilága. Bármi érdekeset tapasztalunk, azt is feljegyezzük!

További iPhone-os cikkeket olvashatsz blogunkban

Címkék

#Home gomb hiba #iPhone 8 Home gomb csere #iPhone 8 főgomb javítása

* A feltüntetett átfutási idő tájékoztató jellegű, az esetek többségében ennyi időre van szükség a javítás elvégzéséhez. Az átfutási időt befolyásolhatja szervizünk aktuális leterheltsége, a javítandó készülék állapota, további hibái, és más külső körülmények lassíthatják vagy gyorsíthatják munkafolyamatainkat.

További szolgáltatásaink

Az iPhone-on futó iOS szoftver rengeteg kényelmi funkcióval próbálja megkönnyíteni életünket, azonban ez a funkcióbőség az akkuidőnk rovására is mehet.

3D üvegfóliánk vagy karcálló műanyag védőfóliáink megvédik az iPhone sérülékeny kijelzőjét. A megvásárolt védőfóliát pormentesen felhelyezzük készülékedre.

Az általunk forgalmazott iPhone kiegészítőket mi is használjuk, így közvetlen tapasztalatainkra alapozva tudunk segíteni kiválasztani a Számodra legmegfelelőbb terméket.

Vállalatok és szervezetek iPhone-flottájának szerződéses karbantartását és szervizét is vállaljuk egyedi díjszabás alapján, rugalmas ügymenettel, akár futárszolgálattal.

Az iPhone-ok gördülékeny garanciaügyintézését is vállaljuk, így nem kell bajlódnod a hivatalos Apple szervizek sokszor nehézkes ügymenetével.

Ha szeretnéd jobban megismerni iPhone készüléked "lelkét", gyűjtsd össze kérdéseidet, hogy egy finom kávé mellett átbeszéljük Veled a kérdéses témaköröket.

Fontos információ

Annyira megnövekedett a telefonforgalmunk az utóbbi időben, hogy azt vettük észre, hogy a munkánk rovására kezd menni a sok telefonhívás kezelése. Ezért azt a döntést hoztuk, hogy – a sürgős esetektől eltekintve – elsősorban az email-es és személyes kommunikációt részesítjük előnyben.

Kérünk, hogy telefonhívás helyett írj üzenetet, vagy személyesen keress fel minket.

Ha sürgős ügyben keresnél minket, kattints ide.


iPad szervizünk telefonszáma

+36 20 536 9716


Szaküzletünk telefonszáma

+36 20 3 666 999

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Szervizfutár

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Részletek

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Sürgős esetekre

Telefonszámainkat sürgős esetekre tartjuk fent, elsősorban az email-es vagy személyes kapcsolattartást részesítjük előnyben.

Küldj üzenetet!

    Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.


    E-mail címünk

    iPhone szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu