Rólunk

Gondoltuk, illene pár szót írni cégünkről, ha már ennyi ideje vagyunk a pályán. Hát íme:

Cégünk két társalapítója Bognár András és Feldhoffer Sebestyén 2006-2007 környékén kezdett el foglalkozni akkor még hobbi szinten Apple termékek javításával. Nem kell nagy dolgokra gondolni, családban, barátoknak javítottunk ezt-azt, ami akadt. Mivel mindkettőnknek nagyon nagy igénye volt és van a minőségi munkavégzésre, egyre jobban elterjedt hírünk a baráti körökön túlra és egyre többen kerestek meg minket hibás Apple készülékeikkel.

Egy véletlen folytán – de előbb utóbb úgyis bekövetkezett volna a dolog – találkoztak útjaink és mivel mindketten hosszú távon szerettünk volna Apple szervizzel foglalkozni, elhatároztuk, hogy összeadjuk energiáinkat és közösen próbálunk a legjobbak lenni (ez a legfontosabb dolog: a maximalizmus!) a hazai független szervizek között. 2008-ban megalapítottuk cégünket, az APPSolute-ot, amit azóta is reggeltől estig fejlesztünk, igyekszünk a lehető legjobb szervezéssel a lehető leggördülékenyebben kiszolgálni visszatérő és új ügyfeleinket.

APPSolute szerviz

A korai időkben a Naphegyen működött kis szervizünk egy egyszobás irodában, amit hamar kinőttünk, de anélkül nem tudtunk volna erre a szintre jutni, amin most vagyunk. 2010-ben a MOM közelébe, a Tartsay Vilmos utcába költöztünk szervizünkkel, rendes utcafronti üzletbe, majd 2011-ben a szomszédunkban nyitottunk egy szaküzletet is, ahol válogatott, raktárkészletről elérhető kiegészítőket és hasznos eszközöket kínálunk Apple készülékekhez. 2011-ben a szervizünk felszereltségét egy komoly beruházás keretében bővítettük és egy egészen új szintre emeltük.

APPSolute szaküzlet

A legfontosabb irányelv, ami alapján munkánkat végezzük az az, hogy egy javítás legyen rendesen elvégezve, úgy ahogy azt mi is elvárnánk magunktól az ügyfél helyében. Az összes többi szempont (ár, idő) csak ez után következik, és úgy látjuk, hogy ez az, ami miatt nagyon sokan kedvelnek bennünket (lásd: facebook :) ). Szabad kapacitásunkat mindig javítási folyamataink optimalizálására és szervizünk fejlesztésére fordítjuk, ezáltal egyre több problémára tudunk megoldást nyújtani.

2012-ben elkezdtünk saját tervek alapján, ipari 3M autófóliából védőfóliákat gyártani iPad-re és hordozható Apple számítógépekre. A fóliák igen tartósnak és ellenállónak bizonyultak, így azóta is folytatjuk ezt a tevékenységünket; a megjelenő új modellekre igyekszünk a leghamarabb elkészíteni az új fóliaterveket. A fóliázásról itt olvashatsz

Nap mint nap új lendületet ad számunkra ügyfeleink elégedettsége egy-egy sikeres javítás után és minden nap új élményekkel és sok-sok tapasztalattal gazdagodik csapatunk. Időnként utazásokat és közös programokat szervezünk munkatársainkkal és barátainkkal, hogy újult erővel és még nagyobb lendülettel végezhessük munkánkat.

Ha még eszünkbe jut valami nagyon fontos dolog, ide leírjuk majd! :)