Sherline műszerész esztergák és marógépek

Büszkék vagyunk rá, hogy cégünk 2023 óta partnere a Sherline Products Inc. cégnek. Egyedi alkatrészeink és célszerszámaink gyártásához mi is Sherline gépeket használunk nagy megelégedéssel.

Ha műhelyed, céged, iskolád számára asztali méretű, precíz forgácsoló gépeket vásárolnál, mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy bemutathassuk személyesen is ezeket az apró csodagépeket. Ha meggyőződtél a Sherline termékek minőségéről, szívesen adunk Számodra vagy céged számára egyedi ajánlatot.

Miért a Sherline?

Az Apple-szervizes és ebike szervizes munkáinkhoz gyakran kell egyedi alkatrészeket és célszerszámokat gyártanunk. Ha műanyag alkatrészről van szó, a legtöbbször simán megoldjuk 3D nyomtatással. Ha viszont egyedi fém alkatrészt kell gyártanunk, abban az esetben a forgácsoláshoz, mint anyagmegmunkálási módszerhez kell nyúlnunk: elsősorban az esztergáláshoz és maráshoz.

Fentiekből adódóan könnyen megérthető, hogy a legjobb megoldást kerestük magunk számára, és végül egy évnyi utánajárást követően a Sherline cég mellett tettük le a voksunkat.

Sherline műszerész eszterga tartozékaival

Sherline műszerész eszterga tartozékaival

A forgácsoló gépek mérete általában nehéz kérdés a kisebb műhelyek számára. A Sherline esztergák és marógépek asztali léptékűek, tehát egy kisebb műhely számára sem túl nagyok, kézzel mozgathatóak, eltehetőek, ha nem használnánk őket. Ugyanakkor kellően merevek és okos felépítésűek ahhoz, hogy akár keményfémek megmunkálására is alkalmasak legyenek.

Legyen szó akár manuális, akár CNC vezérlésű megmunkálásról, a Sherline gépek mindkét formában elérhetőek, sőt a manuális változatok idővel CNC képessé alakíthatóak, ha az igény úgy alakulna.

Bár amerikai cégről van szó, minden gépnek és kiegészítőnek van metrikus szabványú változata, ami az európai piacon elengedhetetlen követelmény.

Ami a legjobban tetszik nekünk az az, hogy a Sherline gépeknek egy teljes és folyamatosan bővülő ökoszisztémája van. Ha például kell egy kompatibilis körasztal, egy gépsatu, vagy egy állóbáb, az mind megtalálható a Sherline kínálatában, így nem kell értékes időt és pénzt áldozni a kísérletezésre. A cég nagy gondot fordít arra, hogy minden géptartozék-igényre megadja a választ saját kínálatból. Ezt más cégeknél nem találtuk meg ilyen szinten.

A cég bemutatása

A precíziós eszközöket gyártó Sherline Products Inc. 1974 óta meghatározó szereplője a világ kis és közepes méretű precíziós eszközpiacának. A cég különféle precíziós szerszámokat és gépeket gyárt, különös hangsúlyt fektetve a CNC (számítógép-vezérelt) eszközök és kiegészítők területére.

Sherline műszerész marógép és tartozékai

Sherline műszerész marógép és tartozékai

A Sherline asztali esztergái és marógépei, illetve ezek számtalan kiegészítői kiváló minőségükről és pontosságukról híresek, és széles körben használják műhelyekben, oktatási intézményekben és hobbista körökben is. A vállalat kínálatában megtalálhatók manuális és CNC vezérelt marógépek, esztergagépek, valamint kiegészítők és szerszámok, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a magas precizitású forgácsoló megmunkálásokat akár keményfémek esetében is.

Kitekintő

Az internet számos pontján szembetalálkozhatunk a Sherline termékekkel, ízelítőként mutatunk pár általunk kedvelt YouTube csatornát.

Clickspring

Tryally Tech Tools

MiniMachining

Artisan Makes

Sherline