webshop menü

3D nyomtatás

3D tervezés, modellezés, nyomtatás

Többéves tervezési, gyártási, gyártáselőkészítési tapasztalattal vállalunk 3D nyomtatást kis és nagy tételben egyaránt, kiváló minőségben.

Mivel nyomtatunk?

Egy eredeti, a piacon a legmegbízhatóbbnak tartott, díjnyertes Prusa i3 MK3 típusú nyomtatóval dolgozunk, ami egy igazi igásló. Több éve terheljük, szinte minden nap gyártunk vele valamit, és szemlátomást meg sem kottyan neki. Nem véletlenül ezt a nyomtatót másolja megannyi gyártó.

Miből nyomtatunk?

Nagy gyártási tapasztalatot szereztünk ABS, PLA, PET-G, PP és TPE (FilaFlex) anyagokból az elmúlt évek során, de természetesen egyedi igények alapján más anyagokból is szívesen gyártunk.

3D nyomtatás különféle anyagokból: PET-G, ABS, PLA, PP

Mit nyomtatunk?

Gyakorlatilag bármit, maximum 25 x 21 x 21 centiméteres méretben. Terveztünk és gyártottunk már rengeteg drónalkatrészt, kerékpáros kiegészítőket, játékfigurákat, díszeket, maketteket, mérnöki munkák prototípusait, tárolódobozokat, és még sok mást is.

Egy kis ízelítő eddigi munkáinkből:

Mennyiért nyomtatunk?

Anyagtól, mérettől, a formák bonyolultságától és határidőtől is függ, hogy mit mennyiért tudunk elkészíteni. Ha elküldöd a modellt, amit ki szeretnél nyomtatni, felvesszük Veled a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket.

Ha tervezésre, modellezésre is szükséged van, abban is állunk rendelkezésedre.

Ajánlatkérés, üzenetküldés

    Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet szeretnél nekünk küldeni! Ha modellt is küldenél, akkor azt kérjük, töltsd fel bármilyen fájlmegosztóra (mi a WeTransfer-t javasoljuk), majd annak a linkjét illeszd be az üzenetedbe.