Az akku is lehet hunyó. Aki bújt, akku nem!

iPhone 13 akkumulátorcsere

Átfutási idő

1-2 nap*

Garancia

6 hónap

Azonnali segítség

Hívj minket! Küldj üzenetet! Látogass meg minket személyesen!

Az iPhone 13 akkumulátora sem örök

Egy iPhone 13 akku még 500 töltési ciklus után is megőrzi 80%-os kapacitását. Pár év elteltével azonban már könnyen érzékelhető a teljesítményromlás. Jellemzően 7-800 töltési ciklus után már érdemes kicserélni a telefon akkumulátorát.

De persze nemcsak emiatt lehet szükséges az akkumulátor cseréje. Ha valami oknál fogva meghibásodott a telep, de már nem garanciális, akkor is tudunk segíteni. A javítás minden esetben egy alapos bevizsgálással, teszteléssel, a szoftveres hibaokok kizárásával kezdődik.

iPhone 13-as készülékekhez is mindig tartunk készleten eredeti, gyári alkatrészt, ezért a „gyengébb erejű” készülék beérkezése után egyből el is tudjuk kezdeni a javítást. Az iPhone 13 akkumulátor cseréje viszont – a korábbi iPhone modellekhez képest – körülményesebb lett, ezért az átfutási idő is megnyúlt. Jellemzően 1-2 nap alatt tudunk elkészülni a munkával. Fontos: az általunk elvégzett akkumulátorcsere után a készülék nem fog semmilyen hibaüzenetet kiírni!

Az iPhone 13 és az iPhone 13 mini akkumulátor adatai

Beépített lítiumionos akkumulátor
Vezeték nélküli töltés MagSafe töltővel, akár 15 wattal9
Vezeték nélküli töltés Qi-töltővel, akár 7,5 wattal9
Feltöltés hálózati adapterről vagy számítógépről USB-csatlakozással
Gyorstöltés: Akár 50%-os töltöttség 30 perc alatt10 20 wattos vagy nagyobb teljesítményű adapterrel (külön kapható)

Az iPhone 13 mini akkumulátora számokban

Videólejátszás: akár 17 óra
Videólejátszás (streamelve): akár 13 óra
Hanglejátszás: akár 55 óra

Az iPhone 13 akkumulátora számokban

Videólejátszás: akár 19 óra
Videólejátszás (streamelve): akár 15 óra
Hanglejátszás: akár 75 óra

Nézz be műhelyünk titkaiba!

Mindig előkerül a fényképezőgépünk, ha egy számunkra új készüléket javítunk. A készült fotókat meg is osztjuk, tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan még sokakat érdekel az iPhone-ok belső lelkivilága. Bármi érdekeset tapasztalunk, azt is feljegyezzük!

További iPhone-os cikkeket olvashatsz blogunkban

* A feltüntetett átfutási idő tájékoztató jellegű, az esetek többségében ennyi időre van szükség a javítás elvégzéséhez. Az átfutási időt befolyásolhatja szervizünk aktuális leterheltsége, a javítandó készülék állapota, további hibái, és más külső körülmények lassíthatják vagy gyorsíthatják munkafolyamatainkat.

További szolgáltatásaink

Az iPhone-on futó iOS szoftver rengeteg kényelmi funkcióval próbálja megkönnyíteni életünket, azonban ez a funkcióbőség az akkuidőnk rovására is mehet.

3D üvegfóliánk vagy karcálló műanyag védőfóliáink megvédik az iPhone sérülékeny kijelzőjét. A megvásárolt védőfóliát pormentesen felhelyezzük készülékedre.

Az általunk forgalmazott iPhone kiegészítőket mi is használjuk, így közvetlen tapasztalatainkra alapozva tudunk segíteni kiválasztani a Számodra legmegfelelőbb terméket.

Vállalatok és szervezetek iPhone-flottájának szerződéses karbantartását és szervizét is vállaljuk egyedi díjszabás alapján, rugalmas ügymenettel, akár futárszolgálattal.

Az iPhone-ok gördülékeny garanciaügyintézését is vállaljuk, így nem kell bajlódnod a hivatalos Apple szervizek sokszor nehézkes ügymenetével.

Ha szeretnéd jobban megismerni iPhone készüléked "lelkét", gyűjtsd össze kérdéseidet, hogy egy finom kávé mellett átbeszéljük Veled a kérdéses témaköröket.

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Szervizfutár

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Részletek

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Sürgős esetekre

Telefonszámainkat sürgős esetekre tartjuk fent, elsősorban az email-es vagy személyes kapcsolattartást részesítjük előnyben.

Küldj üzenetet!

    Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.


    E-mail címünk

    iPhone szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu