Az iPhone 14 széria kijelzői sajnos épp olyan törékenyek mint elődeiké.

iPhone 14 kijelzőcsere

Átfutási idő

1-3 munkanap*

Garancia

6 hónap

Azonnali segítség

Hívj minket! Küldj üzenetet! Látogass meg minket személyesen!

Betört vagy nem érzékel az iPhone 13 kijelzője?

A iPhone 14 leggyengébb pontja a kijelzője. Hiába hirdeti az Apple, hogy mennyire kemény és karcálló az iPhone 14 kijelzője, elég egy óvatlan mozdulat, vagy egy balszerencsés ütődés, egyből pókhálósra repedhet készülékünk. Az Apple hosszú évek után újra egy síkba építette a kijelző modult a vázzal, ami leejtés következtében gyakran keresztbe repesztheti az OLED kijelzőt.

Ha nem törött, csak csíkos a kijelző

Csíkos képet eredményezhet egy leejtés akkor is, ha nem törik be a kijelzőnk. Ilyenkor vagy a kijelző szalagkábele sérül meg, vagy szerencsés esetben csak “kiugrik” a csatlakozója a helyéről. A bevizsgálás során először megpróbáljuk helyreilleszteni a kábelt, majd ha ez nem vezet eredményre, következő lépés lehet a készülék tesztelése új kijelzőmodullal. A kijelző hibájára utalhat az is, ha az ujjaink érintését nem érzékeli megfelelően.

Ha a tesztelés során egy új kijelzővel sem áll helyre a hibátlan képmegjelenítés vagy az érintés érzékelése, akkor alaplaphibára lehet gyanakodni. Ezt pedig hosszabb és bonyolultabb tesztelési folyamat során tudjuk alaposan felderíteni.

Szervizünkben gyors határidővel, 6 hónap garanciával segítünk az iPhone 14 kijelzőhiba felderítésén és költséghatékony javításán. A legtöbb esetben a kijelzőcsere nyújt majd megoldást, de szerencsés esetben egy kisebb beavatkozás is elég lehet.

Az iPhone 14 kijelzőcsere menete

Az iPhone 14 kijelzőjének cseréjét a készülék tesztelésével kezdjük: megnézzük, hogy a kijelző milyen módon sérült (törött-e, befolyt-e, érzékeli-e az érintést), illetve leteszteljük az iPhone 14 alapvető funkcióit: működnek-e a kamerák, szólnak-e a hangszórók, érzékeli-e a közelséget, felismeri-e az arcunkat, működnek-e az oldalsó fizikai gombok. Teszteljük a rezgést, telefonhívással és a Wi-Fi/Bluetooth kipróbálásával leteszteljük a kommunikációs képességeket.

A készülék külső állapotát is megvizsgáljuk: a készülékvázban nem lehet görbület, mert az a kijelzőcsere után gondot okozhatna. A készülékház kijelző körüli fém peremét is megvizsgáljuk, hogy nincs-e benyomódva valahol; ha deformálódott, speciális eszközzel helyre igazítjuk, “karosszériázzuk”. Ez amiatt fontos, hogy a kijelző tökéletesen felfeküdhessen a helyére, ne nyomja sehol a váz, mert az az új kijelző sérüléséhez vezethet.

iPhone 14 kijelzőcsere – ahogy mi csináljuk

 • magas precizitással, gondosan
 • kizárólag eredeti, új, gyári kijelző felhasználásával
 • gyors határidővel
 • hosszútávú garanciával (6 hónap)

Nézz be műhelyünk titkaiba!

Mindig előkerül a fényképezőgépünk, ha egy számunkra új készüléket javítunk. A készült fotókat meg is osztjuk, tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan még sokakat érdekel az iPhone-ok belső lelkivilága. Bármi érdekeset tapasztalunk, azt is feljegyezzük!

További iPhone-os cikkeket olvashatsz blogunkban

Miben több az iPhone 14 kijelzője elődjeinél?

Az iPhone 14 széria kijelzői teljesen egy síkban vannak a külső alumínium vagy a Pro széria esetében az acél vázzal.A kijel­zőt teljes téglalapként mérve a képátló a 14 esetében 15,49 cm a 1u Plus modellnél 17 cm. A Pro készülékeknél, a kijelző átló mérete az alábbiak szerint változik, 14 Pro esetében 15,49 cm a 14 Pro Maxnál ez 17 cm. (a tényleges kijel­zőfelület kisebb).

Az iPhone 14 széria kijelzői néhány vázlatpontban:

 • Super Retina XDR kijelző
 • 6.1 és 6.7 hüvelykes képátlójú, teljes előlapot kitöltő Multi-Touch OLED kijelzők
 • 2 000 000:1 kontrasztarány (tipikus)
 • True Tone kijel­ző
 • Széles szín­tartományú kijel­ző (P3)
 • Haptikus érintés
 • 800 nites maximális fényerő (tipikus)
 • Ujjlenyomatok ellen védő, zsírtaszító bevonat

Még több információ…

Az iPhone 14 telefon összes technikai adata megtalálható az Apple oldalán.

* A feltüntetett átfutási idő tájékoztató jellegű, az esetek többségében ennyi időre van szükség a javítás elvégzéséhez. Az átfutási időt befolyásolhatja szervizünk aktuális leterheltsége, a javítandó készülék állapota, további hibái, és más külső körülmények lassíthatják vagy gyorsíthatják munkafolyamatainkat.

További szolgáltatásaink

Az iPhone-on futó iOS szoftver rengeteg kényelmi funkcióval próbálja megkönnyíteni életünket, azonban ez a funkcióbőség az akkuidőnk rovására is mehet.

3D üvegfóliánk vagy karcálló műanyag védőfóliáink megvédik az iPhone sérülékeny kijelzőjét. A megvásárolt védőfóliát pormentesen felhelyezzük készülékedre.

Az általunk forgalmazott iPhone kiegészítőket mi is használjuk, így közvetlen tapasztalatainkra alapozva tudunk segíteni kiválasztani a Számodra legmegfelelőbb terméket.

Vállalatok és szervezetek iPhone-flottájának szerződéses karbantartását és szervizét is vállaljuk egyedi díjszabás alapján, rugalmas ügymenettel, akár futárszolgálattal.

Az iPhone-ok gördülékeny garanciaügyintézését is vállaljuk, így nem kell bajlódnod a hivatalos Apple szervizek sokszor nehézkes ügymenetével.

Ha szeretnéd jobban megismerni iPhone készüléked "lelkét", gyűjtsd össze kérdéseidet, hogy egy finom kávé mellett átbeszéljük Veled a kérdéses témaköröket.

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Szervizfutár

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Részletek

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Sürgős esetekre

Telefonszámainkat sürgős esetekre tartjuk fent, elsősorban az email-es vagy személyes kapcsolattartást részesítjük előnyben.

Küldj üzenetet!

  Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.


  E-mail címünk

  iPhone szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu