Felvásárlás, beszámítás

Ha régi iPhone-odat, iPad vagy Mac gépedet eladnád, hozd el hozzánk, és korrekt áron megvásároljuk.
Használt vagy sérült DJI drónokat is vásárolunk.

iPhone és iPad felvásárlás

iPhone, iPad felvásárlás

Megvásároljuk használt iPhone-odat, iPad-edet, az sem baj, ha hibás, vagy törött. Ha új iPhone vagy új iPad vásárlását terveznéd, használt készülékedet beszámítjuk korrekt áron.

Ajánlatot kérek

Mac felvásárlás és beszámítás

Mac felvásárlás

Hordozható vagy asztali Mac számítógépeket vásárolunk, legyen az akár működőképes, akár hibás, sérült. Rövid átvizsgálást követően készpénzzel fizetünk használt gépedért.

Ajánlatot kérek

Hibás drón felvásárlás

Drón felvásárlás

DJI Phantom 3 vagy annál újabb drónok érdekelnek minket. Ha sérült, törött vagy beázott a drónod, az is érdekelhet minket, küldj róla fotókat, és hamarosan visszajelzünk!

Ajánlatot kérek

Ha készüléked meghibásodott, az még nem jelenti azt, hogy értéktelen. Kukába dobás helyett hozd el hozzánk, vagy küldj róla egy fotót, és megmondjuk, hogy nekünk mennyit érne. A beszámított hibás vagy sérült készülékek segítségével sokat megtudhatunk egy-egy hibáról, új munkatársainkat betaníthatjuk segítségükkel, vagy felhasználhatjuk kísérleteinkhez.

Ha új készülék vásárlásán törnéd a fejed, akkor is jó helyen jársz: szaküzletünkben és webshopunkban megtalálod a teljes Apple termékkínálatot, valamint a legújabb DJI drónokat és kiegészítőket is. Régi, használt, netán sérült készüléked értékesítésével sem kell foglalkoznod, mert azt a vásárlásba be tudjuk számítani.

Információk

Itt megtalálsz minden fontos információt használt termékeink adásvételéről, beszámításáról, felvásárlásáról.

Általunk vásárolt készülékek

iPhone 6 vagy annál újabb iPhone modellek.

2012 vagy későbbi MacBook Pro, MacBook Air, MacBook vagy iMac modellek.

2014 vagy később gyártott iPad modellek, beleértve az iPad mini-t, iPad Air-t és az iPad Pro-t is.

2017 után gyártott Mavic Pro, Mavic Air, Mavic Mini, Phantom 4 Pro vagy újabb DJI drónok és kiegészítő termékek.

A fenti lista nem teljes, vásárolunk más Apple termékeket is. Ha bármi olyan készüléked volna, ami szerinted értékes lehet számunkra is, kérjük, hogy jelezd nekünk!


Készülékeink állapota

Minden használt termékünket alaposan megtisztítva, karbantartva értékesítjük, garanciával.

Abban az esetben is igaz ez, ha egy Ügyfelünk készülékét értékesítenénk bizományos módon. Ilyen esetben megköveteljük, hogy az eladni kívánt készüléken minden szükséges karbantartás el legyen végezve és hibátlan legyen a készülék.


Fizetés, számlázás

Készülékeink kizárólag készpénzes fizetési módon, személyesen, budai üzletünkben vásárolhatóak meg. Az általunk értékesített használt termékekről 0%-os áfás számlát állítunk ki

Amennyiben bizományosként értékesítünk egy készüléket, abban az esetben bizonylatul a készülék eredeti tulajdonosa és a vevő között kelt adásvételi szerződés szolgál.


Lefoglalás, félretétel

Készüléket lefoglalni kizárólag foglaló ellenében tudunk, legfeljebb 5 munkanapra. A foglaló mértéke a készülék vételárának 20%-a.

Egy készüléket foglaló nélkül maximum 24 órán keresztül áll módunkban félretenni. Ha időközben más is érdeklődne a készülékre, vele szemben a 24 óra lejártáig elsőbbséget élvez, amiről az új érdeklődő javára lemondhat.


Készülékbeszámítás, készpénzes megvásárlás

Lehetőség van használt készüléked értékesítésére vagy beszámítására is. A feleslegessé vált beszámítandó készüléket 1 munkanapos átfutási idő alatt átvizsgáljuk, majd ezt követően 2 lehetőséggel szolgálhatunk: vagy megvásároljuk a készüléket (adásvételi szerződést írunk és készpénzben fizetünk a készülékedért) vagy felajánljuk a bizományos értékesítés lehetőségét (lásd következő pont).

Az adásvételi vagy bizományos szerződés megírásához kérjük, hogy hozd magaddal személyazonosító okmányodat!


Bizományos értékesítés

Bizományos értékesítési forma esetében az eladni kívánt készüléket átvesszük egy rövid, általában 1 munkanapos díjmentes bevizsgálásra, mely során szervizes munkatársaink segítségével beárazzuk a készüléket, de emellett javaslatot teszünk esetlegesen szükséges vagy opcionális értéknövelő javításokra, alkatrészcserére is.

Amennyiben ajánlatunk elfogadásra kerül, a közösen megállapított eladási ár értékében a készüléket meghirdetjük weboldalunkon, valamint elhelyezzük üzletünk nagy forgalmú ügyfélterében.

A készülék sikeres eladásáról azonnal értesítjük a megbízót, és mivel az általunk értékesített készülékekre 1 hónap jótállást biztosítunk, így az 1 hónap lejárta után ki is tudjuk is fizetni a megbízási díjunkkal csökkentett összeget.

Megbízási díjunk általában az eladási ár 10%-a, de minimum 10 000 Ft.

Fontos információ

Annyira megnövekedett a telefonforgalmunk az utóbbi időben, hogy azt vettük észre, hogy a munkánk rovására kezd menni a sok telefonhívás kezelése. Ezért azt a döntést hoztuk, hogy – a sürgős esetektől eltekintve – elsősorban az email-es és személyes kommunikációt részesítjük előnyben.

Kérünk, hogy telefonhívás helyett írj üzenetet, vagy személyesen keress fel minket.

Ha sürgős ügyben keresnél minket, kattints ide.


Használt termékek, beszámítás, felvásárlás

+36 20 536 9716

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Szervizfutár

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Oda-vissza mindössze 2 990 Ft-tól.

Részletek

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Hívj minket vagy írj!

Küldj üzenetet!

    Ha kérdésed volna használt termékeinkkel kapcsolatban, netán el szeretnéd adni saját készülékedet, az alábbi űrlap segítségével is tudsz üzenni nekünk.