Víz. Kávé. Tea. Limonádé. Fröccs. Nagyfröccs. Az iPhone X egyiket sem szereti.

Beázott, vízbe esett iPhone X javítása

Átfutási idő

1-3 nap*

Garancia

-

Azonnali segítség

Hívj minket! Küldj üzenetet! Látogass meg minket személyesen!

iPhone X beázás

Az iPhone X belsejébe szivárgó nedvesség elkezdi oxidálni az alaplapi vezetékpályákat, zárlatot okozhat, tönkreteszi készülékünk áramköreit, csatlakozóit. Beázást követően egy ideig még működhet a készülék, de érdemes mielőbb felkeresni szervizünket egy alapos belső tisztítás végett, mert később egyre kisebb eséllyel tudjuk megmenteni a vízkáros iPhone X-et.

Beázott iPhone javítása

Amikor egy beázott iPhone nem kapcsol be, akkor az általános reakció gyakran a pánik. Pedig a legtöbb esetben egy beázott telefon is javítható – az iPhone X is. A kérdés csak az, mikor jut el egy szakszervízbe a készülék.

A telefon kiszárítása

A kétségbeesés után sokan abban reménykednek, hogy a beázott telefon kiszárítása is elegendő lehet. Sajnos el kell oszlatnunk a tévhitet: a legtöbb esetben az iPhone X kiszárítása nem lesz elegendő. Sőt, a várakozással rontjuk a telefon javításának esélyeit. Ugyanis minél később kerül egy iPhone szervizes szakember kezébe az ázott készülék, annál nagyobb mértékű lesz a korrózió. Ez minden iPhone típusra igaz, és az iPhone X sem kivétel ezalól.

A kockázat

Ez pedig azt jelenti, hogyha sokat várunk, egyre több alkatrész hibásodhat meg és a beázott telefon javításának ára is egyre költségesebb lesz. Illetve, adott esetben lehet, hogy nem is érdemes majd megjavítani a készüléket, mert többe kerülne egy új készülék vásárlásánál.

Ha a beázott készülék javítása költségesebb lenne mint egy új (vagy jó állapotú használt) készülék, erről mindig tájékoztatjuk Ügyfeleinket! Szervizünk célja kettős ugyanis. Egyrészt szeretnénk javításainkkal újrahasznosítani amit csak lehet, csökkentve ezzel a környezeti terhelést, másfelől költséghatékony megoldást szeretnénk kínálni Ügyfeleink részére.

Az iPhone X beázás javításának folyamatát lejjebb részletezzük. Görgess oda!

Nincs időd elhozni?

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Futárszolgálatunk

Mit takar egy beázott iPhone X javítása?

iPhone ultrahangos tisztítás

A beázott iPhone javítása a legtöbb esetben egy folyadék (víz, kávé, üdítő) okozta korrózió tisztítását jelenti. Sok helyen az ultrahangos tisztítás és a beázás javítása közé egyenlőségjelet tesznek és egyfajta „Szent Grálként” emlegetik a technológiát, a valóságban azonban nincs szükség mindig ultrahangos tisztításra. Ettől eltekintve persze egy nagyon fontos iPhone tisztítási technológia, mi is gyakran használjuk iPhone szervizünkben.

Apróbb alaplapi tisztítások

Egy iPhone X beázás is sokszor csak egy kis folyadék-odalötykölés miatt történik vagy az illető elázik az esőben, mobilostul. Ilyenkor nem mindig olyan rémisztő a helyzet: gyakran a telefonnak csak egy kisebb részét éri a nedvesség és indokolatlanná válik az egész alaplapra kiterjedő ultrahangos tisztítás. Ebben az esetben egy kisebb helyi tisztítás is megoldást nyújthat, az ultrahangos tisztítás ugyanis nem feltétlenül szükséges minden esetben. A beázás javítása mindig hibafelderítéssel, teszteléssel kezdődik. Ettől függ, hogy mennyire lesz komplex a szervizelési folyamat és ezen múlik az iPhone X javításának ára is.

iPhone x kijelzővédő fólia, védőfólia, fóliázás, kijelzővédő fólia iphone x-hez

A beázott telefon kijelzőcseréje

Viszonylag gyakori hibajelenség egy iPhone beázás után, hogy a kijelző háttérfénye enyhén „kiég”. Ez elsősorban fehér háttér vetítése közben látszik igazán és bizony elég zavaró tud lenni. Fontos megemlíteni, hogy egy beázás után a kijelzőmodul továbbra is működik, általában az érintést is jól érzékeli. Így, bár az iPhone X kijelzőcsere nem feltétlenül lesz szükséges egy beázás után, az Ügyfelek általában nem szeretnének egy foltos kijelzőt nézni az iPhone X hátralévő életében.

Akkumulátorcsere vízbe ejtett iPhone-on

Igaz nem mindig, de egy iPhone X beázás javítása sajnos gyakran szükségessé teszi az akkumulátorcserét is. Ennek egyértelmű jele, ha a telefon nem kapcsol be.

