iPhone X szerviz iPhone X javítás

Eredeti alkatrészekkel és gondos odafigyeléssel javítjuk meg készülékedet.

Az iPhone X javításához kizárólag eredeti alkatrészeket használunk, és alaposan, precízen elvégzett munkánkra hosszú idejű jótállást biztosítunk, mert célunk, hogy jó hírét vigyed iPhone szervizünknek. Reméljük, hogy a Te készülékeden is segíthetünk majd.

Egyeztessünk időpontot

iPhone X javítás

iPhone X hibák

Az iPhone X legtöbb hardveres és szoftveres meghibásodását gyorsan és megbízhatóan el tudjuk hárítani. Eredeti alkatrészeket használunk, és a legtöbb javításunkra 12 hónap garanciát vállalunk. A készülék felnyitását igénylő javítások esetén összeépítéskor kicseréljük a készülék cseppállóságát biztosító tömítő ragasztást is. Nyommentes munkánknak és a gyári alkatrészeknek köszönhetően az általunk javított készülékek gyártói garanciája megmarad, ha nincs a készüléken a garanciát kizáró sérülés.

Ha betört vagy megrepedt az iPhone X kijelzője, rövid idő alatt meg tudjuk oldani a szakszerű és nyommentes kijelzőcserét. Eredeti alkatrészt használunk, így ha nincsen más sérülése a készülékednek, a kijelzőcsere után a gyári garancia is megmarad.

Az összeszereléskor kifejezetten ügyelünk készüléked cseppállóságára, mindig újra cseréljük a vízgátló ragasztást.

Részletek

Beázás, vízbe ejtés

Beázás, vízbe ejtés

Az iPhone X belsejébe szivárgó nedvesség elkezdi oxidálni az alaplapi vezetékpályákat, zárlatot okozhat, tönkreteszi készülékünk áramköreit, csatlakozóit.

Beázást követően egy ideig még működhet a készülék, de érdemes mielőbb felkeresni szervizünket egy alapos belső tisztítás végett, mert később egyre kisebb eséllyel tudjuk megmenteni a vízkáros iPhone 8-at.

Kapcsolatfelvétel

Gyenge akkumulátor

Gyenge akkumulátor

Egy átlagos iPhone X akkunak kb. 7-800 töltési ciklus után csökken le annyira a kapacitása, hogy érdemes azt kicserélni. iPhone 8-hoz mindig tartunk raktáron akkumulátort, így a csereérett akkut nagyon rövid határidővel ki tudjuk cserélni eredeti akkumulátorra.

Csere előtt le is teszteljük az akkut, hogy kizárhassuk a szoftveres hibaokokat.

Kapcsolatfelvétel

Halk vagy recsegő hangszóró

Halk, recsegő hangszóró

Az iPhone X hangszóróit sűrű szövésű rácsok védik a portól, piszoktól, de ezek egy idő után eltömődhetnek. Eleinte segíthet egy külső tisztítás száraz fogkefével, de igazán alaposan csak belülről lehet kitisztítani a halkságot okozó szennyeződéseket.

Időnként maga a hangszórómodul is tönkremegy, természetesen ennek cseréje sem okoz gondot számunkra.

Kapcsolatfelvétel

Gyenge mikrofon

Gyenge mikrofon

Ha a beszélgetőpartnered nem hall Téged, annak legtöbbször a mikrofon nyílásának eltömődése lehet az oka. A készüléket szétszedve, majd a mikrofonnyílást alaposan megtisztítva, netán mikrofoncserével lehet segíteni a problémán.

Néha sajnos egy alaplapi alkatrész meghibásodása okozza a mikrofon némaságát (Audio-dekóder IC).

Kapcsolatfelvétel

Térerő problémák, hívásmegszakadás

Megszakadó hívások

Az iPhone X megszakadó hívásait kontakthibás antennacsatlakozás és alaplapi eredetű hiba is okozhatja. A hiba felderítése több napot is igénybe vehet, melynek során megfigyeljük készüléked térírőingadozását és teszthívásokkal teszteljük is azt.

Érdemes lehet kipróbálni a készüléket egy másik SIM-kártyával is, mert hibás kártya is okozhat hívásmegszakadást.

Kapcsolatfelvétel

Töltési problémák

Töltési problémák

Ha zsebszösz kerül az iPhone X Lightning-csatlakozójába, az idővel töltési problémákat okozhat. Készülékedet a helyszínen ki tudjuk tisztítani ilyen esetben. Ha a tisztítás nem oldaná meg a problémát, a csatlakozómodul cseréjét is meg tudjuk oldani.

Az eltömődött csatlakozó miatt azt is hiheti magáról a telefon, hogy dokkolva van, ilyenkor nem szól a hangszórója.

Kapcsolatfelvétel

Hibás kamera

Hibás kamera

Ha homályos képet készít, vagy nem fókuszál iPhone X készüléked kamerája, a kameramodul cseréje jelentheti a megoldást. A cserét nyommentesen végezzük, eredeti alkatrésszel, így a garancia is megmarad.

Ha leejtés következtében eltörik a kamera előtti üvegburkolat, annak nyommentes cseréjét is meg tudjuk oldani.

Kapcsolatfelvétel


* Minden meghibásodás, és ebből adódóan minden javítási munkafolyamat egyedi, ezért a jelzett időktől a valós javítási idők eltérhetnek.

Ha olyan iPhone X hibajelenséggel találkoznál, amelyről nem ejtettünk szót, akkor is bátran keress minket, hiszen 2007 óta több, mint húszezer iPhone javítását végeztük el sikeresen, így valószínűleg már találkoztunk a tiédhez hasonló hibajelenséggel, és tudjuk a megoldást!

Nincs időd elhozni?

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Részletek

iPhone X-hez ajánljuk

Van néhány szolgáltatásunk, amik segítségével még többé teheted iPhone X készülékedet.

Apple iPhone védófólia

iPhone fóliázás

Speciális védőfóliát gyártunk Apple készülékekhez, ami jól idomul az ívelt felületekhez, karcálló és ráadásul jó fogást is biztosít. Az iPhone X kijelzőjére pedig üvegfóliát vagy műanyag fóliát ajánlunk, melyet pormentesen fel is teszünk pillanatok alatt.

iPhone fóliázás oldala

Lightning kábel

iPhone X kiegészítők

Az általunk forgalmazott kiegészítőket mi is használjuk a mindennapjaink során, így közvetlen tapasztalatainkra alapozva, és igényeidnek megfelelően tudunk segíteni kiválasztani a Számodra legmegfelelőbb terméket. Üzletünkben a legtöbb terméket ki tudod próbálni.

iPhone kiegészítők vásárlása

iPhone flotta

iPhone flottaszerviz

Vállalatok és szervezetek iPhone-flottájának szerződéses karbantartását és szervizét is vállaljuk egyedi, kedvezményes díjszabás alapján, rugalmas ügymenettel, és akár oda-vissza futárszolgálattal.

Kapcsolatfelvétel

iPhone garanciális szerviz

Garanciális szerviz

Garanciális iPhone-ok gördülékeny garanciaügyintézését is vállaljuk, így nem kell bajlódnod az Apple sokszor nehézkes ügymenetével. Minden adminisztratív gondot leveszünk a válladról.

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Hívj minket!

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Küldj üzenetet!

Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre munkanapokon 4-8 órán belül igyekszünk válaszolni.


E-mail címünk

iPhone szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu