10 perces, megvárható javítás.

Ha iPhone 8 készülékedet gyakran poros, koszos helyen használod, akkor a töltőcsatlakozó tisztítása is hamar szükségessé válhat. A legjobb persze ha óvod készülékedet és nem viszed poros helyre, de tudjuk, hogy ez sokszor elkerülhetetlen. Ha iPhone-od nem érzékeli a töltőt, itt az ideje kitisztítani a dokkcsatlakozót (Lightning-csatlakozót). A tisztítást díjmentesen elvégezzük szervizünkben, ráadásul 10 perc alatt megvagyunk a művelettel.

iPhone 8 töltőcsatlakozó tisztítás, javítás

Átfutási idő

10 perc*

Garancia

-

Azonnali segítség

Hívj minket! Küldj üzenetet! Látogass meg minket személyesen!

A Lightning-csatlakozó hibája

A tünet egyszerű: az iPhone nem érzékeli a töltőt. Egy másik, de ritkább hibajelenség, hogy tölt ugyan a készülék, de rendkívül lassan. Ha a telefon hangszórója nem szól kihangosítva, könnyen lehet, hogy a probléma szintén a csatlakozó eltömődése miatt lép fel. A hiba okai a zsebszösz, a por, a kosz, a homok. Ezek együttesen és külön-külön is felelősek lehetnek a töltőcsatlakozó eltömődéséért. Az iPhone 8 töltőcsatlakozó hibáján tehát nagy valószínűséggel segíteni fog egy alapos külső tisztítás.

Az iPhone 8 töltőcsatlakozó tisztítása

Készülékedet egy speciális tisztítóeszközzel, egy fogászati szondával tisztítjuk ki a helyszínen. Apró, gyors javítás lévén ebben díjmentesen tudunk segíteni Neked. Egy telefon töltőcsatlakozójának javítása házilag nem a legjobb döntés. Nem javasoljuk az otthoni próbálkozást egyéb eszközökkel (fogpiszkáló, gyufaszál). Ha mindenképpen tennél egy kísérletet az otthoni javításra, akkor a száraz fogkefét javasoljuk. Fontos megemlíteni, hogy az iPhone 8 csatlakozó hibája sem mindig oldódik meg egy tisztítással. Olvass tovább, görgess lejjebb az egyéb megoldásokhoz!

Az iPhone 8 töltőcsatlakozó cseréje

Ha az iPhone tisztítás nem oldaná meg a problémát, a csatlakozómodul cseréjében is szakszerű segítséget tudunk nyújtani. Előtte azonban fontos a diagnosztizálás: meg kell állapítanunk, hogy a csatlakozó problémáját nem alaplapi szintű hiba okozza-e. Ha ez kizárható, akkor a Lightning csatlakozó cseréje lesz a megoldás.

Nézz be műhelyünk titkaiba!

Mindig előkerül a fényképezőgépünk, ha egy számunkra új készüléket javítunk. A készült fotókat meg is osztjuk, tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan még sokakat érdekel az iPhone-ok belső lelkivilága. Bármi érdekeset tapasztalunk, azt is feljegyezzük!

További iPhone-os cikkeket olvashatsz blogunkban

Ha poros, koszos helyen dolgozol

Sajnos a kosz, a por nemcsak a töltő csatlakozóját tömíti el. Ha piszkosabb környezetben dolgozol, akkor az iPhone Jack csatlakozója és a hangszórója is érintett lehet. Ha esetleg a hangszóróid is meghibásodtak, halkabbak, nem szólnak teljes erejükben, a hangszórómodulok tisztításában, cseréjében is tudunk segíteni.

Továbbá, iPhone-od további tisztításában hasznosak lehetnek az Apple oldalán található tisztítási tippek is.

* A feltüntetett átfutási idő tájékoztató jellegű, az esetek többségében ennyi időre van szükség a javítás elvégzéséhez. Az átfutási időt befolyásolhatja szervizünk aktuális leterheltsége, a javítandó készülék állapota, további hibái, és más külső körülmények lassíthatják vagy gyorsíthatják munkafolyamatainkat.

További szolgáltatásaink

Az iPhone-on futó iOS szoftver rengeteg kényelmi funkcióval próbálja megkönnyíteni életünket, azonban ez a funkcióbőség az akkuidőnk rovására is mehet.

3D üvegfóliánk vagy karcálló műanyag védőfóliáink megvédik az iPhone sérülékeny kijelzőjét. A megvásárolt védőfóliát pormentesen felhelyezzük készülékedre.

Az általunk forgalmazott iPhone kiegészítőket mi is használjuk, így közvetlen tapasztalatainkra alapozva tudunk segíteni kiválasztani a Számodra legmegfelelőbb terméket.

Vállalatok és szervezetek iPhone-flottájának szerződéses karbantartását és szervizét is vállaljuk egyedi díjszabás alapján, rugalmas ügymenettel, akár futárszolgálattal.

Az iPhone-ok gördülékeny garanciaügyintézését is vállaljuk, így nem kell bajlódnod a hivatalos Apple szervizek sokszor nehézkes ügymenetével.

Ha szeretnéd jobban megismerni iPhone készüléked "lelkét", gyűjtsd össze kérdéseidet, hogy egy finom kávé mellett átbeszéljük Veled a kérdéses témaköröket.

Fontos információ

Annyira megnövekedett a telefonforgalmunk az utóbbi időben, hogy azt vettük észre, hogy a munkánk rovására kezd menni a sok telefonhívás kezelése. Ezért azt a döntést hoztuk, hogy – a sürgős esetektől eltekintve – elsősorban az email-es és személyes kommunikációt részesítjük előnyben.

Kérünk, hogy telefonhívás helyett írj üzenetet, vagy személyesen keress fel minket.

Ha sürgős ügyben keresnél minket, kattints ide.


iPad szervizünk telefonszáma

+36 20 536 9716


Szaküzletünk telefonszáma

+36 20 3 666 999

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Szervizfutár

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Részletek

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Sürgős esetekre

Telefonszámainkat sürgős esetekre tartjuk fent, elsősorban az email-es vagy személyes kapcsolattartást részesítjük előnyben.

Küldj üzenetet!

    Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.


    E-mail címünk

    iPhone szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu