Gyakori kérdések

Lefagyott az iPhone-om, iPod touch-om. Mit tegyek?

Nyomd a Home és a bekapcsoló gombot egyszerre kb. 10 másodpercig. Ettől újra fog indulni az iPhone. Ha ez nem segítene, hozd el, megnézzük!

Lefagyott az iPod-om. Mit csináljak?

Nyomd hosszan egyszerre a Menu és középső gombot. Ettől újra fog indulni az iPod.

Hogy zajlik általában egy javítás nálunk?

Írsz egy emailt vagy felhívsz valamelyik számunkon és beszámolsz a problémáról. Ha tudunk, segítünk, hogy Te is meg tudd oldani a problémát (pl. lefagyott iPhone resetelése). Ha távolról nem tudunk segíteni, akkor elhozod a készüléket, mi pedig megállapítjuk, hogy helyben javítható-e vagy nálunk kellene hagynod egy bevizsgálásra.

Bevizsgálás után tudunk árajánlatot adni a javításra vonatkozólag. Amint megkapjuk a visszajelzést, hogy kezdhetjük a javítást, neki is fogunk és a javítás nehézségétől függően akár aznapra, de általában pár napon belül megjavítjuk a hibás iPhone-t vagy iPod-ot. Természetesen a határidőkről mindig előzetesen egyeztetünk.

Hol van a szerviz és mikor van nyitva?

Elérhetőségeinket itt találod »

Ki tudjátok cserélni az iPhone 3G és 3GS hátlapját?

Sajnos nagyon ritkán tudunk beszerezni eredeti iPhone 3G hátlapokat, ezért nem mindig tudjuk vállalni a hátlapcserét. Utángyártott hátlapokkal nem dolgozunk silány minőségük, méretpontatlanságuk és gyenge anyagminőségük miatt. Hozott hátlapokkal sem dolgozunk, az interneten innen-onnan beszerezhető hátlapok 99%-ban hamisítványnak bizonyultak.

A repedt, elvált krómkeretű hátlapokat viszont nagyon szépen fel tudjuk újítani, a gyárinál jobb minőségű ragasztással, így felkészítve a telefont még jópár év használatra.

Karcos az iPhone-om vagy iPod-om kijelzője, tudjátok polírozni?

Az iPhone kijelzője karcálló üvegből van, ennek ellenére mégis összekarcolódhat néha. Sajnos mi nem tudjuk polírozni sem az iPhone-ok, sem az iPod-ok kijelzőjét. Hátlapot sem tudunk polírozni.

Viszek alkatrészt, be tudjátok szerelni?

Csak saját beszerzésű alkatrészeinkkel dolgozunk, ezekre tudunk garanciát vállalni. Kivételes esetben előfordulhat, hogy úgy ítéljük, hogy a hozott alkatrész is megfelelő lehet a javításhoz.