Több évtizedes múlt, csúcsminőség: bemutatkozik a GARMIN

A cég lassan 3 évtizedes múltra tekint vissza (1989-ben alakult) és a folyamatos minőség- és felhasználóközpontú stratégiájával a vezető pozíciót szerezte meg a GPS készülékek piacán.

garmin logó, garmin okosóra, garmin vívoactive 3, garmin fenix 5, garmin sportkaróra, garmin márka, márkatörténet garmin, garmin márka története, garmin cég adatai, garmin története, garmin márka milyen? megbízható a garmin? garmin megbízható márka?

 

Fő tevékenységei közé tartozik a navigációs, kommunikációs és informatikai készülékek tervezése, gyártása, illetve a leányvállalatain keresztüli értékesítése is. Termékeinek nagyrészében közös vonás az általa alkalmazott GPS technológia.

A termékek felhasználása a repülésben, a tengeri közlekedésben is jelentős, de a márka legáltalánosabban talán a közutakon, az autók műszerfalán GPS-ként fordul elő. Elterjedt még a szabadtéri sportok űzői körében is, illetve a különböző vezeték nélküli és OEM alkalmazások használatánál.

A Garmin Ltd. a Kajmán-szigeteken van bejegyezve, főbb leányvállalatai pedig az Egyesült Államokban, Tajvanon és az Egyesült Királyságban működnek. A magyarországi képviseletet partnerünk, a NAVI-GATE Kft. látja el.

 

A cég küldetése

A Garmin fő célkitűzése, hogy az emberek mindennapi életének meghatározó márkájává váljon a – főként GPS alapú – elektronikus eszközök csúcsminőségű, megbízható gyártójaként.

 

A Garmin termékek univerzális jellemzői

 igényes design – ergonomikus kialakítás – magas minőség – kiváló ár/érték arány

 

A vállalat értékrendje

A cég elkötelezett híve a tisztességes piaci magatartásnak. Fontosnak tartja a munkatársak, a vásárlók és üzleti partnerek tiszteletét. A cég értékei között alapvető a magas színvonalú kiszolgálás és az ígéretek betartása, megvalósítása.

 

Történet

A Garmin Kansas-ben az USA-ban jött létre, ahol a Garry Burell és Min Kao először egy kis civil GPS vevőt készített. A kezdeti lelkesedésből és elszántságból aztán a cég közel 3 évtized alatt óriásira nőtt. Az európai központ Southamptonban van (Egyesült Királyság), ahol egy nagy elosztó központ is működik. 2008 végén a cégnek már több mint 8500 alkalmazottja volt.

A Garmin az utóbbi évtizedekben, a navigációs technológia piacán többször is elsőnek bizonyult: több mint 300 szabadalom áll a tulajdonában.

 

Garmin termékek, garanciával, ingyenes házhozszállítással

A Garmin termékek (elsősorban az okosórák és GPS eszközök) az APPSolute Bolt-ban is kaphatók és folyamatosan fejlesztjük a készletünket. A termékeket elsősorban szakmai alapon, a felhasználói vélemények, külföldi és belföldi tesztek figyelembe vételével, illetve a piaci igény alapján válogatjuk webshopunk polcaira.

Fontos tudni, hogy az APPSolute-ban vásárolt Garmin termékekre 1 éves, magyarországi, gyári cseregarancia érvényes, melyet vagy rajtunk vagy a Navi-Gate Kft-n keresztül lehet érényesíteni. (A nem Magyarországon vásárolt termékekre ez nem igaz! Sőt még térítés ellenében sem javítják az esetleges meghibásodást.)