Nézz be műhelyünk titkaiba!

Mindig előkerül a fényképezőgépünk, ha egy számunkra új készüléket javítunk. A készült fotókat meg is osztjuk, tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan még sokakat érdekel az iPhone-ok belső lelkivilága. Bármi érdekeset tapasztalunk, azt is feljegyezzük!

További iPhone-os cikkeket olvashatsz blogunkban

A beázás okai

Előfordulhat, hogy az iPhone X kicsúszik a kezünkből és a mosdóban landol. Vagy egy pocsolyában. Vagy a WC-ben. De előfordul néhányakkal, hogy mosógépben fürdetik meg kedvelt okostelefonjukat. Ők azok, akik „biztosra mennek”. Egy ilyen alapos fürdetés sok esetben akkora kárt okoz, hogy el kell gondolkozni, megéri-e az iPhone X beázás javítása. A beázást okozhatja nagyon erős páratartalom is. Ezért sem érdemes okostelefonunkat a fürdőszobába magunkkal vinni! Ha az iPhone nem tölt, akkor is gyanakodhatunk korrózióra – ezesetben a rendszercsatlakozót (dokk csatlakozó) érte a nedvesség. Ha tehát ezt a problémát észleled, akkor se késlekedj, minél előbb keress fel minket, vagy egy megbízható iPhone szervizt!

De nem azt mondták, hogy az iPhone X vízálló?

A reklámok (és az Apple reklámai is) szeretik elhitetni a vásárlókkal, hogy az új telefonok már egyre komolyabb vízállósággal bírnak, külön számok jelölik az okostelefonok vízállóságát. Mégis, az egész mit sem ér akkor, ha beáznak.

A valóságban az iPhone X esetében is csak cseppállóságról beszélhetünk. Ennek pedig ékes bizonyítéka, hogy mi is írunk a hibajelenség javításáról. Érdemes tehát elővigyázatosnak lennünk! (Persze, aki erre az oldalra téved, az jó eséllyel már tudja, mennyire vízálló az iPhone X…)

Tudunk segíteni. Ha megtörtént a baj, minél előbb juttasd el hozzánk a készüléked! A beázás javítására költséghatékony megoldást fogunk ajánlani számodra. 1-3 napos átfutási idővel dolgozunk, és precízen odafigyelve fogjuk életre kelteni iPhone X készüléked. Elérhetőségeinkhez görgess lejjebb!

* A feltüntetett átfutási idő tájékoztató jellegű, az esetek többségében ennyi időre van szükség a javítás elvégzéséhez. Az átfutási időt befolyásolhatja szervizünk aktuális leterheltsége, a javítandó készülék állapota, további hibái, és más külső körülmények lassíthatják vagy gyorsíthatják munkafolyamatainkat.

További szolgáltatásaink

Az iPhone-on futó iOS szoftver rengeteg kényelmi funkcióval próbálja megkönnyíteni életünket, azonban ez a funkcióbőség az akkuidőnk rovására is mehet.

3D üvegfóliánk vagy karcálló műanyag védőfóliáink megvédik az iPhone sérülékeny kijelzőjét. A megvásárolt védőfóliát pormentesen felhelyezzük készülékedre.

Az általunk forgalmazott iPhone kiegészítőket mi is használjuk, így közvetlen tapasztalatainkra alapozva tudunk segíteni kiválasztani a Számodra legmegfelelőbb terméket.

Vállalatok és szervezetek iPhone-flottájának szerződéses karbantartását és szervizét is vállaljuk egyedi díjszabás alapján, rugalmas ügymenettel, akár futárszolgálattal.

Az iPhone-ok gördülékeny garanciaügyintézését is vállaljuk, így nem kell bajlódnod a hivatalos Apple szervizek sokszor nehézkes ügymenetével.

Ha szeretnéd jobban megismerni iPhone készüléked "lelkét", gyűjtsd össze kérdéseidet, hogy egy finom kávé mellett átbeszéljük Veled a kérdéses témaköröket.

Fontos információ

Annyira megnövekedett a telefonforgalmunk az utóbbi időben, hogy azt vettük észre, hogy a munkánk rovására kezd menni a sok telefonhívás kezelése. Ezért azt a döntést hoztuk, hogy – a sürgős esetektől eltekintve – elsősorban az email-es és személyes kommunikációt részesítjük előnyben.

Kérünk, hogy telefonhívás helyett írj üzenetet, vagy személyesen keress fel minket.

Ha sürgős ügyben keresnél minket, kattints ide.


iPad szervizünk telefonszáma

+36 20 536 9716


Szaküzletünk telefonszáma

+36 20 3 666 999

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Szervizfutár

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Oda-vissza mindössze 2 990 Ft-tól.

Részletek

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Sürgős esetekre

Telefonszámainkat sürgős esetekre tartjuk fent, elsősorban az email-es vagy személyes kapcsolattartást részesítjük előnyben.

Küldj üzenetet!

    Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.


    E-mail címünk

    iPhone szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu