Felvásárlás, beszámítás

Ha régi iPhone-odat, iPad vagy Mac gépedet eladnád, hozd el hozzánk, és korrekt áron megvásároljuk.
Használt vagy sérült DJI drónokat is vásárolunk.

iPhone és iPad felvásárlás

iPhone, iPad felvásárlás

Megvásároljuk használt iPhone-odat, iPad-edet, az sem baj, ha hibás, vagy törött. Ha új iPhone vagy új iPad vásárlását terveznéd, használt készülékedet beszámítjuk korrekt áron.

Ajánlatot kérek

Mac felvásárlás és beszámítás

Mac felvásárlás

Hordozható vagy asztali Mac számítógépeket vásárolunk, legyen az akár működőképes, akár hibás, sérült. Rövid átvizsgálást követően készpénzzel fizetünk használt gépedért.

Ajánlatot kérek

Hibás drón felvásárlás

Drón felvásárlás

DJI Phantom 3 vagy annál újabb drónok érdekelnek minket. Ha sérült, törött vagy beázott a drónod, az is érdekelhet minket, küldj róla fotókat, és hamarosan visszajelzünk!

Ajánlatot kérek

Ha készüléked meghibásodott, az még nem jelenti azt, hogy értéktelen. Kukába dobás helyett hozd el hozzánk, vagy küldj róla egy fotót, és megmondjuk, hogy nekünk mennyit érne. A beszámított hibás vagy sérült készülékek segítségével sokat megtudhatunk egy-egy hibáról, új munkatársainkat betaníthatjuk segítségükkel, vagy felhasználhatjuk kísérleteinkhez.

Ha új készülék vásárlásán törnéd a fejed, akkor is jó helyen jársz: szaküzletünkben és webshopunkban megtalálod a teljes Apple termékkínálatot, valamint a legújabb DJI drónokat és kiegészítőket is. Régi, használt, netán sérült készüléked értékesítésével sem kell foglalkoznod, mert azt a vásárlásba be tudjuk számítani.

Információk

További fontos információk a felvásárlással, beszámítással kapcsolatban.

Általunk vásárolt készülékek

iPhone: iPhone 5s vagy annál újabb iPhone modellek.

Mac: 2009 vagy későbbi MacBook Pro, 2012 vagy későbbi MacBook Air, 2010 utáni MacBook, 2009 vagy későbbi iMac.

iPad: iPad 2 és újabb iPad modellek, beleértve az iPad mini-t, iPad Air-t és az iPad Pro-t is.

Drón: Phantom 3 vagy újabb DJI drónok és kiegészítő termékek.

A fenti lista nem teljes, vásárolunk más Apple termékeket is. Ha bármi olyan készüléked volna, ami szerinted értékes lehet számunkra is, kérjük, hogy jelezd nekünk!


Felvásárlás/beszámítás menete

Ha beszámíttatnád vagy eladnád készülékedet, kérjük, küldd el nekünk a pontos típusát, és teszünk egy előzetes becslést arra vonatkozóan, hogy számunkra mennyit érne a készülék. Ha ezt megfelelőnek találod, juttasd el hozzánk a készüléket személyesen, vagy országos futárszolgálatunk segítségével. Ezt követően átvizsgáljuk a készüléked, és végleges ajánlatot teszünk a beszámításra, vagy megvásárlásra. Ezt elfogadva készpénzben kifizetjük Számodra a vételárat, vagy ha új terméket vásárolnál üzletünkben, beleszámítjuk a vásárlásodba.


Céges flotta

Cégeknél gyakori, hogy idősebb gépparkjuk fenntartása már nem gazdaságos, ez esetben is állunk rendelkezésre akár felvásárlásról, akár beszámításról lenne szó!


Használt terméket vásárolnál?

Az általunk beszámított hibátlan készülékeket ellenőrizzük, megtisztítjuk, hosszú ideig teszteljük, és ha minden tekintetben hibátlannak bizonyulnak, értékesítjük azokat. Használt készülékeinkre minden esetben vállalunk legalább 1 hónap jótállást is.

Használt készülékeinket megtalálod ezen az oldalon.