A Spectrum Filaments az egyik legismertebb filament gyártó az EU-ban. A cég híres a termékeik minőségéről, kiváló minőségű és nagy színválasztékú alapanyagokat kínál otthoni és ipari felhasználók számára egyaránt. Lényegében ezért választottuk ezt a céget partnerünknek, mivel mi is rengeteget 3D tervezünk és 3D nyomtatunk, így sok-sok anyagot kipróbáltunk már a modelljeink gyártásához. A Spectrum filamentekben nem kellett csalódnunk.

Legyen szó egy egyszerű díszről, apró játékról vagy mechanikai igénybevételnek kitett alkatrészről, a Spectrum filamentek között megtalálható minden célhoz a megfelelő anyag. Az ipari felhasználású anyagok között is szokatlanul nagy választékkal rendelkezünk.

A népszerűbb PLA, PET-G és ABS anyagok esetében óriási színválasztékból tudunk válogatni, ráadásul minden filament színkóddal rendelkezik, így már a filament megrendelése előtt pontosan tudhatjuk, hogy milyen színre számíthatunk.

A Spectrum filamentek gyártásakor minden tekercs egyedi azonosítót kap egy QR kód formájában, amivel visszaellenőrizhetőek gyártási paraméterei, átmérőjének igen szűk tartományban történő változása.

A webshopunkban a filamentek listaárait tüntetjük fel, azonban ha több tekercset vagy nagyobb mennyiséget vásárolnál, kérd egyedi ajánlatunkat, és komoly kedvezménnyel vásárolhatsz tőlünk Spectrum filaments alapanyagot.

Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999