Személyes oktatás

Hatékony szoftverhasználattal kevesebb idő alatt végezhetjük el "kötelező" feladatainkat, így több időt szánhatunk magunkra, másokra és bármire, amit szabadidőnkben szívesen csinálnánk.

Összeírtuk a leggyakoribb témaköröket, amik személyes konzultációink során gyakran felmerülnek. Természetesen ha valami nem szerepel a listában, az nem jelenti azt, hogy ne tudnánk benne segíteni. Régóta használunk Apple termékeket, így valószínűleg már találkoztunk hasonló problémával, kérdezz bátran és segítünk!

Mac használat alapjai

Feltöltés alatt.

iPhone használat alapjai

Feltöltés alatt.

iPhone vagy iPad szinkronizálása

Feltöltés alatt.

iTunes használata, zenekönyvtár

Feltöltés alatt.

Névjegyzék, naptár szinkronizálása

Feltöltés alatt.

Levelezési beállítások

Feltöltés alatt.

iCloud használata, előnyei

Feltöltés alatt.


Hogyan működik?

Fontos: Te mondod meg, hogy miről szóljon az óra.

Nem témaköröket magyarázunk el, hanem a konkrét problémából kiindulva és azt megoldva magyarázzuk el a rendszer működését. Így egyrészt sokkal jobban megérthető az adott kérdéskörre épülő szoftver működési elve (például névjegyzék szinkronizálása), ugyanakkor nemcsak a konkrét problémával foglalkozunk, hanem érintjük a kapcsolódó témaköröket is (például névjegyzék kezelése a gépen vagy az iCloud-ban).

Ha úgy érzed, hogy valamilyen szoftveres kérdésben segítségre van szükséged, esetleg nincs időd egyedül rájönni a megoldásra, hanem egyértelmű eligazítást szeretnél, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk időpontot! Munkatársunk a megbeszélt időpontban várni fog és segít megoldani a felvetett problémát.

A szoftveres segítségnyújtásnak félóránként nettó 3.500,- Forintos díja van. Maximum két személlyel tudunk egyidejűleg foglalkozni, ez esetben a második személy a díjból 66% kedvezményt kap.


Kapcsolat

Írj üzenetet, hívj fel vagy látogass meg minket üzletünkben!

Összes elérhetőségünk

Üzenetküldés

Személyes oktatással kapcsolatban az alábbi űrlap segítségével tudsz üzenetet küldeni számunkra.

Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket!

Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha személyes oktatással kapcsolatban szeretnél nekünk üzenetet küldeni!

1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Megközelítésünk

E-mail címünk

Oktatással foglalkozó munkatársunk címe:

Megjelenít

Szerkesztés